inzercia, predaj, predám, bazár

ŠÁLKY, LYŽIČKY, CUKORNIČKA zn. IMCO

Kategória: Ostatné

Predám nepoužívanú exklzívnu súpravu talianskej zn. IMCO (obdoba Zepter) vo vysokej kvalite na rôzne využitie.
DVOJSTENNÉ ŠÁLKY s tanierikmi (udržia nápoj teplý) - vhodné na čaj, kávu, čokoládu. K tomu čajové lyžičky + cukornička. CENA KOMPLET 130 EUR. OSOBNÝ ODBER! KONTAKT MAILOM!
ŠÁLKY, LYŽIČKY, CUKORNIČKA zn. IMCO
Podobné inzeráty
ŠÁLKY, LYŽIČKY, CUKORNIČKA zn. IMCO
ŠÁLKY, LYŽIČKY, CUKORNIČKA zn. IMCO Predám nepoužívanú exklzívnu súpravu talianskej zn. IMCO (obdoba Zepter) vo vysokej kvalite na rôzne využitie. DVOJSTENNÉ ŠÁLKY s tanierikmi (udržia nápoj teplý) - vhodné na čaj, kávu, čokoládu. K tomu čajové lyžičky + cukornička. CENA KOMPLET 130 EUR. OSOBNÝ ODBER! KONTAKT MAILOM!
Mocca moka kávovar Le Officine Orze 4 šálky
nepoužitý, len leziaci v skrini (nie je na indukčnu) Novy na Alze za 37,90 €  Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Le Officine Orze 4 šálky Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť
Lyžičky - USSR
6 ks lyžičky v krabici. Rozmery: lyžičky dĺžka - 14,5 cm, krabica 20 x 18 cm. Lyžičky je potrebné vyleštiť. Cena + poštovné. Pozrite si moje ponuky, možno Vás niečo zaujme. To čo je v ponuke je aktuálne.
TÁCKA, SERVIR.KLIEŠTE
Predám málo používanú servírovaciu tácku talianskej zn. IMCO (obdobaZepter), rozmer 27x40 cm, CENA 30 EUR. Nepoužívané Servirovacie kliešte zn. IMCO, CENA 10 EUR. CENY sú platné pri osobnom odbere, inak plus poštovné a platba vopred na účet. KONTAKT MAILOM!
POHÁROVY SET; MISA zn. IMCO
Predám nepoužívaný exkluzívny set talianskej zn. IMCO (obdoba Zepter) vo vysokej kvalite, na rôzne využitie. POHÁROVY SET s tanierikmi - vhodný na šampanské, dezerty, zmrzlinu, ovocné šaláty, kokteily, CENA 100 EUR. MISA s naberačkou - vhodná na ovocné šaláty, kokteily, bouwle, CENA 40 EUR. OSOBNÝ ODBER! KONTAKT MAILOM!
Predám
Predám 1- PORCELÁN ZEPTER® – Kompletná porcelánová jedálenská a kávová súprava pre 12 osôb, 68-dielna (pôvodná cena 2 900 €) Exkluzívna kolekcia s nadčasovým dizajnom, zaujme miesto v jedálni každého štýlu, vyrába sa ručne, je vyrobená z tvrdého pastovitého porcelánu, ktorý je odolný voči poškriabaniu vďaka vysokému obsahu kaolínu a nízkemu podielu kremeňa a živca. Ako jediná z porcelánu Zepter je vhodná na použitie aj v mikrovlnnej rúre (neobsahuje zlato). Oživí každé spoločné stolovanie v kruhu rodiny či priateľov. Je vhodná aj ako dar pre mladomanželov či oslávencov rôznych výročí, ale aj na bežné stolovanie. Sada obsahuje : 12 plytkých tanierov Ø 27 cm 12 hlbokých tanierov Ø 22.7 cm 12 dezertných tanierov Ø 21 cm 1 polievková misa, 2.8 l 1 šalátová misa Ø 23 cm 1 omáčková miska, 0.5 l 1 klubový tanier Ø 32 cm 1 oválna misa Ø 38 cm 12 šálok na kávu, 0.21 l 12 podšálok Ø 15 cm 1 kanvica na kávu, 1.20 l 1 cukornička, 0.25 l 1 kanvička na mlieko 2. ZEPTER - Kompletná SÚPRAVA SKLENENÝCH POHÁROV pre 6 osôb, 18-dielna (pôvodná cena 1 200 €) Dokonalosť skla sa stretáva so silou ocele v tejto exkluzívnej a pútavej súprave. Patentovaný mechanizmus pripevňuje 18 pohárov k stopke a základni z nehrdzavejúcej ocele mechanizmom jednoduchého upevnenia „Click“. Funkčná technológia umožňuje jednoduchú údržbu. Keď sú poháre rozobraté na dve časti, je ich možné umývať v umývačke riadu, zatiaľ čo stopku z nehrdzavejúcej ocele stačí utrieť handrou. Sada obsahuje : 6 pohárov na červené víno v. 22.3 cm, 46 cl 6 pohárov biele víno v. 21.2, 32 cl 6 pohárov na šampanské alebo sekt v. 24 cm, 22 cl 6 18 kovových stopiek s mechanizmom jednoduchého upevnenia „Click“ 3. ZEPTER - Kompletná KÁVOVÁ MOKKA SÚPRAVA pre 6 osôb, 21-dielna (pôvodná cena 900 €) Súprava je z leštenej ušľachtilej ocele, šálky sú vo vnútri elektrolyticky leštené, aby pri pití nezanechávali vlastnú kovovú chuť v ústach. Celá súprava tvorí harmonický celok, ktorý dodá každému stolu nádych elegancie. Prekvapí jednoduchou údržbou. Sada obsahuje : 6 mokka šálok 6 podšálok 6 lyžičky 1 džezva 500 ml 1 cukornička s podšálkou a lyžičkou 1 kanvička na mlieko 125 ml 4. ZEPTER - Kompletná ČAJOVÁ SÚPRAVA pre 12 osôb, 36-dielna (pôvodná cena 900 €) Duralexové poháre vyrobené zo sodno-vápenatého skla sú mechanicky extrémne odolné, teplovzdorné od -20°C do 130°C, vhodné do mikrovlnky, odolné voči tepelným šokom do 130°C. Pre ľahší úchop sú v držiakoch z ušľachtilej ocele a s hranatými podšálkami sú ideálne pre čaj o piatej. Údržba je veľmi jednoduchá, poháre sú vhodné do umývačky riadu, držiaky a podšálky stačí utrieť handrou. Sada obsahuje : 12 duralexových pohárov 12 držiakov na poháre 12 podšálok