inzercia, predaj, predám, bazár

Sedacia súprava s úložným priestorom

Kategória: Kreslá a gauče

Predám sedaciu súpravu, použivana minimálne, stav takmer novej súpravy,274x103x160 (š/v/h) kúpená pred necelým rokom, dôvod predaja je predaj nehnuteľností.
Obj.č.
Sedacia súprava s úložným priestorom
Podobné inzeráty
Pohodlná rozkladacia sedačka v tvare L v dvoch veľkostiach
Ponúkam na predaj komfortnú rozkladaciu sedaciu súpravu s úložným priestorom s kreslom. Sedacia súprava je plne čalúnená, s úložným priestorom a rozložiteľná na posteľ. Sedacia súprava je veľmi zachovalá nakoľko sedacia časť bola prekrytá prehozom. Materiál: teflón 300 000. Výška operadla od zeme je 100cm; sedacia časť 43cm od zeme, hĺbka sedenia 56cm; roh praktický. Dlhšia verzia sedacej súpravy:280cm x 280cm. Kratšia verzia sedacej súpravy: 280cm (ĽS) x 225cm (PS). K súprave je rozkladacie kreslo + flexi 2 vankúšiky pod hlavu. Uprednostňujem emailovú komunikáciu.
Sedacia súprava
Predám zachovalú rohovú sedaciu súpravu. Sedacia súprava je vo veľmi zachovalom stave . Sedacia súprava má veľmi pohodlné sedenie. Rorozmery sedačky : 298x207 cm Výška sedu 44cm Hĺbka sedu 61cm Sedacia súprava je PEVNÁ, bez úložného a rozkladacieho priestoru . K sedačke je aj taburetka v bielej farbe .
Trojdielna sedacia súprava
Dobrý deň, predám používanú trojdielnu sedaciu súpravu. Viď fotografie. Sedacia súprava nie je nová, je používaná a na látke je vidno mierne známky opotrebenia. Sedacia súprava sa predáva z dôvodu zakúpenia novej sedacej súpravy a nevyužitia tejto. Kreslo: Šírka 90 cm Hĺbka 83 cm Výška 80 cm Dvojka: Šírka 170 cm Hĺbka 83 cm Výška 80 cm Táto časť sedacej súpravy disponuje aj úložným priestorom v spodnej časti. Trojka: Šírka 236 cm Hĺbka 83 cm Výška 80 cm Túto časť sedacej súpravy je možné rozložiť a vytvoriť tak lôžkovú plochu pre dve osoby. Cena tejto sedacej súpravy je 250 €, plus je možná dohoda na cene. V prípade záujmu poprosím kontaktovať mailom.
Rozkladacia sedacia suprava
Rozkladacia sedacia suprava, rozmery 265x210x100 cm s malym uloznym priestorom + taburetka s uloznym priestorom 95x66 cm
Sedacia súprava s úložným priestorom
Ponúkam na predaj staršiu sedaciu súpravu s úložným priestorom a s kreslom. Sedacia súprava je v zachovalom stave len s minimálnymi poškodeniami (ktoré ale vyplývajú z dlhodobého používania sedačky), ktoré neznemožňujú používanie sedačky. Dôvod predaja: kúpa novej sedačky. V prípade záujmu a bližších informácii má prosím kontaktujte na tel. č. .
Dizajnová rohová sedačka - rozkladacia
Rohová rozkladacia sedačka s nastavením hĺbky sedu, mentolová. (Pravý roh) Pôvodná cena 1 569€ Stav- používaná, bez viditelných známok poškodenia alebo vysedenia. (Dôvod predaja reorganizácia priestoru) Sedacia časť je vyplnená pružinou v kombinácii s pur penou, ako výplň do operadlových vankúšov boli použité silikónové guľôčky. Tento príjemne mäkký materiál zaistí pohodlie sediaceho, ktorý sa zaborí do sedačky pohodlne ako do perín. Výhodou silikónu je taktiež jeho trvácnosť, takže vankúše vyplnené silikónom vydržia dlho mäkké a nadýchané. Použitý materiál zabezpečuje trvalý objem vankúšov. Materiál: látka Bergamo 82 Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 100 000 oderov Farba: mentolová Rozmery (ŠxHxV): 260x188x87/111 cm Výška sedu: 43 cm Regulácia hĺbky sedu Polohovanie opierok chrbta ocenia predovšetkým osoby nižšieho vzrastu Hĺbka sedu: 54/80 cm Výška spodného priestoru od podlahy: 8,7 cm S funkciou rozloženia Rozmery plochy na spanie (ŠxD): 146x214 cm S úložným priestorom Pravé prevedenie Rohová Celočalúnená Dekoratívne prešitie sedacej časti Výplň sedacej časti: pružina v kombinácii s pur penou Výplň vankúšov: silikónové guľôčky 4 operadlové vankúše 4 menšie dekoratívne vankúše Moderné dizajnové nožičky Svojím dizajnom s dekoratívnym prešitím sedacej časti ohúri nielen vás, ale aj vašich návštevníkov. Látka Bergamo je príjemná na dotyk a farebné prevedenie mentolová zas okúzli očká. Jej umiestnenie je praktické, vhodné do rohov miestnosti alebo rovno doprostred. Pretože je celočalúnená, nie je nutné, aby stála pri stene. Aby toho nebolo málo, sedacia súprava je rozkladacia a ukrýva v sebe úložný priestor. Moderný nadčasový dizajn s funkciou regulovania hĺbky sedu určite oceníte. O čom hovoríme? Sedacia časť má hĺbku 80 cm, no vy si ju jednoduchým spôsobom viete zmenšiť na 54 cm. Dizajnéri totiž zakomponovali do sedačky posúvacie operadlá. Jednoduchým mechanizmom operadlo zasuniete a získate tak maximálne pohodlie aj pre sediacich nižšieho vzrastu.