inzercia, predaj, predám, bazár

SBD vybavenie pre silový trojboj

Kategória: Fitness, jogging

Predám vybavenie pre silový trojboj značky SBD od najnovšej kolekcie Phantom. Všetko je to nové len párkrát vyskúšane. Kolenačky 7mm neoprén velkost L 70e, na lakte veľkosť L 50e, bandáže na zápästia flexibilne veľkosť L 30e. Keď zoberiete všetko spolu cena 140e.
SBD vybavenie pre silový trojboj
Podobné inzeráty
Vybavenie do posilky SBD
Predám značku SBD Apparel. Tieto výrobky sú navrhnuté a vyrobené výlučne vo Veľkej Británii. Ich kvalita je jednou z najlepších na trhu. Sú veľmi obľúbené a používajú ich mnohí špičkoví športovci v oblasti silových športov. „Must have“ pre každého pretekára, ktorý chce počas tréningu zlepšiť pohodlie cvičenia, minimalizovať riziko zranenia a zlepšiť výkonnosť v súťažiach. Opasok je jedinečný opasok na silový trojboj s patentovanou sponou schválený IPF. Navrhnutý pre podporu spodnej časti chrbta počas najťažších cvikov.Koža opasku sa spracováva 5 mesiacov pre jej dlhšiu odolnosť a životnosť Čierna koža zvonka, zvnútra červený semiš. Unikátne návleky na lakte Storm od firmy SBD, ktoré sú tvorené 7mm a 5mm High Grade neoprénom. Jednotka na trhu pre stabilitu a pohodlie Vašich lakťov. Veľkosť: XL. Kvalitné bandáže na zápästie Storm (flexibilné) majú dlžku 1meter, čo dodáva maximálnu bezpečnosť a stabilitu. Nové a vylepšené bandáže na kolená Storm (tréningové) od firmy SBD Apparel pre bezpečnosť a stabilitu Vašich kolien a pre dosiahnutie nových osobných rekordov.(2,5m). Kupoval som ich pred pol rokom za 410€ zo stránky SBD Slovakia. Málo použité, preto predávam. Pri rýchlom jednaní na cene drobná dohoda. Kto pozná značku vie že bude vlastniť apparel svetovej jednotky. Kvalita zodpovedá cene. Ak máte hociaké otázky kľudne ma volajte hocikedy alebo píšte na e-mail. AKO DARČEK PRIBALÍM VÁM OPASOK OD MYPROTEIN.
Dres na silový trojboj a trhačky na zápästia rúk
Predám dres Titan S3 POWEER F6 3 PIV 46 na trojboj čiernej farby za 300€ bez poštovného. Predám dres SUPER CENTURION forges by TITAN IPF 40 VV/S na trojboj modrej farby za 300€ bez poštovného. Predám trhačky BIOTECH na zápästia rúk za 15 bez poštovného, predám trhačky POWER SPORT za 15€ bez poštovnêho. Predám posiľovací opasok KATSUDO za 30€ bez poštovného. Tovar zasielam len v rámci SR a až po uhradení ceny s poštovným vopred na účet.
Predám výstroj na silový trojboj/powerlifting
Dobrý deň. Predá dres na silový trojboj značky Centurion od Titánu. Dres som používal jednu celú sezónu. Nie je mu nič, je ako nový. Dôvod predaja je, že ho už nevyužívam. Veľkosť je 42.
Domáce fitko
Ponúkam Vám domáce fitko , ktoré Vám umožní pracovať na každej svalovej skupine pri cvičení doma. Uroveň záťaže sa dá ľahko prispôsobiť individuálnym potrebám cvičenca. Domáce fitko sa vyznačuje moderným dizajnom a solídnym spracovaním s hrubými oceľovými profilmi, ktoré Vám zaistia bezpečnosť a odolnosť konštrukcie po celé roky. Vytvoril som Vám domácu posilňovňu ktorá má päť časti: 1)Stojany na kotúče a tyče su dokonalým riešením pre každého kulturistu, ktorý zbiera vybavenie na silový tréning. Vďaka nemu sú všetky závažia a tyče na svojom mieste. 2).Posilňovacia veža:je spoľahlivá silová tréningová stanica, ktorá zabezpečí Váš každodenný tréning a umožňuje pre kĺby šetrné prevedenie cvičení. Umožňuje viac ako 50 cvikov celého tela. Silová tréningová stanica splní všetky tréningové želania. Z prostredného sedadla máte prístup k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre tréning hrudníka a ramien, a tiež ako zariadenie na naťahovanie nôh pre predné svaly na nohách. Širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta. Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh. Horné zariadenie je optimálne pre rôzne varianty zhybov, dolna čast na cvičenie brušákov.Tehličiek 13ks,hmotnost 80 kg.Rozmery: Šírka- 235 cm Hmotnosť - 124,5 kg Výška - 214 cm Dĺžka - 165 cm 3).Posilňovacia lavica je určené pre domáce posilňovanie. Jednotlivé prvky lavice umožňujú vykonávať komplexný silový tréning. Výhodou tohto modelu je možnosť nastavenia uhla operadla. Posilňovaním na lavici sa do práce zapájajú dolné svaly hrudníka vrátane prsného svalu, tricepsu a predné delty. 4.)Činkový set 80kg umožňuje komplexný tréning v oblasti kulturistiky. ktorý zahŕňa: dlhá tyč 170 cm cca 9kg ,Ez tyč 120cm 8kg, dve jednoručky 2x1kg a kotúče:2x10kg,4x5kg,4x2,5kg,6x1,25kg s priemerom na tyče 30 mm.5). Príslušenstvo: Široký hriadeľ na chrbát, úzky hriadeľ na biceps, tricepsové lano, bicepsová opierka. Som osobný tréner 1,2 triedy a certifikovaný výživový poradca a zadarmo poradím ohľadu tréningu, doplnkov výživy, stravy a tréningového plánu na mieru ,aby Vám nebránilo začať plnohodnotný tréning v domácich podmienkach s Vašim novým fitkom. Zostava je nová zložená na cvičenie a nezaberá veľa priestoru .Cena je 555 eúr. Dovoz možný v rámci východného Slovenska. Záujemcovia píšte na mail, alebo volajte na tel. číslo:, ďakujem Jano.
SBD Bandáže na kolená a zápästie
Predám nižšie uvedené •SBD Bandáže na kolená edícia Storm, súťažné dĺžka 2,5m •SBD Bandáže na zápästie pevné, štandard dĺžka 60cm Nepoužívané, raz vyskúšané, bohužiaľ mi nesadla tuhosť bandáží. Kupované za 100€, predám za 80€. (obidve)
Strengthshop - Riot Bumper plates
Riot Bumper plates značky Strengthshop sú vyrobené z novšej zmesi, ktorá ich robí viac robustnými. Vhodné pre crossfit, vzpieranie, silový trojboj ale aj funkčný tréning. Dostupné hmotnosti: 5kg - 33€ 10kg - 45€ 15kg - 63€ 20kg - 810€ 25kg - 100€ Priemer diery: 51 mm Priemer: 450 mm V prípade záujmu nás kontaktuje iba mailom.