inzercia, predaj, predám, bazár

Sedačka na vaňu - otočná

Kategória: Ostatné

Predám málo používanú otočnú vaňovú sedačku. Sedačka zabezpečuje pohodlné a bezpečné sprchovanie vo vani jednoduchým posadením na sedačku, ktorá je otočená kolmo k vani. Potom sa sedačka otočí smerom do vane. Sedačka sa zablokuje na mieste páčkou. Kvalitná konštrukcia, nosnosť 110 kg, pasuje na rôzne šírky vaní. Pôvodná cena bola 166,- EUR. Osobný odber Prešov resp. Košice, resp. pošlem na dobierku + poštovné.
Sedačka na vaňu - otočná
Podobné inzeráty
Sedačka na vaňu – otočná
Popis produktu Otočná vaňová sedačka uľahčuje intímnu hygienu imobilným pacientom či pacientom s pooperačnými stavmi. Bezpečné sprchovanie je zaistené vďaka upevneniu sedačky kolmo na vaňu. Sedačka sa dá jednoducho otáčať pomocou zdvíhacej páky, ktorá sa nachádza na jej spodnej časti. Vyhotovenie : kovová konštrukcia, plast Farba : biela Technické parametre: Nosnosť 90 kg Dĺžka 60 cm Výška 58,8 cm Celková šírka 65 cm (bez tmavých prísaviek 58 cm) Šírka sedačky 43 cm Zapustenie sedačky do vane-hĺbka 18 cm Zapustenie sedačky do vane-šírka 49 cm Pôvodná cena 70eur
#Wifi..Kamera#2mpx#Fullhd#Vodeodolná
Ostatné ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - [22.12. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 1 ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 2 ip wifi kamera:2mpx(fullhd).vodeodolná:otočná. - 3 Úplne novú vonkajšiu,vodeodolnú,,,2mpx,,,(FullHD-1920x1080p) ,,,otočnú IP wifi Kameru s nočným videním-(30m),,,8-led-(Kvalitné Nočné prisvietenie)Farebné Nočné Videnie/Full Color/Otáčanie horizontálne 355st,,,vertikálne 110st,,,(5×Zoom),,,Komplet balenie v krabici... Obojstranná komunikácia-Kamera-Mobil,, Automatické uloženie videa na SD kartu-podpora-128G Využitie: security kamera,alarm,detekcia pohybu,monitorovanie zaparkovaného automobilu /cez deň aj v noci/,monitorovanie v domácnosti,na chate,v objekte,umožňuje realizovať vzdialený pohľad a nahrávanie kdekoľvek a kedykoľvek. Bezpečnostná ip kamera je pripojiteľná do siete,bezdrôtovo pomocou WiFi-802.11b/g/n/2.4GHz,,možnosť pripojenia aj cez kábel,,,umožňuje sledovať ľubovoľné miesto pomocou internetového prehliadača, aplikácie v mobile,v tablete alebo v PC,,,Jednoduché spárovanie,,,alarm,,,Možnosť zaslať na dobierku Cena(43.€uro) Tel:
Sedačka na vaňu s rukoväťou
Sedačka na vaňu s rukoväťou umožňuje ľahký a bezpečný prístup do vane a z vane.
Otocna zahradka Lamaze
Hra v polohe na brušku je veľmi dôležitá pre posilnenie krčného a chrbtového svalstva. Lamaze - Otočná záhradka prináša inovačný prístup ku hre na brušku. Unikátna otočná podložka spočiatku (do 2 mesiacov) vaše novorodeniatko jemne hojdá, navodzuje u neho pocit bezpečia a zároveň ho stimuluje k zdvíhaniu hlavičky a tým aj posilňovanie krčných svalov. Akonáhle krčné a chrbtové svaly dieťaťa zosilnia (medzi 3-5 mesiacom), naučí sa dieťatko vzpierať, otáčať a pohybovať po podložke, aby ju mohlo preskúmať. Kombinácia otočného mechanizmu a podložky plnej atrakcií lákajúcich na skúmanie podnecuje dieťa, aby precvičovalo krčné a chrbtové svaly, zatiaľ čo sa hrá s rozmanitými hračkami umiestnenými na podložke. Keď dieťa zvládne polohu na brušku, začne sa dvíhať a liezť, podložka zostáva ako zábavný hrací koberček, ktorý môžete zložiť a vziať kamkoľvek so sebou. U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963-96. mensia vada vid foto, bezne ju nevidiet, na foto priblizene.
Podpery pre vaňu  Ravak 70U, Jika CUBITO 180/80
Podpora Ravak 70U k vani Vanda, Lilia, Classic CY00000000 Cena 24eur CUBITO podpěry pre vaňu 180/80,bez panel H 24eur
Predám vaňu, umývadlo a wc
Predám vaňu(170cm) - 10€ umývadlo malé - 3€ (ak beriete vaňu - umývadlo je zdarma) Všetko zachovalé bez viditeľných poškodení. Miesto odberu Kuzmice.