inzercia, predaj, predám, bazár

Sedák na lavicu

Kategória: Ostatné

Krásny doplnok na chalupu - ručná práca, hrubší sedák na lavicu, podšitý červeným zamatom, vyčistený, nepoškodený, rozmer 152x39cm, odber Bratislava alebo pošta, dobierka len po úhrade poštovného vopred.
Sedák na lavicu
Podobné inzeráty
Sedák na lavicu, chalupa
Predám podšitý sedák na lavicu, podšité zamatom, možno vložiť molitan, rozmer na fotke, odber Bratislava alebo pošta po úhrade vopred.
Sedak , podsedak ,gelovy sedak
Predám gélový sedák na motocykel,len odskúšaný! K sedáku je aj upínací popruh cez sedlo. Rozmer: XL 21cm(predná šírka) 39cm(zadná šírka), 31cm(dĺžka) Pôvodná cena, 130€! Cena=80€ POZRI AJ MOJE DALSIE INZERATY!
Sedak , podsedak ,gelovy sedak
Predám gélový sedák na motocykel,len odskúšaný! K sedáku je aj upínací popruh cez sedlo. Rozmer: XL 21cm(predná šírka) 39cm(zadná šírka), 31cm(dĺžka) Pôvodná cena, 130€! Cena=70€ POZRI AJ MOJE DALSIE INZERATY!
WC sedák pre deti
WC sedák pre deti aj dospelých, 2v1 - detský sedák drží magnetom - ľahká manipulácia s návodom - super, používaný stav + pošta 3€
Predám sedak na WC
Predám sedak na WC nový. Cena 5€
BLACK FRIDAY zľava až 10% - Nočník, sedák, časovač
Ponúkam na predaj detský šerblík aj sedák za 6€, (ZV). Odvoz si treba zabezpečiť. Darujem po dohode odvoz v rámci Zvolena. Pri kúpe všetkých detkých tovarov /kočík, stolička, nočník a podložka/ automatický elektronický časovač zdarma. Pozri všetky moje inzeráty. Tel.: , Mail: mito@