inzercia, predaj, predám, bazár

Samostatný kancelársky celok v budove Allianz na Karloveskej

Kategória: Kancelárie

Ponúkame na prenájom samostatný kancelársky celok (celé poschodie) v budove Allianz na Karloveskej ul. v BA IV - Karlova Ves, s celkovou úžitkovou plochou 887,7m², situovaný na celom 3.N.P 6-podlažnej administratívnej budovy. Jedná sa o priestor v tvare písmena "U " s dvoma vstupmi pozostávajúci z : 11x kancelária s čistou kancelárskou plochou 562m² ("openspace" 351m², 30m², 2x 25m², 2x 17m², 15m², 22m², 13m², 10m² rokovacia miestnosť 37m²), 2x sklad (6m², 10m²), serverovňa 7m², foyer 70m², chodby 250m², sociálne a technické priestory 70m². Klimatizácia, plastové okná, kazetový strop, koberec, ústredné vykurovanie - radiátory. Prístup 24/7 na čipovú kartu, kamerový systém, 24-hodinová strážna služba, vrátnica, 2x osobný výťah, nákladný výťah, stravovanie v objekte. Možnosť prenájmu skladových priestorov a parkovacích miest. Cena prenájmu je 7448,56-€ / mesiac vrátane nákladov na energie a služby. Voľné ihneď. Neplatíte províziu RK. Viac informácií u uvedného makléra.
Samostatný kancelársky celok v budove Allianz na Karloveskej
Podobné inzeráty
7 klimatiz. kancel. celkov (22-94 m2, kuch., parking, KE-J)
063 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu 24/7 kancelárske priestory v novej modernej administratívnej budove so strategickou polohou v blízkosti Nám. osloboditeľov v Košiciach (neďaleko AUPARK-u): 1. Mezonetový kancelársky celok o výmere 80,00 m2 pozostávajúci z dvoch klimatizovaných kancelárií, kúpeľne s WC a loggie 2. Kancelársky celok o výmere 94,00 m2, pozostávajúci z 2 klimatizovaných kancelárií, chodby a vlastnej kuchynky 3. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 33,62 m2 4. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 51,06 m2 pozostávajúci z 2 kancelárií 5. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (2 vstupy) 6. Samostatná klimatizovaná kancelária o výmere 35,00 m2 7. Klimatizovaný kancelársky celok o výmere 85,30 m2 pozostávajúci z 3 kancelárií (1 vstup) Na každom poschodí BC sú nadštandardne vybavené spoločné kuchynky a WC. V budove je 24/7 prístup a v priebehu dňa fungujúca recepcia. Parkovanie je zabezpečené vo vlastnej podzemnej garáži (prístupnej výťahom) a 3 vlastných priľahlých parkoviskách. Vo všetkých priestoroch je štruktúrovaná kabeláž s optickým internetom a elektronický zabezpečovací systém. V blízkosti budovy je zastávka MHD a OC AUPARK s možnosťami stravovania a parkovania. Iba veľmi vážny záujem. Cena nájmu: od 9,02 €/m2/mes. (bez médií a bez DPH) Cena médií: od cca 2,00 €/m2/mes. Cena park. miesta: 50,00 € (parkovisko) / 100,00 € (podz. garáž) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Samostatný kancelársky celok 107m² na prenájom
Ponúkame na prenájom samostatný kancelársky celok pozostávajúci zo 6 miestností (43+15+16,5+23+6,5+3,3m²) v budove Aircraft na Ivanskej ceste v BA II Ružinov. Úžitková plocha 107,6m². štandard A, 4.poschodie 6-podlažnej administratívnej budovy v blízkosti nákupného centra Avion a letiska M.R.Štefánika. Výborná dostupnosť z diaľničného obchvatu. Nepretržitá recepčná služba, prístup 24/7, hliníkové otvárateľné okná, koberec, kazetový strop, kabeláž v podlahe + floor boxi, vlastné ovládanie klimatickej jednotky, 4x výťah, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia na každom podlaží. Bezpečnostný kamerový systém + bezkontaktný chip pre pohyb po budove. Každodenné upratovanie kancelárskych a spoločných priestorov v cene. Možnosť prenájmu konferenčných priestorov s kapacitou pre 60-70 osôb, alebo 15–20 osôb. Vlastné chránené parkovisko. Stravovacie zariadenie priamo v budove s možnosťou využívania cateringových služieb. Športovo-relaxačné centrum vo vedľajšej budove, zástavka MHD 3min od budovy. Voľné ihneď. Cenová kalkulácia prenájmu Vám bude vypracovaná na vyžiadanie. Nájomca neplatí províziu RK. Pre bližšie info kontaktujte makléra.
Nový kancelársky celok, 180m2
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v novej administratívnej budove, na Slovnaftskej ulici v Bratislave 2 – Podunajské Biskupice. K dispozícií je samostatný celok  výmery 180 m² na 2. poschodí s výťahom. Samostatný celok s kuchynkou, exkluzívne vybudovaný s PRESKLENNÝMI stenami, plne klimatizovaný s kabelážou, 5 kancelárií, openspace, kuchynka. Každá miestnosť s reguláciou teploty kúrenia/chladenia. V budove internet optika. Budova chránená - 24 hodinová recepcia a kamerový systém. Prístup do objektu 24/7. Možnosť zmeny dispozičného riešenia. Parkovanie pri budove. V budove reštaurácia. Výborná dostupnosť na hlavnej trase. Cena nájmu dohodou, záleží od plochy, požadovaných zmien a dĺžky nájmu. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného makléra alebo na nezáväznej obhliadke.
Samostatný kancelársky celok 120m² na prenájom
Ponúkame na prenájom samostatný kancelársky celok na Karloveskej ul. v BA IV - Karlova Ves, s úžitkovou plochou 120m², situovaný na 4.N.P 5-podlažnej administratívnej budovy. Priestor pozostáva z dvoch priechodných kancelárií (16,4+40,8m²), skladu (31,2m²), vlastnej kuchynky (4,8m²) a chodby (26,7m²). Klimatizácia, kazetový strop, hliníkové okná, koberec, ústredné vykurovanie - radiátory, spoločné WC na chodbe. Prístup 24/7, kamerový systém, vrátnica, SBS, 2x výťah, nákladný výťah, stravovanie v objekte. Možnosť prenájmu skladových priestorov a parkovacích miest. Cena prenájmu je 12,08-€/m²/mesiac vrátane nákladov na energie a služby. Kaucia vo výške 3 mesačných nájmov, min. doba nájmu 1 rok. Voľné ihneď. Neplatíte províziu RK. Viac informácií u makléra.
KANCELÁRSKY PRIESTOR NA 1. POSCHODÍ V BUDOVE VÚB BANKY
Už nejaký čas hľadáte nehnuteľnosť ako stvorenú na podnikanie s vlastným parkovaním v centre mesta Komárno? Ponúkame na predaj kancelársky priestor na prvom poschodí v budove VÚB banky, ktorá sa nachádza v priamom centre mesta Komárno. Kancelária bola kompletne zrekonštruovaná pred pár rokmi a majiteľ dbal na vysokú kvalitu. Priestor má veľkosť 15m² a disponuje aj veľkou loggiou so slnečným výhľadom priamo na mesto. Kancelária sa predáva s kompletným zariadením tak ako vidíte na fotkách. Prvky ako klimatizačná jednotka a bezpečnostný systém sú taktiež súčastou predaja a ako bonus je zvonček s kamerou, ktorý Vám bude nápomocný počas prijímania návštevy a klientov. Viac informácií tu --------------------------- Régóta keres saját parkolóval rendelkező üzleti célú ingatlant Komárom központjában? Eladásra kínálunk irodahelyiséget a VÚB banka épületének első emeletén, mely Komárom város központjában található. Az iroda néhány éve teljesen fel lett újítva, a tulajdonos odafigyelt a minőségre. A terület 15 m² alapterületű, és egy nagy loggiával rendelkezik, ahonnan közvetlenül a városra nyílik kilátás. Az iroda a képeken látható teljes berendezéssel eladó. Az akció részét képezik olyan elemek is, mint a klímaberendezés és a biztonsági rendszer, valamint bónuszként egy kamerás ajtócsengő is segít a látogatók és ügyfelek fogadásakor. Bővebben itt
Kancelársky celok v širšom centre, Ružinov, flexibilný pries
Ponúkame Vám na prenájom samostatný kancelársky celok v Bratislave, Ružinov, Záhradnícka ulica. Výborná lokalita v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou autom aj MHD. Flexibilné kancelárske priestory o výmere 44 m2 alebo 64 m2, možnosť prepojiť priestor priečkami a vytvoriť väčší kancelársky celok s výmerou 108 m2. Nachádza sa na 2. poschodí. Objekt má celkovo 3 poschodia bez výťahu. Podlaha: plávajúca, koberce. Okná: plastové, otvárateľné. Možnosť prenájmu nábytku. Oddelené toalety a kuchynka na chodbe. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: prípojka na internet. Zabezpečenie: recepcia, informačná služba, prístup do budovy 24/7. Stravovanie v budove. Parkovanie v areáli za poplatok 50€/miesto/mesiac, parkovanie pre návštevy pred budovou. Skladové priestory. Cena: nájom 8 €/m2/mesiac + energie a služby 3,50€/m2/mesiac + DPH. Províziu RK neplatíte!