inzercia, predaj, predám, bazár

Samostatne stojaca lampa s tienidlom

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám funkčnú samostatne stojacu lampu s tienidlom. Jedna z troch oporných nôh je od zakúpenia slabšie stabilnejšia. Lampa nebola žiadnym zásahom opravovaná. Ide len o vizuálny detailný pohľad, ktorý voľným okom nie je pozorovaný. Šikovný kutil si poradí a nohu možno lepšie pritiahne. Priemer tienidla na lampe 34,5 cm.Cena zohľadnená. Dôvod predaja nezmesti sa do priestoru.
Odber Hrubý Šúr, Tureň. Na dobierku neposielam.
Samostatne stojaca lampa s tienidlom
Podobné inzeráty
Bordová lampa s tienidlom
Predám bordovú keramickú lampu s tienidlom. Plne funkčná. Výška bez tienidla je 20cm, s tienidlom 35 cm.
Stojaca lampa zo 100 ročného agátového dreva
Predám stojace lampy s tienidlom vyrobené zo 100 ročného agátového dreva. Na výber sú tri lampy dve s čiernym tienidlom a jedna s bielym. Celková výška je 1,84 m z toho výška dreva je cca 1,40 m. Rozmery podstavca 25 cm x 25 cm. Lampy viem doručiť osobne priamo do domu na trase LV, ZM, Vráble, NR, Sereď, GA, SC, TT, BA. Cena 140 €/lampa.
Drevená stojaca lampa Thea, tienidlo čierno-zlaté
Vysokokvalitná stojaca lampa Thea s trojnohým dreveným stojanom a čierno-zlatým tienidlom. Značka: LUCANDE Materiál: drevo, textil Farba: tmavé drevo, čierna, zlatá Nastaviteľná výška: 140-160 cm Priemer: 60 cm Ostatné rozmery: tienidlo - Ø hore 40 cm, Ø dole 50 cm Žiarovka: 1 x 40 W Napätie vo voltoch: 230
Stropny luster a stojaca lampa
Predam stropny luster a stojaca lampa cena 50 + 50 eur = spolu 100 eur, pri odobrati oboch spolu dohoda. Super stav, ako nove. Luster je dvojite spinanie, vsetky alebo len 2 ziarovky svietia. Samozrejme da sa zapojit aj tak, ze svietia len vsetky. Stojaca lampa ma nozny spinac. V ramci Poprad/Kezmarok viem doviest, pripadne aj na trase Poprad - Kosice.
Keramická lampa zelená
Predám 2 ks peknej, funkčnej, zachovalej keramickej lampy. S tienidlom 15 €, lampa bez tienidla 13 €. Výška lampy bez tienidla je 32 cm. Výška s tienidlom 44 cm.
Moderna stojaca lampa + stolova lampa
Predam modernu, elegantnu sadu lamp, 1x vysoka stojaca lampa, 1x stolova lampa. farba- cierna, chrom vyska vysokej lampy-151cm vyska nizkej lampy- 45cm