inzercia, predaj, predám, bazár

Schovajte a ochráňte svoje auto na zimu

Kategória: Garáže

Exclusive vám ponúka na prenájom podzemné garážové parkovacie miesta. Ochráňte a schovajte svoje auto pred mrazom či nepohodou a vyrazte za svojimi pracovnými povinnosťami pohodlne, bez zbytočného zdržiavania s odstraňovaním námrazy. Parkovné miesta na Vás čakajú takmer v centre Šamorína na Cintorínskej ulici v novom modernom projekte, ktorý pamätá na minulosť a rešpektuje súčasnosť. Pod novým polyfunkčným objektom sa spolu nachádza 50 parkovacích státí čo predstavuje najväčšie podzemné parkovisko v Šamoríne. Pohodlný široký vjazd do podzemia je zabezpečený modernou automatickou bránou na diaľkové ovládanie. Rovnako aj v podzemí je zabezpečený komfort jazdy pozdĺž celého parkoviska na dostatočne širokej dvojprúdovej ceste z ktorej sa odbočuje na jednotlivé parkovacie miesta. Parkovné státie sa dá prenajať dlhodobo. Minimálna doba prenájmu je šesť mesiacov. Pri podpise zmluvy sa platí nájomné za šesť mesiacov 420,- Eur + DPH a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 210,- EUR. Parkovné miesta sa dajú prenajať od začiatku januára 2023.
Cena: 420,- EUR/mes. + DPH
Maklér pre danú nehnuteľnosť: Bc. Martin Augustín 0903 77 27 47
Kontakt na kanceláriu: , e-mail: reality@
Schovajte a ochráňte svoje auto na zimu
Podobné inzeráty
Garáž státie prenájom BA I horský park
Ponúkam na prenájom garážové stojisko Prečo je dobré garážovať auto?? Jar - ochráňte auto pred peľom, živicou zo stromov, prachom a saharským pieskom Leto - nesadajte do rozhorúčenej, rozpálenej sauny, slnko vám neničí lak Jeseň - neprší vám na auto, nehrdzavie Zima - nemusíte škrabať sklá, odpratavať sneh a zahrievať motor Garážové stojisko, státie v hromadnej garáži Martinengova / Drotárska pri potravinach Kraj na prenájom, voľné od 1.3. 2023. Nie samostatný box ale stojisko v hromadnej garáži tak ako je parkovanie v podzemných garážach obchodných centier. Garáž je suchá, čistá, nezateká. Voľná ihneď. Pri dlhodobom prenájme možná zľava.
KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÁ A ZABEZPEČENÁ GARÁŽ | KOMÁRNO
Bývate v centre mesta, no možnosti parkovania Vám znepríjemňujú každodenný život ? Máme pre Vás jedinečnú príležitosť parkovať svoje auto v kompletne zrekonštruovanej a zabezpečenej garáži. Ponúkame na predaj garáž v centre mesta Komárna na Letnej ulici v uzavretom areáli. Garáž sa nachádza v samotnom centre a má veľkosť 28m². Nápaditý spôsob rekonštrukcie Vám ponúka rozvíjať svoje podnikanie vďaka úložnému priestoru. Uskladnenie náradia a parkovanie pod jednou strechou bez logistických problémov dokážete veľmi rýchlo a jednoducho. Samozrejmosťou je aj zabezpečovacie zariadenia ako napr. alarm a detektor dymu, ktoré boli počas rozsiahlej rekonštrukcie dôležitou súčasťou, aby bolo všetko, či už auto alebo samotné náradie kompletne zabezpečené. Neváhajte a príďte sa pozrieť na túto nehnuteľnosť osobne, aby ste zistili ďalšie detaily ktoré Vám ponúka. Túto nehnuteľnosť nájdete exkluzívne len u nás v ponuke. ----------------- A belvárosban él, de a parkolási lehetőségek megnehezítik a mindennapjait? Egyedülálló lehetőségünk van, hogy autóját egy teljesen felújított és őrzött garázsban parkolhassa le. Eladásra kínálunk egy garázst Komárno központjában a Letná utcában zárt övezetben. A garázs a központban található, mérete 28 m². Az újjáépítés ötletes módszere a tárhelynek köszönhetően vállalkozása fejlesztését kínálja. Logisztikai problémák nélkül nagyon gyorsan és egyszerűen tárolhatja a szerszámokat és parkolhat egy fedél alatt. Magától értetődik, hogy a biztonsági eszközök, mint pl. riasztó és füstérzékelő, fontos részét képezték a nagyszabású felújításnak, hogy minden, legyen az autó, vagy maga a szerszám, teljesen biztonságban legyen. Ne habozzon, nézze meg személyesen ezt az ingatlant, hogy megtudja, milyen szolgáltatásokat kínál. Ezt az ingatlant kizárólag kínálatunkban találja meg.
Parkovanie v centre mesta ? Na prenájom garážové parkovacie
Realitná kancelária RE/MAX PREMIUM Vám ponúka na prenájom garážové parkovacie miesto bytovom komplexe Tabáň priamo v centre mesta Nitry ktoré sa nachádza na -2 podlažnom podlaží. Vhodné pre BLOKY D,E,F ale aj pre klientov ktorých už nebaví parkovanie v meste a potrpia si na komforte ktoré poskytuje toto garážové státie. Parkovanie v centre? Žiadny problém! Už sa viac nemusíte starať, kde po príchode z práce zaparkujte svoje auto poprípade kam zaparkujete ráno svoje auto. Rezidencia Tabáň ponúka dostatok parkovacích miest na dvoch podzemných podlažiach. Cena mesačného nájmu 60,-Eur Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x nájomné plus 60,-Eur poplatok za realitné služby a právny servis.
Garáže na predaj, Bardejovská ulica, Svidník
Hľadáte garáž kde by ste konečne mohli zaparkovať svoje auto a nestrachovať sa o to, čo sa s ním v noci stane? Alebo potrebujete miesto, kde by ste si mohli zložiť veci, na ktoré Vám v byte či v pivnici už neostáva miesto? Nech sa páči. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj garáže v širšom centre mesta Svidník. Je už len na Vás, či sa tam rozhodnete parkovať denno denne svoje motorové vozidlo, necháte prezimovať Váš motocykel, alebo si tam zriadite sklad, či malú dielničku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Bardejovská ulica, širšie centrum mesta Svidník Veľkosť garáže: 18 m2 Rozmery garáže: 6 m x 3 m BLIŽŠÍ POPIS: • garáže budú postavené z betónového prefabrikátu • každá garáž bude pripojená na elektrickú energiu s vlastným meračom a predprípravou na automatické otváranie sklopnej brány • samozrejmosťou je aj vlastníctvo pozemku pod garážou • k nehnuteľnosti vedie prístupová cesta, ktorú nie je potrebné odkupovať vďaka tomu, že bude zriadené vecné bremeno práva prechodu a prejazdu na všetkých potrebných parcelách v rámci areálu v prospech nového vlastníka • prístup do areálu 24/7 CENA A PLATBA:​ • 14 000,- Eur • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť typická pre širšie centrum mesta: banky, úrady, pošta, poisťovne, reštaurácie a podobne.
TOP NA PREDAJ: Parkovacie státie v podzemnej garáži + sklad
POTREBUJETE SI USKLADNIŤ SVOJE AUTO ALEBO MOTORKU NA ZIMNÉ MESIACE A NEMÁTE KAM? HĽADÁTE PRIESTRANNÚ PIVNICU / SKLAD PRE USKLADNENIE SVOJICH SEZÓNNYCH VECÍ ALEBO PNEUMATÍK? V TOM PRÍPADE JE TÁTO PONUKA URČENÁ PRÁVE PRE VÁS!!! Ponúkame Vám na predaj parkovacie státie v podzemnej garáži aj s murovanou pivnicou / skladom o výmere cca 4,5m2, nachádzajúce sa v centre mesta Trnava na Hornopotočnej ulici – bytový dom Malý Paríž. Skladový priestor sa nachádza hneď za parkovacím stojiskom, takže si môžete pohodlne vyložiť alebo naložiť svoje sezónne potreby a vybavenie (prípadne pneumatiky) do / zo skladu a priamo do / zo svojho auta. Vstupná brána do podzemnej garáže je pohodlne ovládaná diaľkovým ovládačom. CENA: 27.000,-EUR Neváhajte a dohodnite si obhliadku na tel. č.: , Bc. Radovan Lehuta
Garáže na predaj, Bardejovská ulica, Svidník
Hľadáte garáž kde by ste konečne mohli zaparkovať svoje auto a nestrachovať sa o to, čo sa s ním v noci stane? Alebo potrebujete miesto, kde by ste si mohli zložiť veci, na ktoré Vám v byte či v pivnici už neostáva miesto? Nech sa páči. Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj garáže v širšom centre mesta Svidník. Je už len na Vás, či sa tam rozhodnete parkovať denno denne svoje motorové vozidlo, necháte prezimovať Váš motocykel, alebo si tam zriadite sklad, či malú dielničku. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Bardejovská ulica, širšie centrum mesta Svidník Veľkosť garáže: 18 m2 Rozmery garáže: 6 m x 3 m BLIŽŠÍ POPIS: • garáže budú postavené z betónového prefabrikátu • každá garáž bude pripojená na elektrickú energiu s vlastným meračom a predprípravou na automatické otváranie sklopnej brány • samozrejmosťou je aj vlastníctvo pozemku pod garážou • k nehnuteľnosti vedie prístupová cesta, ktorú nie je potrebné odkupovať vďaka tomu, že bude zriadené vecné bremeno práva prechodu a prejazdu na všetkých potrebných parcelách v rámci areálu v prospech nového vlastníka • prístup do areálu 24/7 CENA A PLATBA:​ • 15 500,- Eur • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť typická pre širšie centrum mesta: banky, úrady, pošta, poisťovne, reštaurácie a podobne.