inzercia, predaj, predám, bazár

Šaty pre moletky zn.Paparazzi

Kategória: Šaty, Kostýmy

Žlté šaty pre moletky zn.Paparazzi hrubšieho materiálu.. Možnosť nosiť aj ako tunika k leginam.Pod prsami strihane.
Šaty pre moletky zn.Paparazzi
Podobné inzeráty
Saty Paparazzi/tunika
Predam paparazzi saty/tunika vo velmi dobrom stave, parkrat pouzite. Cena 20 eur. Velkost uni. Mozem pomerat. Kontaktujte ma emailom, cislo je vymyslene.
Šaty PF
Nové nenosené šaty znacka Paparazzi fashion FB Prešov-Košice Instagram Paparazzi Lux official
Paparazzi šaty liu jo tričko
Predám ako nové šaty paparazzi xs na dobierku neposielam na postave nefotim tričko liu jo pridám zdarma má fľaky neskúšala som odstrániť
Paparazzi šaty
Predám len raz oblečené šaty Paparazzi. Veľkosť 44-46, cez prsia max 120 cm. S motýľom za 70€, čierne ktoré môžu byť aj ako tunika za 50€. Schudla som a už ich nevynosim. K cene potrebné pripočítať poštovné. V prípade vážneho záujmu som ochotná dohodnúť sa na cene. Ďakujem
Jedinečné spoločenské šaty pre Moletky : 46 -58
Predám krásne spoločenské šaty pre moletky . Dodanie do 48 hod. Šaty majú v zadnej časti gumičkový chrbát , čo umožní sa dobre prispôsobiť na postave. Vrchná časť šiat je zdobená jemnou flitrou. Ramienka šiat sú nastaviteľné. Šaty majú všitú spodničku. K šatám je organzová štóla. Farba : fialovo-bordová Materiál : satín ( taft + satén ) Zapínanie : zips na boku Čistenie : ručné pranie / chemické čistenie Miery : Hrudník : od 104 cm po 118 cm Pás : voľný Boky : voľné Dĺžka : 155 cm Miery : Hrudník : od 118 cm po 135 cm Pás : voľné Boky : voľné Dĺžka : 155cm Šaty posielam na dobierku . Cena je už vrátané poštovného.
Spoločenské šaty pre moletky 50/52
Predám tmavomodré šifónové šaty s bielymi bodkami a dlhými rukávmi pre moletky. Vhodne na spoločenské udalosti, šaty na svadbu, šaty na stužkovú ale aj rodinnú oslavu.Veľkosť 50/52, rada pomerám.