inzercia, predaj, predám, bazár

SEAK rozhlasová ústredňa MRU

Kategória: Zosilňovače

Predám rozhlasovú 100V ústredňú MRU BEROS (200W) - predané, možná oprava. MRU 400 na diely. Po dohode môžem vymeniť autorádio za MP3/bluetooth - DOHODA na cene MOŽNÁ.
Nevymieňam!!!
SEAK rozhlasová ústredňa MRU
Podobné inzeráty
SEAK rozhlasová ústredňa MRU
Predám rozhlasovú 100V ústredňú MRU BEROS (200W) plne funkčná. MRU 400 na diely. Po dohode môžem vymeniť autorádio za MP3/bluetooth - DOHODA na cene MOŽNÁ. Nevymieňam!!!
MISON acoustic centre AC401
Zánovná, nevyužitá profesionálna ústredňa (zosilňovač) MISON acoustic centre AC401 je určená na ozvučenie obecného rozhlasu pre menšie obce, kde stačí výkon do 400W (do 27 ks vonkajších tlakových reproduktorov). Ústredňa má vstup pre paging mikrofón, vstup pre pripojenie CD prehrávača (HiFi veža ....), má možnosť spustenia gongu, má tri linkové odpojovače (možnosť pripojiť jednu až tri výstupné linky). Ďalej má kompresor limitér (ústredňa sa nedá premodulovať). Mikrofónový vstup a vstup AUX majú samostatné dvojpásmové frekvenčné korekcie. Obsahuje päť LED indikátor vybudenia, tepelnú a skratovú elektronickú poistku. Chladenie je pomocou tepelne regulovaného ventilátora. K ústredni je možné objednať paging mikrofón so stojanom. Prepínačom na paging mikrofóne sa automaticky ovláda prepínanie mikrofónového vstupu a vstupu AUX (CD prehrávač ...) Pôvodná cena 519€, osobne možná dohoda, doručenie osobne v KE, príp. Prešov.
Zosilovač / rozhlasová ústredňa 100V
predám zosilovač / rozhlasovú ústredňu 100V Model na foto.
Kmitočt.ustredňa,knoflíky a ine suč.
.doska na VR 20-ku ustredňa/dhodou/,displey na VR 21 /digit./ a zosilovač ku kytare/nutne oživiť k tomu nahr.koncové zosilovače,trafko a dokumentacia - lacno dohodou za cenu súčiastok, iba dobierkou cez poštu,netelefonovať,písať na môj meil OM8SL
PREDAM
Predám koncový zosilňovač SEAK 2x200W 4 ohm Tel.