inzercia, predaj, predám, bazár

Satelitný komplet

Kategória: Ostatné

Predám satelitný komplet parabola,CryptoBox 650HD+kábel+dialkové ovládanie nové 135,teraz 55

č.t









Satelitný komplet
Podobné inzeráty
Predám digitálny satelitný prijímač
Predám digitálny satelitný prijímač, mám 2 (Strong a Zircon). Ku obidvom mám aj ovládačky. Sú plne funkčné. Rovnako predám aj satelitný tanier Strong.
Satelitný prijímač Thomson
Predám málo používaný, plne funkčný certifikovaný Skylink Ready HD satelitný prijímač Thomson THS815, THS 814, THS 813, pre príjem nekódovaných a kódovaných programov systémom Irdeto, originál čítačka kariet IRDETO, podpora DVB-S/S2, realistický a čistý obraz, PVR nahrávanie na USB, prehrávanie z USB nahrávok a mutlimédií, ako i možnosť aktualizáciu softvéru cez USB. Automatické rýchle vyhľadávanie programov a aktualizácia programov funkcia Fast Scan - certifikát Skylink Ready, možnosť 4000 programov v 6 TV favoritných skupín, sprievodca EPG na 7 dní, viacjazyčné OSD, úprava kanálov - odstránenie, zablokovanie, preskočenie, pohyb, premenovanie. Indikátor sily a kvality signálu, rodičovský zámok, časovač vypnutia prístroja, podpora Dolby Digital Plus, SCART, HDMI, rozlíšenie 1080i,720p,576p, digitálny audio výstup S/PDIF - koaxiálny. Komplet s diaľkovým ovládačom a návodom.
Predám satelitný vyhľadávač
Predám satelitný vyhľadávač VIDEOLAB v originál krabiciach s komplet príslušenstvom. Najlepšie osobný odber, poprípade viem doviezť v okolí Žiliny/Kysúc. Cena 30€
Predám satelitný prijímač bez HDD.
Predám satelitný prijímač bez HDD. KanonMedia Komplet príslušenstvo,orig. diaľkový ovládač. Po vzájomnej dohode pošlem aj poštou poštovné vopred. Kontaktovať emailom.
SATELITNÝ  SYSTÉM
Mám na predaj satelitný systém pred cca 20rokmi fungoval. + DAEWOO Prehrávač. Naposledy sme na ňom chytali nemecké programy. +poštovné
Satelitný prijímač
Predám satelitný prijímač s nefunkčným diaľkovým ovládaním. Ovládanie možné priamo na satelite tlačidlami. Možnosť kúpy na rozobratie. Značka: ARIVA v prípade záujmu nevolajte, píšte SMS. Poslem na dobierku ktorú hradíte vy.