inzercia, predaj, predám, bazár

Salomon wings flyte 2

Kategória: Topánky, obuv

Damske bezecky topanky, tenisky, Stav super , 2x obute, na jednej teniske sa vyzahuje snurka - odfotene- zohladnene v cene , trailova obuv, bezecka, aj do horskeho terenu ,
Salomon wings flyte 2
Podobné inzeráty
Salomon Wings Flyte 2 GTX WS velk. 38,5
Predám nosené tenisky Salomon WINGS FLYTE GTX W vo veľmi dobrom stave az na jednu chybicku vid foto. (zohľadnené v cene). Je to najľahší model z produktovej rady Wings. Novo vybavené membránou GORE-TEX®, ktorá poskytuje ochranu pred dažďom. Vhodné na horský beh. Tento model je ideálny pre vyšportované dámy, ktoré neodrádza dážď ani blato. Descent Control pre bezpečnejší beh z kopca Vložka OrthoLite® poskytuje chodidlu suché a zdravé prostredie a lepšiu flexibilitu ochrana proti blatu a vlhkosti na celej spodnej časti topánky syntetická ochrana na špičke Systém šnurovania Quicklace™ na šnurovanie topánky jedným pohybom všitý jazyk udrží nečistoty von vrecko na šnúrku Pôvodná cena : 82 € Cena: 30 € Osobný odber Bratislava alebo Rajka v prípade zaslania poštou plus poštovné podľa tarif SP alebo zasielkovne. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Ďakujem.
Predám tenisky Salomon Wings Flyte 2, veľkosť 42
Predám tenisky Salomon Wings Flyte 2, veľkosť 42. Tenisky v top stave, takmer neobuté.
Bežecké tenisky Salomon, Nike
Predám unisex bežecké tenisky do tvrdého terénu zn Salomon wings flyte 2, podrážka contagrip veľ 37 - 23cm, majú spevnenú špičku nepremokavú, vo výbornom stave. Cena 20€. Kožené tenisky Nike training air visi fly veľ 37,5 - 23,5 cm nosené. Cena 8€. Plus poštovné, osobný odber Nitra.
Tenisky Salomon
Predám unisex bežecké tenisky do tvrdého terénu zn Salomon wings flyte 2, podrážka contagrip veľ 37,5 - 23cm, majú spevnenú nepremokavú špičku. Sú vo výbornom stave. Cena 20€ plus poštovné.
Panske bezecke tenisky ASICS Dyna Flyte.
Predam panske bezecke tenisky ASICS Dyna Flyte, vel.44,5 - dlzka vnut.vlozky je 29,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky FlyteFoam s gumovymi protismykovymi segmentami AHAR+, makku vnutornu vystelku, penove vyberatelne vlozky. Tenisky su lahke a pohodlne, boli malo pouzivane, su v dobrom stave, cena je 25Eur + post.4,80Eur.
SALOMON Wings Flyte 2 Gtx dámske za 30 eur
Veľkosť EU 38. Obuté iba párkrát, dôvod predaja: nesedia na nohe akoby mali. V rámci BA kraja priveziem po dohode.