inzercia, predaj, predám, bazár

Sejačka Kverneland U-Drill 6 m s prihnojovaním

Kategória: Poľnohospodárska technika

Ročník: 2018
Najazdené:500 ha

Cenníková cena bez DPH: 133 213 €
Naša cena bez DPH: 105 000 €
Naša cena s DPH: 126 000 €
Sejačka Kverneland U-Drill 6 m s prihnojovaním
Podobné inzeráty
Sejačka KVERNELAND U-DRILL 600
Predám sejačku na hustosiate KVERNELAND U-DRILL 600. Rok výroby 2017. Záber 6 m. 8140 kg.
Radličkový sejací stroj Kverneland TS-Drill 6 m
Predám radličkový sejací stroj Kverneland TS-Drill so záberom 6 m. Rok výroby 2016 (uvedený do prevádzky v roku 2017). Má zasiatych 1200 hektárov, stav - sériový, funkčný, 100% bezproblémový. Rozteč 12,5 cm, teda 48 radličiek. Hydraulický smyk clodboard vpredu, kypriče stop traktora, znamenáky, zatláčajúce kolečká vzadu, dve hliníkové nadstavby originál, isobus komunikácia (bez monitoru), výsev Eldos, 4 výsevné valce, pohon ventilátora hydromotorom. Garážovaný stroj. Viac informácií na dotaz.
Sejačka na obilniny, 16-riadková, s prihnojovaním
Predám 16 riadkovú sejačku na výsev obilnín. Sejačka je aj s prihnojovaním. Tel:
KVERNELAND  Optima HD  TF PROFI  e - drive
Predám 8-riadkovú sejačku na kukuricu a slnečnicu Kverneland e-drive s prihnojovaním pod pätu, mikrogranulátorom, každý vozík riadený signálom GPS, prípadne prídem zasiať.
Väderstad Tempo TPF6
Kontakt : Netto cena: 36.700€ Na leasing už od 10% akontácii Stroj je možné kedy kolvek pozrieť na našom stredisku Rok.výr 2014 Na predaj sejačka na presný výsev od značky Väderstad, sejačka 6 riadkova s prihnojovanim a aplikatorom mikrogranulatov (insekticid..), mechanicky sklopná, monitor na presnú kontrolu vysevu, sejačka je poháňaná cez hydromotor žiadny kardán, Zásobník na hnojivo 1275 litrova, 6x 17 l na mikrogranulatov, 6x70 l na osivo. Výsuvné kotúče do kukurice aj do slnečnice. Naša rodinná firma sa zaoberá Poľnohospodárstvom už 4 generácie. Spoločné Podnikanie sme od roku 2016 rozšírili aj týmto smerom (Dovoz poľnohospodárskych strojov). Preto ak ste si vybrali Nás, vybrali ste si dlhoročné skúsenosti, vášeň ku strojom a pôde. Ak máte záujem o konkrétny stroj alebo máte predstavu ale neviete sa rozhodnúť, kľudne Nás kontaktujte a radi Vám poradíme. Nami ponúkané stroje pred kúpou riadne preveríme, zabezpečíme viac fotiek, videí a všetky doklady na prihlásenie. Zabezpečíme: financovanie, možnosť obhliadky,.. DOVEZIEME PRIHLÁSIME ODOVZDÁME Rovnako Zabezpečíme aj Náhradné Diely! Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel:
Diskový podmítač Kverneland DTA lemken kuhn 5.5m 6m rubin
Nabízíme k prodeji diskový podmítač Kverneland dta 5.5 nebo 6, nevařený, pěkný stav. možný prodej se zadním válcem Kverneland Doprava možná