inzercia, predaj, predám, bazár

Sedacia lavica

Kategória: Sedacie súpravy

Predám sedaciu lavicu, novú, nevybalenú. Táto drevená úložná lavica predstavuje pútavý doplnok do akýchkoľvek priestorov. Poslúži nielen ako lavica, ale aj ako dekorácia.
Na sedadle úložnej lavice sa nachádza podložka s vysokou hustotou, ktorá vám poskytne dokonalú oporu a komfort pri sedení. Lavica má husté čalúnenie, ktoré prináša optimálne pohodlie.
Lavica sa dá otvoriť a pod sedadlom sa nachádza veľký úložný priečinok na odkladanie rôznych predmetov. Keďže úložný priečinok je skrytý vo vnútri, lavička je naozaj praktická a zároveň si zachováva svoj štýlový vzhľad.
Farba:Čierna
Celkové rozmery:
116 x 39 x 44 cm (D x Š x V)
Vnútorné rozmery:
109 x 28 x 31,5 cm (D x Š x V)
Rozmery nôh:
4 x 5 cm (V x Φ)
Tkanina: PVC: 100
Sedacia lavica
Podobné inzeráty
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm)
Sedačka Caliente U
SEDACIA SÚPRAVA CALIENTE U Moderná a priestranná sedacia súprava CALIENTE v tvare U s funkciou rozkladania, dvoma úložnými priestormi a polohovaním hlavových opierok. Sedačka stojí na hrubších plastových nožičkách (dekor chróm). Sedacia súprava CALIENTE U disponuje funkciou rozkladania na princípe výsuvného vozíka, ktorý poskytne jednoduché a rýchle rozloženie. Sedacia súprava tiež disponuje dvoma veľkorysými úložnými priestormi, ktoré nájdete po oboch stranách sedačky. Výhodou sedacej súpravy sú polohovateľné opierky hlavy (záhlavníky) s nastavením uhla opierky podľa potreby pre maximálny komfort relaxácie. Sedacia súprava CALIENTE U je univerzálna. Zobrazená sedacia súprava CALIENTE U je ilustračná, kategória látok BASIC, kombinácia – látka LUX 23 čierna + koženka SOFT 31 biela. Rozmer sedacej súpravy Dĺžka (cm) 310 Hĺbka 1 (cm) 183 Hĺbka 2 (cm) 183 Šírka otomana 1 (cm) 75 Šírka otomana 2 (cm) 75 Spacia plocha (cm) 264 x 130 Výška (cm) 80-100 (vrátane zdvihnutej opierky hlavy) Výška sedenia (cm) 43 Technické parametre POLOHOVATEĽNÉ OPIERKY HLAVY/ZÁHLAVNÍKY ÁNO PREŠITIE KONTRASTNÉ ROZKLADACIA ÁNO ÚLOŽNÝ PRIESTOR ÁNO (2 x) POLOHOVANIE CHRBTOVEJ OPIERKY NIE ČALÚNENÁ ZADNÁ STRANA ÁNO VÝBER PRAVEJ AJ ĽAVEJ STRANY NIE (univerzálny roh) MOŽNOSŤ MENIŤ DRUH A FARBU ČALÚNENIA NIE DEKORATÍVNE VANKÚŠE V CENE NIE TABURETKA V CENE NIE VÝBER TYPU ČALÚNENIA LÁTKA, EKO KOŽA VÝPLŇ PUR PENA PRUŽINY VLNOVEC NOŽIČKY PLASTOVÉ (dekor chróm) Dostupná v 2 farbách
Lavica starožitná secesná z roku 1881 .
Starožitná masívna drevená lavica , potiahnutá látkou z roku 1881 . Táto krásna lavica je dekoratívnym zvýraznením pre váš interiér , pracovňu , alebo terasu . Lavica je stabilná a zaujme najmä krásnym vyrezávaním a robustnou konštrukciou . Výška – 114 cm , šírka – 147 cm , výška sedenia – 40 cm , hĺbka sedenia – 59 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Set lavica + 3 stoličky  .
Tento klasický jednoduchý set lavica + 3 stoličky s kockovým vzorom na operadle bude vhodný do chodby, obývačky alebo iných priestorov! Toto nahrubo polstrované čalúnenie hnedou látkou, ktorá je mäkká na dotyk má lavica aj stoličky. Nohy z masívneho dreva ponúkajú veľkú oporu a stabilitu. Môže sa použiť na oddych, čítanie, pitie kávy alebo rozhovory s rodinou, hosťami atď. Rozmer lavica: Výška – 86 cm , šírka – 160 cm , hĺbka – 53 cm , výška sedu – 48 cm , hĺbka sedu – 47 cm . Rozmer stoličky – Výška – 86 cm , šírka – 49 cm , hĺbka – 53 cm , výška sedu – 46 cm , hĺbka sedu – 45 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Nová rohová sedacia súprava L-ko Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava NEW Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.
Nová rohová sedacia súprava Zeus . Dovoz celá SR
Nova rohova sedacia suprava Zeus - dodanie cela SR Nová sedacia súprava Zeus zabalená pôvodná cena 500€ teraz v akciovej cene za €270 !!! Celo čalúnená rohová sedacia súprava v tvare L. Univerzálny roh môžete si ho založiť na pravú aj ľavú stranu. Pevná látka je odolná proti vyblednutiu a roztrhnutiu . Príjemná na dotyk odolná voči UV a mechanickému poškodeniu. Veľmi pekné moderné prevedenie sedačky ktoré sa hodí do každej domácnosti, lakťová opierka pre pohodlné sedenie. Konštrukcia sedačky je z dreveného rámu. Ďalšou jej výhodou je úložný priestor (periňák) a rozkladacia časť na spanie. V cene sú štýlové vankúše vo farbe sedačky. Rozmery: dĺžka: 235 cm šírka: 144 cm rozmer rozloženej plochy: 135x200 cm sedacia súprava, sedacie súpravy, pohovka, sedačka, gauč, rohová sedačka, posteľ, sofa Sedačka úplne nová priamo dodávana od výrobcu. Sedačky sú skladom dostupné k okamžitému odberu. Možnosť dodania tovaru v rámci celej SR. Sedačka je v demonte balená v dvoch balíkoch.