inzercia, predaj, predám, bazár

Šálky čajová a kávová s pokrievkami

Kategória: Ostatné

Predám dve šálky na kávu a čaj rovnakého vzoru s pokrievkami, kávová aj s podšálkou.
Čajová
priemer 9 cm
výška 8,5 cm
objem 3 dcl
Kávová
priemer 9,5 cm
výška 6 cm
objem 1,5 dcl
tanierik 13,5 cm
Šálky čajová a kávová s pokrievkami
Podobné inzeráty
Mocca moka kávovar Le Officine Orze 4 šálky
nepoužitý, len leziaci v skrini (nie je na indukčnu) Novy na Alze za 37,90 €  Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť
Romantická porcelánová čajová/kávová súprava
Romantická porcelánová čajová/kávová súprava konvica a štyri šálky s podšálkami
Cajova a Kavova sada 12 salok a podsalok, zo skla, nepouzite
Cajova a Kavova Arabska suprava sada 12 salok a podsalok zo skla nepouzite
Čajová a kávová súprava
Predám značené súpravy, vitrínový stav: 1/ čajová - 6 šálok s podšálkami, čajník, mliekovka a cukornička, cena 65€; 2/ kávová - 6 šálok s podšálkami, cena 45€. Dohoda možná. Pozri všetky moje inzeráty.
Kvetinová kávová/čajová sada - Wawel
Kvetinová čajová/kávová sada - Wawel. Na čajníku prasklinka - priložená fotografia. Inak bez poškodenia. Sada obsahuje: -čajník 1500ml -mliekovka -3x šálka 140ml -3x podšálka Vyzdvihnúť si ju môžete v obci Vinosady pri Pezinku, prípadne poštou alebo cez zásielkovňu /nie na dobierku/.
Čajová a kávová súprava
Predám nepoužívané značené súpravy: 1/ čajová - 6 šálok s podšálkami, čajník, mliekovka a cukornička, cena 55€; 2/ kávová - 6 šálok s podšálkami, cena 35€. Dohoda možná. Pozri všetky moje inzeráty.