inzercia, predaj, predám, bazár

Šatky

Kategória: Zberateľstvo

Predám staré šatky sú viacej.
Šatky
Podobné inzeráty
Predám staré šatky, kabáty
Predám, staré vyšívané šatky. Šatky z hrubej dekoviny po 25€. Rozmer 155x155 cm.
šatky
Predám staršie šatky-kašmírové?,v dobrom stave viac kusov...e-mailom
Predám ručníky- šatky /prikrývky hlavy/
Predám ručníky - šatky /prikrývky hlavy/pre ženy , rôzne farby a vzory. Používali sa ako prikrývky hlavy , prípadne i ako súčasť prestierania. Cena : 10 eur/ks Tel.:
Ručník šatka
Predám tieto staré - starodávné ručníky - šatky rôzneho vzoru a materiálu.Predávam po jednom kuse, môžete si vybrať. (kašmirová šatka kašmírové šatky kašmir). Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam. č.1 - 75cm x 75cm,malé dierky (10 €), č.2 - 78cm x 72cm,malé dierky (10 €), č.3 - 77cm x 77cm,malé dierky (10 €), č.4 - 80cm x 75cm,malá dierka (20 €),. č.5 až č.8 ( 2 € za 1 kus).
Kroj, kidle, šatky, lietacky, lajbliky, čepce, šaty Plátno
Predám rôzne veci z kroja a to rôzne kidle,čepce, šatky, lietačky, lajbliky, čepcea tzv šata. Veci sú z okolia Štrby. Veci je okolo 100 ks . Komu by sa to hodilo predám najlepšie všetko pri zobrani všetkych veci cena dohodou. Pošlem aj poštou. Viac info po telefóne prípadne mailom. Pozri aj moje iné inzeráty.
Šatky
Predám kašmírove šatky s tureckým vzorom 60x60cm 2ks a veľkú šatku zelenú 130x130 vhodnú na dekoráciu Píšte na email nie sms