inzercia, predaj, predám, bazár

Salomon Index Break žabky

Kategória: Fitness, jogging

Veľkosť 42 a 2/3
Nové s visačkou
Katalógova cena 80€

Salomon Index Break are comfortable and fully recyclable flip flops. The slippers are designed to be worn before or after a long run or intensive race. The Infiniride midsole is made of TPU foam mixed with nitrogen. This gives the foot and body a soft and comfortable experience.
The Endofit strap surrounds your foot comfortably and reduces the pressure on the leg muscles. The midsole and polyester strap are easy to detach and recycle.
Salomon Index Break žabky
Podobné inzeráty
SALOMON XA PRO V8 CSWP Pôvodná cena:82EUR Tenisky
Predám tenisky SALOMON XA PRO V8 CSWP č.39 Pôvodná cena:82EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) SALOMON XA PRO V8 CSWP jsou kvalitní boty, které jsou určeny vašim dětem. Obsahují voděodolnou úpravou ClimaSalomon™ Waterproof. Tyto dětské funkční boty Salomon XA PRO V8 CSWP zajišťují přilnavost, stabilitu a chrání nohy v mokru, břečce i blátivém počasí. Zaručují také skvělé tlumení díky technologii EnergyCell. OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro nohu a lepší odpružení. Děti jistě ocení rychlošněrování Quicklace™ s kapsičkou na uschování šňůrky.
SALOMON SUPERCROSS GTX Pôv.cena:139,90EUR Tenisky
Predám SALOMON SUPERCROSS GTX. Vo veľkosti: č.42 Pôvodná cena:139,90EUR. Mala dierka na pravej teniske (viď foto). V prípade záujmu volajte na: (08102020). topánky Supercross Gtx od francúzskeho výrobcu Salomon sú vybavené nepremokavou membránou Gore-Tex®. Topánky disponujú technológiou SensiFit™, ktorá pevne obopína chodidlo od podrážky až po šnurovanie. Topánky tak perfektne padnú a podržia vašu nohu stabilnú aj v náročnom teréne. Podošva Contagrip® vyniká vysokou priľnavosťou a záberom aj na klzkom povrchu. Vo vnútri topánky sa nachádza vložka OrthoLite®, ktorá tlmí nárazy pri došliapnutí, zabraňuje vzniku zápachu a plesni v topánkach a zároveň pomáha odvádzať vlhkosť. Hlavné prednosti topánok Supercross Gtx: vhodná do mierneho až náročného terénu nepremokavá membrána Gore-Tex® SensiFit™ - dokonale obopína chodidlo podrážka Contagrip® - vysoká priľnavosť antibakteriálna vložka OrthoLite® drop: 8 mm
Salomon S Lab Exo Twin Skin šortky
Katalógová cena 160€ Nové, nenosené Veľkosť S Kompresné bežecké nohavice Salomon EXO MOTION SHORT poskytujú vyšší stupeň podpory a ochranu počas celého bežeckého výkonu. Kombinácia dvoch vrstiev prináša výhody viacerých konštrukcií. Spodná vrstva prilieha na telo a vytvára dostatočnú kompresiu na podporu svalstva. Zároveň chráni citlivé miesta proti oderu, čo oceníte hlavne pri dlhých behoch. Vrchná ľahká vrstva chráni pred nárazovým vetrom a zároveň zlepšuje odvetranie. Elastický pás s podpornými odkladacími priestormi pevne prilieha na telo a zamedzuje nechceným posunom. Krátke bežecké nohavice Salomon EXO MOTION SHORT sú vhodné na dlhe behy, preteky, rýchle trénningy, či už trailové alebo cestné.
Salomon trailove tenisky goretex
Na predaj goretexove trailove tenisky Salomon speedcross 4, vel. 36 2/3, co je cislo 4. Pouzite 2x, su takmer nove, co vidno na fotkach. Dovod predaja je zla velkost, pasuju na uzsiu nohu, tak nech mi nestoja v skrini ako doteraz :) Len osobny odber v BA. Zadarmo k tomu pridavam 3 ciapky-ruzova Salomon, tyrkysova O'Neill, cierna vlnena so siltom.
Tenisky Salomon XA Nekoma GTX
Znížená cena!!! Predám dámske tenisky Salomon XA Nekoma GTX, veľ. 40 2/3. Odbehnuté v nich iba 7km, objednala som nevhodnú veľkosť zo . Tu je ich bližší popis: Poprosím kontaktovať emailom, telefónne číslo je vymyslené. Posielam Slovenskou poštou po úhrade sumy na účet. Cena + poštovné.
InBody 270
Prístroje InBody sú vysokokvalitné a špičkové analyzátory ľudského tela, ktoré ako jediné pracujú technológiou DSM-BIA a pri klinických testoch sa potvrdili zhodné výsledky s prístrojom DEXA. Žiadne iné váhy s bioimpedančnou technológiou tieto porovnávacie štúdie nemajú, nemôžu vám teda zaručiť takú presnú analýzu ako práve váhy InBody. Meria všetko podstatné Množstvo tuku v tele,množstvo svalového tkaniva,celkovú hmotnosť,viscerálny (útrobný) tuk,obvod pásu, bokov, krku a i. Celková voda v organizme,WHR index, BMI index,Bazálny metabolizmus,proteíny a minerálne látky Váha je veľmi málo používaná