inzercia, predaj, predám, bazár

Schodík k vani nový.

Kategória: Kúpeľne

Predám nový, nerozbalený schodík k vani s držadlom pre podopretie. Nosnosť 150 kilogramov. Dá sa ľahko a rýchlo zložiť.
Schodík k vani nový.
Podobné inzeráty
Schodík k vani, nový.
Predám nový, nerozbalený, schodík k vani, alebo vyvýšeným sprchovým kútom. Je s vysokým držadlom pre podopretie. Nosnosť 150 kilogramov. Možno ho použiť aj pre deti, ako schodík k umývadlu. Keď sa nepoužíva, dá sa ľahko zložiť.
Schodík k vani nový.
Predám nový, nerozbalený, originál zaigelitovaný schodík k vani, alebo vyvýšeným sprchovým kútom, alebo na iné využitie . Je s vysokým držadlom pre podopretie. Nosnosť 150 kilogramov. Dá sa jednoducho a rýchlo zložiť.
Schodík k vani nový.
Predám nový, nerozbalený, originál zaigelitovaný schodík k vani s držadlom pre podopretie. Nosnosť 150 kilogramov. Dá sa rýchlo a jednoducho zložiť.
Schodík k vani nový.
Predám nový, nerozbalený, originál zaigelitovaný schodík pre ľahšie vstupovanie do vane, s držadlom pre podopretie. Nosnosť 150 kilogramov. Dá sa rýchlo a jednoducho zložiť.
Panel k vani Ravak Rosa 150 cm akrylát
Predam uplne novy neodbaleny panel k vani Ravak Rosa 150 cm akrylát. Zakupeny v Siku. Dovod predaja: zistili sme, ze sme objednali nespravnu vanu s panelom. Povodna cena vid.foto Dohoda
Zánovná rohová vaňa
Rohová vaňa Laguna Samanta Plus 140x140 cm akrylát ľavá aj pravá SM1400PLUS: SIKO rohová vaňa z akrylátu s hrúbkou 5 mm. Ľavá i pravá orientácia. Objem vane je 265 litrov. Cena za novu: 325 EUR Laguna Čelný panel k vani: Cena za novy: 105 EUR Vratane noziciek, vanoveho automatu a dvoch podhlavnikov, cena za nove: cca. 90 EUR Celkom cena za nove: 520 EUR, Vek: 5 rokov Opotrebenie: ako zanovna, zabudovany 80 litrovy bojler nemal kapacitu na naplnenie vane pre ucely kupania, vo vani sa kupalo maximalne 5x a na sprchovanie sa pouzivala len vynimocne, nakolko v kupelni bol pre ucely sprchovania namontovany sprchovy kut. Ponukova cena: 200 EUR alebo DOHODOU