inzercia, predaj, predám, bazár

Sedačka + taburetky Busto

Kategória: Sedacie súpravy

Dobrý deň, po roku a piatich mesiacoch predávame našu sedaciu súpravu Busto, aj s dvomi taburetkami ktoré sme si dávali robiť na mieru a nikde v predajni ich nenájdete. Sedačka je rozťahovacia, s úložným priestorom a všetky opierky sú polohovateľné. Všetky časti sú úplne bez poškodenia.

Pôvodná cena bola 1300 eur + taburetky 460.

Predavame za cenu 1200€.
Sedačku je potrebné si prísť vyzdvihnúť do Bratislavy.
Sedačka + taburetky Busto
Podobné inzeráty
Smaragdová sedačka a 2 taburetky
Predám peknú sedačku smaragdovej farby, ku ktorej patria aj 2 ozdobné vankúše a 2 taburetky. Celková dĺžka sedačky je 290cm, celková výška sedačky je 90cm, kratšia časť sedačky je dlhá 197cm. Hĺbka sedenia je 60cm. Sedačka sa dá rozložiť v dlhšej aj kratšej časti. Má veľký a malý úložný priestor a stred sedačky má vnútorný odkladací priestor. Taburetky majú rozmer 32*46cm a ich výška je 35cm. Majú vnútorný odkladací priestor. Sedačka aj taburetky sú čerstvo vytepované, majú pevnú konštrukciu, žiadne presedenie. Výborný stav – Púchov, v rámci Púchova viem zabezpečiť prevoz. Cena je 250Eur.
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Sedacia súprava + taburetky
Predám sedaciu súpravu + 2 taburetky. Zabezpečte si odvoz. Rozmery: 297x205x98 Súprava a taburetky sú s úložným priestorom
Rozkladacia sedacka, dve taburetky
Kvalitná rozkladacia sedačka, ako nová… plus 2 taburetky a 3 vankúše, pôvodná cena bez taburetiek 990 €. Rozmer 260 x 190 cm, taburetka 45x45 cm.
Predám rohovú sedačku do L-ľavá
Predám rohovú sedačku do L-ľavá. Sedačka má úložný priestor a je rozkladacia s priestorom na spanie.Sedačka je v dobrom stave a nepresedená. Rozmery 235x170 + dve taburetky 45x45.Farba slabučko zelena. V cene sedačky je aj poťah na sedačku a taburetky. Cena -160€ Tl:
Sedacia súprava + kreslá a taburetky
Ponúkam na predaj zachovalú robustnú sedaciu súpravu ( drevo - koža - latka ) . Set obsahuje rohovú sedačku ( rozťahovaciu) o rozmere 280×190cm , 2x taburetky + 2x kreslá. Rohová časť obsahuje 2x odkladací priestor . Pred predajom bude sedačka dôkladne vytepovaná ! V prípade zaujmu môžem k tejto sade pridať aj vyškovo nastaviteľný stolík , ktorý je na fotkách.