inzercia, predaj, predám, bazár

Sečkovica na motor, kolesa z voza, sane, brány, kolečka pluh

Kategória: Starožitnosti

Sečkovica na motor (1ks)
Rebriny na voz (2ks) = dľžka 3,5 m
Kolesá z voza (5ks) = primer 90-100 cm
Sane drevenné (1ks)
Železné brány (2ks)
Drevenná brána (1ks)
Kolečka na pluh drevenné (2ks)
Kolečka na pluh železné (1ks)
Šinťák na burinu (1ks)

Vsetko vhodné veci na dekoráciu chaty alebo chalupy
Sečkovica na motor, kolesa z voza, sane, brány, kolečka pluh
Podobné inzeráty
Sečkovica na motor, kolesa z voza, sane, brány, kolečka pluh
Sečkovica na motor (1ks) Rebriny na voz (2ks) = dľžka 3,5 m Kolesá z voza (5ks) = primer 90-100 cm Sane drevenné (1ks) Železné brány (2ks) Drevenná brána (1ks) Kolečka na pluh drevenné (2ks) Kolečka na pluh železné (1ks) Šinťák na burinu (1ks) Vsetko vhodné veci na dekoráciu chaty alebo chalupy
3 stare sane, vrch z kredenca
Liatinové ťažké umývadlo cena 40 eur. Spodné sane dĺžka 140 a sirka 90 cm. Cena 50 eur. Stredné sane dĺžka 104 cm a sirka 100 cm. Cena 30 eur. Horné sane dĺžka 154 cm a sirka 79 cm. Cena 50 eur. Vrch z kredenca sirka 120 cm, výška 94 cm a hĺbka 39 cm. Cena 60 eur. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
Nápravy na voz, drevené koryto, kolesá z voza, kovové kolesá
Dobrý deň, mám na predaj tieto nápravy na voz, drevené koryto, kolesá z voza i kovové kolesá. Drevené veci sú vybrúsené a namorené proti škodcom. cena dohodou.
Predám kolesa z voza
Predám kolesa z voza 6kusov cena 50 euro za kus. Dobrý stav , pre viac info volať .
Kolesá z voza
Predám 2 kolesá z voza - nálezový stav, ako na fotografiách. Priemer kolies je 60 cm. Drevo je napadnuté červotočom - treba ošetriť, čo však pre šikovného majstra nebude problém. Vhodné ako dekorácia. Cena 15 eur/kus. V prípade záujmu píšte prosím na mail vo formulári, telefón je proforma. Preferujem osobný odber v Senci, resp. po dohode môžem priniesť do BA.
Kolesá z voza
Predám kolesá zo starého voza 2x po 50€ malé a 1x 70€ veľké. Vhodné ako dekorácia napr do záhrady. Osobný odber Stará Ľubovňa a okolie. Po kliknutí na moje meno uvidíte všetky moje inzeráty.