inzercia, predaj, predám, bazár

Sběratelská bankovka Separ 0e

Kategória: Zberateľstvo


Par bankovek

Sběratelská bankovka 0 EUR (€). Hiphopový interpret a rapper SEPAR.

Stav bankovky UNC. Bude odeslána po obdržení bankovky od prodejce , nejpozději po 1.12.2022

Vyprodané za 4 minuty. Náklad 5000 ks.

Číslo bankovky náhodné.

Jedinečná investice, druhý CZ/SK umělec na 0 EUR bankovce. První byl mistr Karel Gott, jehož bankovka je dnes 5-7tis Kč (200-300€)

Prodám 10 ks DOHODOU KONTAKT POUZE E-MAILEM

Platba dopředu a doprava pouze poštou
Sběratelská bankovka Separ 0e
Podobné inzeráty
Separ bankovka 0 eur - zberateľská
Predám limitovanú bankovku Separ 0 eur (náklad bol len 5000ks a vypredala sa za 4 minúty) Do budúcna bude rásť na hodnote keďže išlo len o 5000 kusov, skvelá investičná príležitosť. Napr. takáto bankovka Karel Gott má dnes hodnotu 350€. Posielam na dobierku cez packetu alebo po dohode kuriérom, prípadne osobne v BB. Ponuky posielajte prosím len na e-mail. Číslo je vymyslené. separ.bankovka@
0€ / 0 euro / 0 eurova bankovka SEPAR
Predám 0 Euro Souvenir bankovky SEPAR Predám 0 Euro Souvenir bankovka FREDDIE MERCURY 2021-3 Foto je realne. Osobne stretnutie v KE,alebo poslem postou. Postovne podla cennika SP. Cena SEPAR 35 €, FREDDIE MERCURY 10 € Pozri aj dalsie moje inzeraty za jedno postovne.
Kúpim 0 Euro Souvenir SEPAR
Kúpim 0 Euro Souvenir bankovku SEPAR (viac kusov). Ponuky prosím e-mailom. 0 Euro Souvenir, 0 Euro bankovka, Separ, Ruka Hore, 0€ bankovka, 0€ bankovky
Separ 0€ bankovka
predám zberateľskú bankovku 0€ 0 EUR zberateľská bankovka s motívom slovenského interpreta Separa. osobne NR,BA alebo aj posielam na predaj 2ks, cena je za kus. SN: 610,611 kontaktovať prosim pomoc email alebo sms key: separ, separova, bankovka, zberateľská, nula, 0€, 0 euro, eur.
Separ bankovka 0 eur - zberateľská
Predám limitovanú bankovku Separ 0 eur (náklad bol len 5000ks a vypredala sa za 4 minúty) Do budúcna bude rásť na hodnote keďže išlo len o 5000 kusov, skvelá investičná príležitosť. Napr. takáto bankovka Karel Gott má dnes hodnotu 350€. Posielam kuriérom ako poistený list alebo na dobierku cez packetu a podobne.Ponuky posielajte prosím len na e-mail. Číslo je vymyslené.
Separ bankovka 0 eur - zberateľská
Predám limitovanú bankovku Separ 0 eur (náklad bol len 5000ks a vypredala sa za 4 minúty) Do budúcna bude rásť na hodnote keďže išlo len o 5000 kusov, skvelá investičná príležitosť. Napr. takáto bankovka Karel Gott má dnes hodnotu 350€. Posielam na dobierku cez packetu alebo po dohode kuriérom, prípadne osobne v BB. Ponuky posielajte prosím len na e-mail. Číslo je vymyslené.