inzercia, predaj, predám, bazár

Sedací vak

Kategória: Záhradný nábytok

Predam sedaci vak, treba vyčistiť, cena 20 €
Sedací vak
Podobné inzeráty
Sedaci vak
Predam sedaci vak, treba vyčistiť, cena 20€
Nový Lazy sofa - prenosný sedací vak s opierkou na hlavu
Predám Lazy Sofa, ľahko prenosný sedací vak. Vhodný pri vode, na festivaloch, výletoch alebo napríklad len na záhrade pred domom. Farba šedá/čierna. Nový ešte nepoužitý. Iba osobný odber (BA Palisády), platba hotovosť.
Ležadlo »Lenja«, v prírodnej farbe, TCHIBO
Predám záhradné ležadlo z Tchiba. Nemám pre neho nakoniec vyuzitie. POPIS: Barva: Konstrukce: přírodní barva akátového dřeva Polstrování šedobéžová Materiál: Akátové dřevo s certifikací FSC Potah polstrování: 100 % polyester, výplň: polyuretan Vlies a chrániče podlahy: 100 % polypropylen Rozměry: (š x v x h) cca 156–167 x 80–99 x 59 cm Délka podnožky cca 52,5 cm Výška opěradla cca 76 cm Výška sedu cca 28 cm Hloubka sedu cca 58 cm Obsah / příslušenství: Včetně polstrování, montážního materiálu a návodu k sestavení Hmotnost: Cca 12 kg Nosnost: Sedací plocha max. 150 kg Podnožka max. 120 kg Pokyny k používání: Potahy polstrování lze sundat a prát Materiál odolný vůči UV záření a povětrnostním vlivům Podnožku lze zaháknout do sedací části – křeslo však lze používat i samostatně Jiná upozornění: Zboží se dodává v předsmontovaném stavu. Dodávka zahrnuje 1 balení.(š x v x h) cca 66 x 28 x 133 cm Hmotnost cca 18 kg Prvek z naší série Lenja Dá se univerzálně kombinovat s dalšími prvky ze série Opěradlo nastavitelné do 5 poloh – vysoký komfort sezení a ležení S odnímatelnou podnožkou Lehátko včetně kvalitního polstrování – potah se dá sundat a prát Dá se složit a prostorově úsporně uschovat Z kvalitního akátového dřeva s certifikací FSC Materiál odolný vůči UV záření a povětrnostním vlivům Len osobne v Bratislave alebo Malackách.
Zahradny ratanovy set
Predam rohovu zahradnu sedacku s vankusmi a konferencnym stolikom. Sedacka je v stave novej. Pouzivana len sporadicky na zastresenej terase. V zime uskladnena v interieri. POPIS: Rohová záhradný sedačka s vankúšmi a konferenčným stolíkom vytvorí elegantné a pohodlné zázemie v každom kúte záhrady alebo terasy. 3-dielny záhradný set obsahuje: dvojsedák, otoman a konferenčný stolík jednotlivé diely zostavy môžu byť rozmiestnené samostatne alebo spoločne tvoriť rohovú sedačku stabilná kovová konštrukcia: hliník, čierny lak povrch: imitácia umelého pleteného ratanu (prúty: ploché), farba: čierna umelý ratan dobre odoláva nepriaznivým vplyvom počasia, preto je vhodný pre využitie vo vonkajšom prostredí čierne plastové klzáky konferenčný stolík: plocha 64 × 64 cm, výška 32 cm, horná plocha – číre tvrdené sklo (hrúbka skla 5 mm) dvojsedák: područka vľavo, sedací vankúš (rozmery 130×64 cm, výška vankúše 5 cm), 2 x oporný vankúš (rozmery 65 × 40 cm), poťah vankúšov na zips – polyesterová látka, farba svetlo šedá, rozmery dvojsedák: 137×62×72 cm otoman: područka vpravo, sedací vankúš (rozmery 130×70 cm, výška vankúše 5 cm), 1 x oporný vankúš (rozmery 65 × 40 cm), poťah vankúše na zips – polyesterová látka, farba svetlo šedá, rozmery otomanu: 72×62×137 cm pohodlné posedenie výška sedadla: 38 cm hĺbka sedadla: 45 cm s oporným vankúšom/64 cm bez oporného vankúša celkové rozmery pri zostavení rohové sedačky – s otomanom umiestneným iba na pravej strane: 210/137×62×72 cm Viac info mailom: Len osobny odber v KE.
Hojdací vak krémová
Hojdací vak krémová silná hojdacia sieť, vytvorená s dôrazom na každý detail, na inštaláciu doma alebo na záhrade má silné laná a odolný materiál vybavená dreveným rámom, ktorý úplne zabráni nepríjemnému zvlneniu materiálu ľahko zostaviteľné Vrátane 2 vankúšov v ponuke dva rozmery : tyč 100 cm ,2 x vankúš: 40 cm x 40 cm tyč: 80cm, 2x vankúš 40x40 cm výška zaveseného vaku: 115cm. osobne v Ivanke pri Dunaji cena 10€ kuriérom na dobierku 12,90 eur na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30
Hojdací vak farebný
Hojdací vak farebný silná hojdacia sieť, vytvorená s dôrazom na každý detail, na inštaláciu doma alebo na záhrade má silné laná a odolný materiál vybavená dreveným rámom, ktorý úplne zabráni nepríjemnému zvlneniu materiálu ľahko zostaviteľné Vrátane 2 vankúšov rozmery: hojdacia sieť: 100 cm x 100 cm, vankúš: 40 cm x 40 cm nosnosť do 100 kg osobne v Ivanke pri Dunaji cena 10€ kuriérom na dobierku 12,90 eur na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30