inzercia, predaj, predám, bazár

Salvinia Natans

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám plavajúcu rastlinu Salvinia Natans:
Pri dostatočnom svetle prerastie hladinu vo vašom akvariu
Cena za 2dcl kelímok
Salvinia Natans
Podobné inzeráty
Pistia stratiotes a Salvinia natans
Zdravím predám tieto obľúbené plávajúce akváriové rastlinky Salvinia Natans a Pistia stratiotes. Pistia stratiotes je dobrým pomocníkom v boji proti nadbytku dusíkatých látok vo vode. Salvinia natans sa prezýva plávajúci papraď, plávajúci vodopád, plávajúci mach alebo krídla vodného motýľa. Rastie rýchlo, ak má dostatok svetla a živin. Výborná ako dekoratívna rastlina do otvorených akvárií alebo jazierok. Tak ako na foto, na foto je znázornená nádoba s vodnou plochou cca 9x12 cm.
Plávajúca rastlina do akvária - Salvinia natans
Predám plávajúce rastliny Salvinia natans. Miska (12x20cm) za 3€. Len osobný odber - Žilina-Hájik.
Plávajúce rastliny Salvinia Natans
Zdravím predám túto plávajúcu akváriovú rastlinku Salvinia Natans. Tak ako na foto, na foto je znazornena nádoba s vodnou plochou cca 9x12 cm.
Salvinia natans ,Java moss
Akvarijné plávajúce rastlinky. Salvinia natans. Cena 2€ za hrsť dlane. Michalovce a okolie osobne ,dá sa aj poštou. Taxiphyllum Barbieri (Java Moss) 3€ (125ml) Hrsť dlane.
Plávajúca rastlina do akvária - Pistia + Salvinia
Predám plávajúce rastliny Pistia stratiotes a Salvinia natans. Miska (12x20cm) za 3€. Len osobný odber - Žilina-Hájik.
Valisneria Natans
Zdravím, po preriedení akvária mi ostala nazvyš Valisneria Natans... Ak by mal niekto záujem kontaktujte ma mailom. Cena podla množstva. Napríklad, to čo je na fotke 8€. (Valisneria, akvarijne rastliny, akvarijne rastlinky, rastlinky do akvaria, rastliny do akvaria)