inzercia, predaj, predám, bazár

Sami si vyhodnoťte DÔVODY KÚPY tohto parádneho trojizbáku

Kategória: Byty

F025-113-MATO

Finanzpartner reality aktuálne ponúka na predaj rekonštruovaný 3-izbový byt na Partizánskej ulici Sídliska pod Sokolejom v Humennom.
Nachádza sa na 1. poschodí z 8, s výťahom od prízemia. Úžitková podlahová plocha bytu je 77 m2.
Bytový dom je kompletne rekonštruovaný/zateplený s novou strechou.

DISPOZÍCIA a STAV BYTU:
- šikovná vstupná spojovacia chodba so vstavanou skriňou,
- priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou v L-kovom tvare,
- gazdinke je v kuchyni poruke praktická komora,
- nadýchaná presvetlená obývacia izba,
- veľmi príjemná spálňa s veľkou vstavanou skriňou,
- veľká detská izba,
- murované jadro so zníženými sadrokartónovými podhľadmi, v rámci neho:
- veľkorysá kúpelňa a samostatné wc - komplet v príjemnej keramike,
- samozrejmosťou sú kvalitné plastové okná,
- vo všetkých izbách sú stierky,
- podlahy sú v kombinácii plávajúca/dlažba,
- moderný priestranný komplet presklený balkón s dlažbou a super výhľadom,
- k bytu patrí pivnica,
- nový majiteľ bude užívať ďalší skladovací priestor ako bonus.

VÝHODY BYTU a LOKALITY:
- pokojná časť najmladšieho humenského sídliska,
- skvelí susedia,
- kompletná občianska vybavenosť a infraštruktúra /nákupné centrum, reštaurácie, športoviská, škola, škôlka, kostol .../,
- bezproblémové parkovanie,
- bleskový prístup autom do centra mesta,
- byt sa po korektnej dohode s majiteľom predáva aj so zariadením /nábytok, elektrospotrebiče .../, resp. jeho časťou,
- tento byt, spolu so susedným, je oddelený od spoločných priestorov priestrannou uzamykateľnou predsieňou = k dispozícii je teda ďalší bonusový využiteľný priestor.

A TO NAJDÔLEŽITEJŠIE - a síce CENA tohto BYTU
94.900 € - jeho majitelia sú si vedomí aktuálnej situácie na trhu s nehnuteľnosťami, preto sa pri rýchlej a korektnej dohode nebudú brániť cene, ktorá bude vo výsledku kompromisom k spokojnosti oboch zúčastnených strán.

Foto je ilustračné.
Na žiadosť majiteľa je k dispozícii len na vyžiadanie pri serióznom záujme.
Odporúčam preto dohodnúť si obhliadku, vidieť túto skvelú nehnuteľnosť na vlastné oči, nadýchať sa jeho atmosféry a následne sa správne rozhodnúť..
Držím palce.
----------------------------------------------------
Zaujala vás táto ponuka? Kontaktujte:
Ing. Marián Totcimak,
,
marian.totcimak@,
v súvislostiach exkluzívne pracujúci maklér spoločnosti

Finanzpartner reality zabezpečujúcej rýchly, transparentný, profesionálny
predaj, kúpu, prenájom nehnuteľností a všetky s tým súvisiace úkony,
v každej chvíli viete, na čom ste.

Sme tím realitných maklérov súčasne registrovaných v Národnej banke Slovenska v sektoroch finančného sprostredkovania zahŕňajúcich poskytovanie úverov, poistenie čohokoľvek, investovanie voľných finančných prostriedkov a dôchodky v rámci II., III. a súkromného piliera.
Sami si vyhodnoťte DÔVODY KÚPY tohto parádneho trojizbáku
Podobné inzeráty
Veľký 2-izb. byt v 1515, Trebišov, čiastočná rekonštrukcia,
S predajom toho bytu je spojená súťaž o poukaz na večeru v reštaurácií hotela Zemplín v Trebišove. Podmienky súťaže nájdete na našej facebookovej domovskej stránke 2-izbový byt na ul. M.R. Štefánika 1515. Nachádza sa na najvyššom poschodí, čo znamená že dupotajúcich a hlučných susedov nad vami sa báť nemusíte :). Všetok nábytok a zariadenie izieb, kuchyne a kúpeľne je v cene bytu. Bytové jadro je murované. Ide o nehnuteľnosť s veľmi štedrou rozlohou, blížiacou sa k takmer výmere trojizbáku. Bytový dom prešiel celkom nedávno zateplením a rekonštrukciou lódžii. Spoločné priestory a výťah je rovnako po rekonštrukcii. Perfektná občianska vybavenosť. Virtuálnou prehliadkou sa viete poprechádzať po celom byte. Umiestnená je na tomto odkaze: Podlahová plocha bytu je 62,52 m². Lodžia: 3,85m² Cena 89.000€ Pre dohodnutie obhliadky volajte na telefónne číslo Poschodie: 5 Počet poschodí: 5 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 62.52m² Celková rozloha: 66.37m² Úžitková plocha: 62.52m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Lódžia: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Orientácia: východná
Zrekonštruovaný, moderný a útulný byt s úchvatným výhľadom
V krásnej metropole Šariša, v Prešove, sa ponúka na predaj veľmi komfortný, dôsledne zrekonštruovaný, veľmi útulný 4-izbový byt na ulici Švábska, s vyslovenou atmosférou domova, o výmere 77m2, umiestnený na 6. poschodí z 8., samozrejme dostupný výťahom, ktorý mal vykonanú generálku strojovne. Pred vchodom do bytu je od chodby oddelená, uzamknutá predsieň, ktorá sa ideálne hodí na uskladnenie malých drobností, obuvi alebo v prípade potreby aj kočíka. Po otvorení nových bezpečnostných dverí do bytu nás privíta okamžite atmosféra domova. Presvetlené miestnosti, svetlá maľba, moderný nábytok a vkusný výber podláh s citlivým dotykom dámskych rúk, sú charakteristické pre všetky izby, tohto ozaj jedinečného bytu, čo len podčiarkuje úžasný, funkčný krb na biopalivo v dennej miestnosti, ktorý nám vytvorí hrejivú atmosféru počas každej milej príležitosti. Byt má nové, krásne biele plastové okná, ktoré pekne ladia s interiérom. Nové sú tak isto aj kvalitné vykurovacie telesá vo všetkých izbách, rekonštrukciou prešli aj všetky elektrické rozvody s novou poistkovou skriňou a niektoré miestnosti dostali aj nové znížené stropy. V spálni a na chodbe sa vytvorili veľké, priestranné, vstavané skrine. Počas obnovy bytu sa upravila aj dispozícia kúpeľne, ktorá tak dostala možnosť inštalovať veľkú rohovú vaňu, ktorá priam láka na relaxačnú kúpeľ, dokonca sa vytvoril priestor aj na veľkú 90cm rohovú sprchu a dobre prístupnú, spredu plnenú práčku. Stúpačky boli pri tejto príležitosti taktiež obnovené. Po dlhom dni padne veľmi dobre krátky oddych na balkóne tohto bytu, ktorý ponúka priam očarujúci výhľad na celú metropolu, ktorú máte ako na dlani. Celý byt sa predáva zariadený. Je dôležité povedať, že v priebehu tohto roka sa celkom obnoví tento len 35 ročný bytový dom, ktorý bol postavený na sídlisku ako posledný, dostane netradičnú sedlovú strechu, zateplí sa celá fasáda, obnovou prejdú aj balkóny jednotlivých bytov. Vynovia sa vchodové priestory, stúpačky ako aj pivničné priestory, ktoré ku bytu prislúchajú. Keďže doslova na skok je vzdialená škola, škôlka, nákupné možnosti, pošta, lekáreň, lekári, tržnica, zastávka MHD, je tento byt ideálny pre väčšie rodiny alebo pre rodiny s malými deťmi. Parkovanie je pred vchodom bezproblémové, miesto na státie sa nájde zakaždým. V blízkosti je taktiež napojenie na diaľnicu v smere Košice-Poprad. Veríme, že sme vo Vás vzbudili veľký záujem o obhliadku tohto bytu, preto neváhajte a kontaktujte nás už dnes, na tel. čísle , aby ste osobne precítili atmosféru tohto očarujúceho bytu.
1-izbový byt v srdci Skalice
Predstavujeme Vám tento útulný a moderný 1-izbový  podkrovný byt, ktorý sa nachádza priamo v centre Skalice. Tento byt ponúka ideálnu kombináciu pohodlia, praktickosti a dostupnosti pre tých, ktorí hľadajú svoje prvé bývanie alebo investičnú príležitosť. Máte obavy z dlhého čakania na prevod nehnuteľnosti? Nebojte sa! Byt je okamžite voľný po kúpe a zahrnutá cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Navyše, máme pre Vás možnosť vybavenia znaleckého posudku a zastrešenie hypotekárneho úveru. 5 dôvody, prečo si tento byt zamilujete: 1. Ideálna poloha: Nachádza sa priamo v centre Skalice s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou po celom meste. 2. Moderné vybavenie:plastové okná, plávajúca podlaha a nová moderná kuchynská linka sú len niektoré z výhod tohto bytu. 3. Útulnosť a pohodlie: 29 m2 úžitkovej plochy ponúka dostatok priestoru pre Váš každodenný život a relax. 4. Súkromie a pokoj: Žiadne rušivé vplyvy od dupotavých susedov 5. Nízke prevádzkové náklady: Mesačné náklady na bývanie sú len 120 eur. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte nás ešte dnes na telefónnom čísle (Patrik Tokoš) a dohodnite si obhliadku tohto skvostu, ktorý čaká práve na Vás! Leaders & Partners,L & P reality s.r.o.
PREDANÝ 2 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S OBROVSKÝM INVESTIČNÝM POTENCI
Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2 izbový tehlový byt s balkónom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O BYTE Byt sa nachádza na Czambelovej ulici v obľúbenej mestskej časti Sever. Je umiestnený na 5. poschodí zo 6 poschodového tehlového bytového domu. V byte prebehla vkusná kompletná rekonštrukcia. K bytu patrí nádherný balkón s úchvatným výhľadom do parku a okolitej zelene, čo robí bývanie v širšom centre mesta o to viac výnimočným. Orientácia tohto bytu na tri svetové strany - východ, západ a juh, je naozaj výnimočná a prináša množstvo výhod. Vďaka tejto orientácii môže byt získať veľa denného svetla po celý deň a poskytnúť príjemnú a svetlú atmosféru. K bytu prislúcha aj pivnica. DISPOZÍCIA Tento útulný a priestranný byt o rozlohe 53 m2 má vstupnú chodbu s vstavanou skriňou, ktorá ponúka dostatok úložného priestoru na odkladanie vecí. Z chodby sa vchádza do kúpeľne, ktorá je spojená s WC a má múrovaný sprchovací kút. Priestranná obývačka s výstupom na balkón je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Kuchyňa je plne zariadená modernými spotrebičmi a ponúka dostatok miesta na prípravu jedál. Spálňa je dostatočne veľká a pohodlná pre jednu alebo dve osoby. Celková dispozícia bytu je dobre premyslená a zabezpečuje dostatok súkromia a pohodlia. BYTOVÝ DOM Bytového domu je, že je zateplený a má fasádu, čo zaručuje nižšie náklady na kúrenie v zimných mesiacoch a príjemné prostredie počas celého roka. Okrem toho je v dome k dispozícii výťah, ktorý uľahčuje presun do vyšších poschodí a zabezpečuje väčší komfort pre obyvateľov. LOKALITA A OKOLIE Táto nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Sever s kompletnou občianskou vybavenosťou. Hlavná ulica, ktorá je jednou z hlavných miestnych komunikácií, je vzdialená len 7 minút pešo a poskytuje prístup k množstvu obchodov, služieb a reštaurácií. V blízkosti sa tiež nachádzajú detské ihriská, parky, materské, základné, stredné a vysoké školy, čo robí túto lokalitu atraktívnou pre rodiny s deťmi. Okolie je tiež bohaté na rôzne reštaurácie, bary a kaviarne, kde si môžete vychutnať dobré jedlo a nápoje. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné bývanie v centre mesta a zároveň chcú byť obklopení všetkými potrebnými zariadeniami. Táto nehnuteľnosť ako investícia na prenájom pre študentov vzhľadom na blízkosť univerzít a vysokých škôl. Plánujete kúpiť nehnuteľnosť, kde v budúcnosti nebudete mať žiaden problém s jej predajom? Pri tejto nehnuteľnosti žiadne takéto obavy mať nemusíte. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú skvelú kombináciu komfortu a kvality bývania. Dohodnite si obhliadku, a presvedčte sa sami o kvalite a výhodách tohto bytu. Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnute
2 izbový byt s loggiou na Bezručovej ulici v Trenčíne po kom
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt s loggiou v jednej z najlepších lokalít mesta Trenčín a to na Bezručovej ulici. V blízkosti, alebo lepšie povedané v pešej dostupnosti sa nachádzajú rozličné obchody, tržnica, škola, škôlka, zdravotné stredisko, nemocnica, peši prejdete aj do centra mesta, na bicykli ste za pár minút na hrádzi a autom ste za 5 minút na diaľnici. Byt sa nachádza na najvyššom 3 poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome. Byt je o výmere 52 m2 + loggia. Pozostáva z predsiene kde je priestor na umiestnenie vstavanej skrine, obývacej izby s loggiou, spálne, komory ktorá by mohla slúžiť ako šatník, kuchyne, toalety, kúpeľne. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica, ktorá je započítaná vo výmere bytu. Nakoľko vieme, že nájsť kompletne novo zrekonštruovaný byt je problémom, nakoľko vieme, že kúpiť byt v pôvodnom stave a ešte k tomu na úver je tiež problémom, lebo Vám už na rekonštrukciu nezostanú peniaze, máme pre Vás úplne nový koncept kúpy bytu. Vieme Vám zabezpečiť kúpu tohto bytu v pôvodnom stave, kde si sami určite ako by mala rekonštrukcia vyzerať a byt do osobného vlastníctva odkúpite až po jeho rekonštrukcii. V prípade záujmu o viac informácii ma neváhajte kontaktovať na tel.č.: Cena tohto bytu po kompletnej rekonštrukcii, kde v cene máte kompletne zrekonštruovaný byt vrátane novej elektriny, odpadov , vody, plastových okien, podláh, dverí, kúpeľne, wc... okrem kuchynskej linky je je 127.500,-€
ZNÍŽENÁ CENA Veľkorysý 2 izbový byt Nemšová
Typ: 2-izbový byt Ulica: Nemšová Obec: Nemšová Leaders & Partners Vám ponúka na predaj tento priestranný a vkusne prerobený 2 izbový byt v Nemšovej. Byt sa nachádza na 4. poschodí o rozlohe 55 m2 s balkónom a pivnicou.    Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a samostatná toaleta,  útulnej spálne a dominantou tohto jedinečného bytu je priestranná obývacia miestnosť so vstupom na balkón s krásnym výhľadom a s jedálenským kútom, kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou čo je poznať už hneď pri vstupe (dlažba, plávajúca podlaha, jadro, komplet elektrické rozvody / steny, znížené stropy, nové interiérové́ obložky a dvere, plastové okná sú samozrejmosťou. Celý byt je moderný a slnečný! Je tu kompletná občianska vybavenosť! Kúpou tohto bytu získate jedinečný a praktický byt v ktorom si môžete už len vychutnávať pohodlie domova! Výhodou tohto bytu sú najmä: ·  kompletná rekonštrukcia ·  Priestranné izby ·  Slnečný byt, počas celého dňa bude tento byt vždy pekne presvetlený a teplý ·  Balkón ·  Lokalita! - ktorá je úplne TOP, v okolí bytovky je dostatok zelene, detské ihrisko, škola, škôlka, na skok centrum mesta takže získate kombináciu pokojného bývania a zároveň všetko na dlani! Veľkou výhodou je pokojné a tiché prostredie. ·  Parkovanie je aj priamo pred bytovkou a vždy je voľné miesto, takže s parkovaním si hlavu určite lámať nemusíte, ·  Pivnica samozrejmosťou ·  Priaznivé mesačné náklady Bytový dom prešiel rekonštrukciou / elektrický vrátnik, nová strecha, stupačky .../ Kúpou tohto bytu získavate jedinečný a praktický byt v ktorom si môžete už len vychutnávať pohodlie domova. Dohoda na cene možná pri serióznom jednaní! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 601 884 Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 55 m2 Úžitková plocha: 55 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Poschodie: 4 Počet izieb: 2 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa Výťah: nie Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Pivnica: áno