inzercia, predaj, predám, bazár

Sandále Jenny Fairy -CCC - nové

Kategória: Topánky, obuv

Na predaj nové, nenosené sandále Jenny Fairy, veľkosť 38.
Opätok má 7,5 cm.

cena 10 eur+ poštovné.
uprednostňujem platbu vopred na účet, poštovné je podľa cenníka slov. pošty.

v prípade záujmu píšte prosím mail, tel.č. je vymyslené.

ďakujem
Sandále Jenny Fairy -CCC  - nové
Podobné inzeráty
Jenny Fairy béžovo-zlaté sandále č:39- NOVÉ
JENNY FAIRY béžovo-zlaté sandále č: 39, dĺžka: 25,5cm. Nové s krabicou! P.C. bola vyššia! VEĽKOSŤ: 39 VÝROBCA: JENNY FAIRY Cena: 10€++POŠTOVNÉ: 3,10 EUR Na dobierku už po zlých skúsenostiach neposielam!
CCC Jenny Fairy Kráľovsky modré sandále
Predám CCC Jenny Fairy sandále č. 37 vo farbe kráľovská modrá. K tomu nový náhradný opätok (viď foto). Cena 8 € + poštovné. Uvedené číslo neplatné, odpovedám na maily.
Dámske topánky Jenny Fairy
Predám úplne nové, len vyskúšané, ešte s visačkou, dámske topánočky v modrej farbe - značka Jenny Fairy... Vhodné na prechodné obdobie. PC 29,95 € VEĽKOSŤ: 38 VÝROBCA: JENNY FAIRY
CCC biele tenisky Jenny Fairy č. 37
Predám CCC tenisky zn. Jenny Fairy, veľkosť 38. Obuté 1x na fotenie. Čisté, bez úplného poškodenia. Pôvodná cena 28€, moja cena 20€.
Členkové jesenno jarné čižmy Jenny Fairy, nové
Členkové semišové jesenno jarné čižmy, poltopánky na opätku. Veľkosť: 37 Stav: nové, nenosené (len skúšané po chodníku pred bytovkou) - viď foto (bol to nevhodný darček, pretože mi nesadla veľkosť) Farba: svetlohnedá Značka: CCC, Jenny Fairy Prípadne je možná aj výmena, za rovnaké, alebo podobné, za veľkosť 36. Sandále, sandály Graceland, biele gladiátorky Veľkosť: 36 Stav: výborný, pár krát obuté (asi 2-3x), ako nové Zapínanie vzadu na zips Prekrížené, ako viazanie na gladiátorkách Farba: biela so striebornými kamienkami Cena: 12 Eur
Sandále na platforme 39 jenny fairy
Ponúkam na predaj raz obuté sandálky, bez poškodenia. Veľkosť 39 - ale sedí aj na 40 (vnútorná dĺžka 25,5 cm). Farba bledoružová, na platforme. Pôvodná cena 20€, kupované v CCC (jenny fairy) Na dobierku neposielam!!! Kontaktujte na iba v prípade seriózneho záujmu! Posielam do zásielkovne (3,30€) alebo poštou (balík na poštu 3,10€/balík na adresu 4€)