inzercia, predaj, predám, bazár

Schubert R2 Renegade

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

predám prilbu Schubert R2 Renegade , vstavaný internom Schubert , výmenný priezo( číry aj tmavý) . komplet balenie
Schubert R2 Renegade
Podobné inzeráty
Prilba ARAI Renegade
Predám novú prilbu Arai Renegade. Arai RENEGADE je určený najmä pre fanúšikov cruiserov alebo café racerov.Veľkosť L(59cm). Možnosť vyskúšať a nepoškodenú vrátiť. Vlastnosti Škrupina: Super laminátová konštrukcia (SFL) pre maximálnu odolnosť Hyper Ridge-profilované zosilnenie spodného lemu prilby Dvojité zapínanie na"D-krúžok" pre bezpečné utiahnutie popruhu za každých okolností Zodpovedá schváleniu ECE 22-05 Vetranie: Systém voľného prúdenia (FFS) znižuje hluk, turbulencie a zlepšuje odvádzanie teplého vzduchu z prilby Predné a radiálne ventilátory na prívod čerstvého vzduchu Bočné a zadné vetracie otvory na odvod teplého vzduchu z prilby Ventilačný systém s ovládaním ventilátora v rukaviciach Bradový deflektor zabraňuje prúdeniu vzduchu do prilby, keď je vysunutá Plexi: Plexi VAS Max Visions s uzamknutou polohou mikroventilácie Nový plexi zámok (rovnaký ako RX-7V) Rozšírený priezor pre širší zorný uhol a lepšie periférne videnie Patentovaný ventilačný systém s dvoma ventilačnými otvormi v plexiskle Aerodynamické zapustené bočnice prekrývajúce plexi Nové jednoduché uvoľňovanie plexiskla bez použitia náradia s pákovým systémom Jedna fólia Pinlock® je priamo súčasťou prilby Interiér: Facial Contour System (FCS) uľahčuje nasadenie prilby na hlavu Úplne vyberateľný a umývateľný interiér Odnímateľná 5 mm penová vrstva v oblasti spánkov a uší pre väčšie pohodlie Vnútorná podšívka v niekoľkých rôznych hrúbkach. Vankúše pre väčšie pohodlie sú k dispozícii vo viacerých veľkostiach.
Predám moto prilbu Schubert C5+Sena SC2 velkosť M
Predám moto prilbu Schubert C5+Sena SC2 velkosť M bielej farby s pinlocom.Prilba bola málo nosená výhradne s kuklou,po jazde bola čistená.Vnútro nevytlačené,riadne udržiavané,stav novej prilby. Komplet balenie viď foto,ešte v záruke s dokladmi.Kúpna cena 566+339 eur.Dôvod predaja nesadla.
Schubert C3 výklopná
Predám malo použilvanu výklopnú prilbu Schubert veľkosť 54/55 . Je na nej aj original pin lock proti zahmlievaniu . Pôvodná cena 599€ . Farba čierna matná . Plexi vôbec nieje poskriabané . Cena aj s malou dohodou .
prilba,helma Schubert C3 PRO
Predám prilbu, komplet Schubert C3 PRO s doplnkami, veľkosť L 58-59 je vyčistená, nepoškrabaná,používaná. PINLOCK....priprava komunikator Sena.
2x Schuberth C3 PRO DarkClassic a Schubert C3 PRO Woman Euph
Predám dve helmy Schubert C3 PRO DarkClassic a Schuberth C3 PRO Woman Euphoria s namontovanou Blutooth komunikáciou SENA 20S EVO. Sú jedny z najkrajších, čo sa týka designu a sú vo viac ako výbornom stave! Prilby boli zakúpené obe v 2017 spolu s komunikáciami. Najazdené je na nich úplne minimum cca ani nie 10.000km, nakoľko sme sa pustili stavať dom v 2018 roku a dnes ho dokončujeme. Cena za obe je 600EUR. Dá sa kúpiť aj samostatne po 320,-EUR. Pánska je vo veľkosti L (58/59) a dámska vo veľkosti S (54/55). V prípade záujmu kontaktujte na mobile
Schubert C3
Predám prilbu Schubert C3, obvod hlavy 57-58 cm.