inzercia, predaj, predám, bazár

Scott Cosmos II skialp lyžiarky 42,5 (MP 275)

Kategória: Skialpy

100% stav, plne funkčné, žiadne poškodenie

dve náhradné pracky (ľavá & pravá)

veľkosť 42,5 (MP 275), flex 125

SCOTT Cosmos II predstavuje novú generáciu modelu Cosmos, ktorá sa pýši nejedným významným ocenením. Veľmi ľahký, štvorprackový model prináša jedinečný komfort pri stúpaní a nekompromisný výkon v zjazde. Posuňte svoju výkonnosť na ďalšiu úroveň.

nízka hmotnosť
vysoká tuhosť
pevná opora pri zjazde
skelet z Grilamidu
nastaviteľné magnéziové pracky a Spoiler
nastaviteľný náklon komínu
prepínanie medzi jazdou a chôdzou
Schock Damper Inserts - tlmiace prvky v konštrukcii skeletu

hmotnosť ca.1435g (26.5)

Odovzdanie aj v BA a okolí. Po zaplatení ceny a poštovného možné aj zaslanie na adresu na SK.

*** na výrobok sa neposkytuje záruka ***
Scott Cosmos II skialp lyžiarky 42,5 (MP 275)
Podobné inzeráty
Scott Cosmos Tour 22/23, Skialpinistické lyžiarky 26,5
Predám úplne nové, nepoužité skialp lyžiarky. Veľkosť mondo 26,5. Veľmi ľahučké lyžiarky Scott Cosmos tour na skialp aj na zjazdovku - dostatočne tuhé... Idú aj do klasického viazania aj na tech viazanie. Záruka 2 roky.
Lyžiarky Scott Cosmos
Dobrý deň. Predám tieto lyžiarky značky Scott model Cosmos. Lyžiarky sú v perfektnom stave, jazdené iba pol sezóny. Papuča je NEVYPEKANÁ a bez známok používania. Lyžiarky sú veľmi dobré na skialp, tam Vám dobre padne ich pohodlnosť a ohyb komína, ale aj na lyžovanie na zjazdovkách, kde Vás zahreje teplá a priedušná papuča. Na lyžiarkach je super, že majú vysoký komín a vďaka tomu sú pri lyžovaní veľmi pevné. Podrážka je značky Vibram prakticky nepoškodená. Veľkosť lyžiarok: 29 Skelet lyžiarok: 326mm
Skialp lyžiarky SCOTT COSMOS POWERFIT2 Mondo 29,5/EU 45
Predám veľmi pekné,zachovalé a kvalitné skialpové lyžiarky veľmi výbornej značky SCOTT COSMOS POWERFIT 2 veľkosti Mondopoint 29,5/EU 45/vonkajší skelet lyžiarky 326mm...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Scott Cosmos Tour MP27
Úplne nové skialpinistické lyžiarky Scott Cosmos Tour za menej ako polovicu. Lyžiarky s Grilamid® skeletom s ešte väčším pohodlím pri stúpaní s flex indexom 120. Nová generácia modelu Cosmos je ľahšia a vďaka novej konštrukcii Cabrio Hybrid poskytuje zvýšený rozsah pohybu komína s uhlom 60°, pričom zapínanie je pomoc 3 klipsní Ergal® a Velcro pásu na suchý zips, Skelet je vyrobený z materiálu Pebax® Rnew®. dvojdielny jazyk pre väčšie pohodlie rozsah pohybu komína až 60° + dodatočné nastavenie sklonu komína podrážka Vibram
skialp set
Predám pekný skialpovy set vhodný pre začiatočníka- Lyže Salomon 179cm, rámové viazanie, čisto nové pasy, lyžiarky Dynafit veľkosť 28 (EU43 1/3) vhodne aj na pinové viazanie. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne Lyže/Lyžiarky. Cena kompletu 450€ Cena Lyže pasy viazanie 250€ Cena lyžiarky Dynafit 200€ (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyze, skialp lyziarky, skialp viazanie, skialpove lyziarky, skialpove lyze, skialp pasy)
Skialp set Fischer + Garmont
Predám skialpový set vhodný pre začiatočníka. Lyže Fischer Hitrax 163cm dlhé, rámové viazanie, čisto nové pásy, ľahké lyžiarky Garmont G-ride dĺžka chodidla 290mm. Možnosť kúpiť komplet alebo samostatne lyže a lyžiarky. Cena kompletu 350€ prípadne dohoda Lyže s pásmi a viazaním 250€ Lyžiarky 150€ Možnosť dovozu na trase Poprad - Stará Ľubovňa. (skialpy, skialpinizmus, skialp set, skialp lyže, skialp lyžiarky, skialp viazanie, skialpové lyžiarky, skialpové lyže, skialp pásy)