inzercia, predaj, predám, bazár

Šálky Green Gate

Kategória: Sklo, keramika

Na predaj 4ks porcelánové late šálky od značky Green Gate.Objem 250ml,bez poškodenia.
Cena je za 4ks.
Žilina a okolie možný osobný odber,cez poštu k cene+poštovné.
Šálky Green Gate
Podobné inzeráty
Predám šálky, podšálky na kávu
Predám tieto šálky, podšálky na kávu. Všetky v dobrom stave. Iba kvietkové (červený lem)šálky - jedna šálka poškodená. Kvietkové (červený lem) šálky (malé šálky na kávu)12e šálky s veľkým kvetom (malé šálky na kávu)-12e 3šálky na kávu + 1 tanierik cena 7e 1 šálka a podšálka na kávu cena 3e Osobný odber BA - Petržalka
Porcelánový stojanček na vajíčko Green Gate 3ks
Predstavte si tohtorocnu Velku Noc s tymto krasnym dizajnovym doplnkom od top skandinavskej znacky. Riad od dánskej značky Green Gate prepája precíznú ručnú výrobu s osobitým dizajnom. V ňom prevláda jednoduchý vzhľad decentne zdobený romantickými motívmi, ktoré nenásilne pozdvihnú aj obyčajný pokrm. Hrdým príkladom je aj tento stojanček na vajíčko, ktorý môžete bez obáv vložiť aj do mikrovlnnej rúry. Green Gate predstavuje hravý škandinávsky dizajn, ktorý dokonale spája tradície vidieka s moderným životným štýlom. Predane boli dve pasikovane a s ruzou uz predane Odvoz zo Stareho Mesta (Bratislava) si musi zabezpecit kupujuci, platba v hotovosti pri prebrati.
Rôzne šálky
Ponúkam šálky "slivkové" zn. epiag 1ks/4€ k dispozícii 2ks šálky so zlatými kvetmi 1ks/3€ k dispozícii 2ks šálka Zn. Epiag s telefónom 1ks/4€ šálka zn. ditmar urbach 1ks/ 9€ šálky zn. Dubí ovocie 1ks/7€ šálky s kvetmi 1ks/5€ Kontaktovať prostredníctvom formulára. Na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety (cena dopravy 4,5€s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.
Rôzne šálky
Ponúkam šálky "slivkové" zn. epiag 1ks/4€ k dispozícii 2ks predané šálky so zlatými kvetmi 1ks/3€ k dispozícii 2ks šálka zn. ditmar urbach 1ks/ 9€ predané šálky zn. Dubí ovocie 1ks/7€ šálky s kvetmi 1ks/5€ Kontaktovať prostredníctvom formulára. Na sms nereagujem. Posielam prostredníctvom packety (cena dopravy 4,5€s poistením), po úhrade na účet. Dobierka nie.
Porcelán Green Gate
Na predaj porcelán Green Gate séria Spot blue ktorá sa už nevyrába,šálky a malá miska je novšia séria preto ten farebný rozdiel.Všetko je v dobrom stave,bez akéhokoľvek poškodenia a látkové obrúsky o rozmere 40x40cm,sú úplne nové.Uvedená cena je za celú sadu,jednotlivo nepredávam.Po dohode možný osobný odber Žilina a okolie.Poštou posielam ako krehké s poistením,takže k cene ešte +poštovné.
Šálky do zbierky 1
Ponúkam 1.dve šálky s ovocím, jedna má vo vnútri malinkú prasklinku, cena spolu 3 eurá+pošt. 2.biela, patizónová, pistáciová šálka, bez poškodení, nepoužívané, cena spolu 6 eur+pošt 3.biela a čierna šálka, bez poškodení, nepoužívané, cena ks/3 eurá+pošt 4.žlté šálky BEBA, nepoužívané, 6 kusov cena ks/3eurá + pošt 5.šálky s kávovým vzorom, 3 ks, -vysoká hnedá má malinký oťuk, -šálka červená bez poškodení, -šálka hnedá bez poškodení cena kus/3 eurá+pošt 6.šálka vysoká so srdiečkami, bez poškodení, cena 4 eurá + pošt + ružová sviečka zadarmo 7.hnedá šálka s bielymi bodkami, nepoužívaná, matný povch cena 3 eurá+pošt. 8.biela šálka s dámou s nápisom žena ako bohyňa, bez poškodenia, nepoužívaná, cena 3 eurá + pošt. 9.červená šálka s modrou šáločkou s hviezdičkami, bez poškodenia cena 3 eurá + pošt. 10.čínska šálka s vrchnáčikom bez poškodení.. cena 4 eurá + pošt.