inzercia, predaj, predám, bazár

Šaty na vystupenie

Kategória: Ostatné

Predam 7 ks kostým na vystúpenie
Šaty na vystupenie
Podobné inzeráty
Kúpim lístky na doobedne vystúpenie Luskacik
Kúpim dva lístky na doobedne vystúpenie Luskacik v decembri.
Oblečenie v zachovalom stave
Posuniem oblečenie, ktoré som mala na sebe jeden,či dvakrát,ceny a veľkosti v popise: - gymbeam mikina: veľkosť XS, cena 2€ (treba odžmolkovať) - sivé županové šaty: veľkosť XS/S, cena 8€ - modrý rolák: veľkosť XS/S, cena 4€ - tehlové šaty: veľkosť XS/S, cena 12€ - mikinové šaty čierne: veľkosť S, cena 8.50€ - bordové šaty: veľkosť S/M, cena 10€ - leopardie šaty: veľkosť XS/S, cena 11€ - čierny svetrík: veľkosť XS/S, cena 3.50€ - sivé šaty: veľkosť M, cena 11€ - čierne šaty: veľkosť S, cena 7€.
Rôzne  diev oblečenie
13-1/????????-PONUKAM-Košice- Šaty-dievčenske šaty 1.šaty diev, vel.S cena 8eu 2.šaty pletene diev vel.S cena8eu 3.kostym vel44-46 cena10eu 4. dlhe bodkovane šaty vel44 cena6eu 5.červene šaty gum. vel44 cena4eu 6.Dam, šaty vel46 cena5eu 7.dam cele plavky velXL 1kus 2eu 8 dam . dvojdelne VEL2XL-4XL plavky NOVE cena1kus 7eu ????NA KAŽDY KUS ????--DOHODA ISTA Ak by bol zaujem ????o CELY BALIK-13kusov CENA je len 20eu ????DONAŠKU-DOBIERKU-NEROBIM TREBA SI PRETO PRIST OSOBN ????-Pridte mile rada Vas obslužim Zaujem v sprave alebo tel.
Balik dámskeho, dievčenskeho oblecenia S
Predam balik spolu alebo aj osobitne. Veci velkosti S. V balíku sú 3x sveter s výstrihom do V, šaty s kvietkami letné obtiahnute, letné šaty sede,obtiahnute šaty cierne s bolerkom, letné karovane červené šaty, sede saty s vreckami na zips,karovane šaty s dlhým rukávom,tricko s odhalením ramenami, croptop svetrík tenký modry, čierne obtiahnute šaty alebo tunika so zipsom, tielko s čipkou,
Umenie Vystupovať
Nová kniha Zvládli ste nejakú vyčerpávajúcu situáciu (pracovný pohovor, vystúpenie na verejnosti či náročný rozhovor), no okamžite ste si zaželali, aby ste sa s ňou mohli popasovať ešte raz a lepšie? Vo chvíľach, keď by sme mali byť úprimní a rozhodní, sa neraz správame falošne a bezmocne. K najväčším životným prekážkam často pristupujeme so strachom, prekonávame ich s úzkosťou a neskôr svoje konanie ľutujeme. Ak získame prístup k osobnej moci, prestaneme sa trápiť tým, aký dojem robíme na iných, a namiesto toho upravíme dojem, aký už istý čas robíme na seba. Autorka nás naučí, že pomocou jednoduchých metód sa môžeme oslobodiť od strachu, podarí sa nám podať najvyšší možný výkon, nadviazať kontakt s ostatnými a obdariť ich mocou, vďaka ktorej dosiahnu rovnaký úspech. Kniha Umenie vystupovať je napísaná na vysokej odbornej úrovni, zato však s vášňou a prístupne. Obsahuje množstvo príbehov ľudí, ktorí sa naučili dosahovať úspech v stresujúcich situáciách, ktoré im kedysi naháňali strach. Čitateľ sa naučí pristupovať k najväčším výzvam so sebavedomím, nie so strachom, a spomínať na ne s pocitom uspokojenia, nie s ľútosťou.
Tanečnica a speváčka ponúka vystupenie
Bližší podrobnosti je možné dohodnúť na . Facebook: kanál: