inzercia, predaj, predám, bazár

Scarpy lyžiarky dámske 24

Kategória: Skialpy

Ponukam damske lyziarky, velkost 24. Pouzivane.
Scarpy lyžiarky dámske 24
Podobné inzeráty
SkialpSet+Lyžiarky
Predám SkialpSet+Lyžiarky Lyže Dynastar 130cm Viazanie Diamir Pásy ešte použiteľné Lyžiarky Scarpy 3,5 Všetko málo používané, dobrý stav Cena ?
detsky skialpovy set
Predám detsky skyalpovy set: lyže, lyžiarky, viazanie Diamir a pasy. Lyžiarky Scarpy, dĺžka chodidla 23 cm.
Scarpa F1 LT
Predávam lyžiarky Scarpa F1 LT vo veľkosti mondo 300 - a dĺžke skeletu 319mm dôvod predaja je nesprávny výber veľkosti ale s druhej strany som ostal verný aj modelu aj značke Scarpa kto raz okúsi top lyžiarku na Skitouring - skialpinizmus už inú nebude chcieť :) - Lyžiarka bola jazdená len v sezóne 2022/23 a to max 6-7x aj s toho bolo vetšinou na zjazdovke čim je za následok aj zachovalosť stavu pre info cca do 50km - Lyžiarka bola zakúpená v E-shope MTBIKER - MTHIKER 1.4.2022 tým pádom je stále v záruke a mam k nej doklad o jej zakúpení Scarpa F1 LT kombinuje ultraľahké materiáli použité v legendárnej závodnej lyžiarke Alien, s univerzálnosťou lyžiarky F1. Vznikla tak najľahšia multifunkčná skialpinistická lyžiarka od Scarpy, ideálna na dlhé prechody, náročné traverzy a technické zjazdy. rozsah pohybu: 72° vnútorná papučka: Intuition® Cross Fit Tour LT skelet: Carbon Grilamid® LFT sťahovacie popruhy: 1 Buckle + Boa® Fit System klipsňa: BOA CLOSURE SYSTEM predný sklon: 9º / 11º / 13º +/- 2º walk/ski: Speed Lock LT podrážka: Vibram® UFO RS Flex 100 hmotnosť: 990 g (27 MP) - aktuálni model 1197g (30MP) kompatibilný: TLT RECCO predná šírka chodidla: 100mm Pre viac informácii alebo detailoch o lyžiarkach ma pripadne kontaktujte Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná
techove skialpove lyziarky 29,5/ 330mm
ponukam na predaj tieto takmer nove skialpove lyziarky starsieho modelu SCARPA Matrix, Táto lyžiarska topánka je perfektným spojením lyžiarskeho výkonu a touringovej ľahkosti s dôrazom na životné prostredie. Nájdeme tu všetky známe vychytávky od Scarpy- 2 s mikro nastavením, vrchné sťahovanie račňou pre maximálnu precíznosť, ski/Walk systém a Scarpa Vibram podrážku. Vnútorná papuča Intuition Performance Flex G Thermo so šnúrkami vám poskytne ľahkú a komfortnú vložku a antibakteriálnu starostlivosť.
Dámske skialpové lyžiarky La Sportiva
Predám dámske lyžiarky La Sportiva model starlet. Lyžiarky sú ľahučké (cca 1kg jedna) ideálne pre športovkyne obľubujúce predovšetkým výkonnostný výšlap. Jazdiť sa v nich dá tiež veľmi pohodlne, no na ich konštrukcii je viditeľné že nie sú stvorené na ťažké zjazdy. Vnútorná dĺžka je 23-23,5 cm (noha 36,5-37), skelet lyžiarky má veľkosť 267 mm. Sú v dobrom stave, bežne opotrebované , no stále plne funkčné. Všetko viditeľné na fotkách. Predávam ich z dôvodu, že potrebujem skôr zjazdové lyžiarky. Pri rýchlej dohode možná dohoda na cene, možné priniesť do Žiliny alebo Ružomberok. V prípade odoslania cena+poštovné.
Scarpa f1 250mm
Predám krásne a perfektné skialpové lyžiarky scarpa F1, ľahučká a pevná bota, jedna z najlepších bot od scarpy, mondo 250mm, boli pár krát obuté, skoro ako nové. Cena novej boty cez 500€. Viac ponúk kliknutím na meno. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, vysvetlím, poradím. Dynafit, fritchi, LASPORTIVA, black diamond, scarpa, fischer travers, transalp, garmont