inzercia, predaj, predám, bazár

Sedací vak DREVONA SORO 91 šedý

Kategória: Ostatný nábytok

Ako nový, nevyužívaný, len odložený v kúte. Hnedo šedý, no vzhľadovo skôr šedý, farebne má najbližšie ako na prvej fotke, ostatné sú menej presné. Najlepšie osobný odber, no môžem poslať aj poštovým kuriérom (+6.5e na adresu, +5e na poštu). Je rozmernejší (kruhový priemer cca 1m, objem 200l), no relatívne ľahký, keďže výplň tvoria polystyrénové guličky. Platba iba vopred.

Aktuálny ekvivalent v ich ponuke je ROMI SORO, má len iný názov.
/sedaci-vak/sedaci-vak-hnedo-sedy-ava-jojo-soro-91/

Pozri aj moje iné inzeráty.
Sedací vak DREVONA SORO 91 šedý
Podobné inzeráty
Sedací vak DREVONA SORO 91 šedý
Ako nový, nepoužívaný, odložený. Hnedo šedý, no vzhľadovo skôr šedý, farebne má najbližšie ako na prvej fotke, ostatné sú nepresné. Najlepšie osobný odber, je rozmernejší (kruhový priemer cca 1m), no relatívne ľahký, keďže výplň tvoria polystyrénové guličky, no pošlem aj poštovým kuriérom (+6.5e na adresu, +5e na poštu). Platba iba vopred. Aktuálny ekvivalent v ich ponuke je ROMI SORO, má len iný názov. /sedaci-vak/sedaci-vak-hnedo-sedy-ava-jojo-soro-91/ Pozri aj moje iné inzeráty.
Sedací (tuli) vak - kocka,  taburetka
Predám sedací vak - taburetku v bielej farbe, vo výbornom stave bez poškodenia. Kvalitná, od slovenského výrobcu EMI. Z fotiek už mám voľný iba veľký vak. PC veľkého - 55 EUR. Rozmer uvádza výrobca 50 cm, mne sedí skôr 45 cm. Použitie ako doplnkové sedenie (sedací vak) alebo na vyloženie nôh ku kreslu. Vak je aktuálne aj čerstvo doplnený guličkami. Je to tento vak:
Sedací vak podobný ako tuli vak
Sedací vak, v super stave, vyčistený a opratý. Vak sa dá otvoriť, ľahko vyčistiť alebo doplniť guličky. (do Bratislavy doveziem časť Ružinov) Rozmery 80x70 a výška sedu 45cm.
Tuli vak + taburetka (podnožka)
Sedací vak určený pre najnáročnejších milovníkov relaxu a pohodlia, vhodný pre vaše deti, na príjemné chvíle pri čítaní alebo sledovaní televízie, sedací vak si jednoducho nájde svoje využitie. Výrobok je vyrobený z ekokože, vyplnený granulovaným polystyrénom. Svojím tvarom sa prispôsobí telu užívateľa, preto je pohodlný a obľúbený. V 80cm cca Š spodok 73cm Vak je vhodný pre menšie deti,tak do 10 rokov(záleží od dieťaťa). Je v dobrom stave,bez poškodení. Najlepšie osobný odber
Sedací vak - tuli vak
Predám sedací vak + taburetka, veľmi málo používaný.
TULI vak sedaci a lezaci 160x125cm
Predam minimalne pouzivany Tuli vak so snimatelnym pracim potahom. Neposkodeny, zachovaly. Rozmer: 160x125cm TuliVak. Sedaci vak Tuli. Pridam v cene nahradnu napln pre doplnanie original Tuli. Osobny odber Vrable 95201 po dohode.