inzercia, predaj, predám, bazár

Sekáčik Bergner BG-3414

Kategória: Ostatné

predám úplne nový, ešte nevybalený sekáčik na cibuľu, zeleninu, bylinky a korenie.
Sekáčik Bergner BG-3414
Podobné inzeráty
Sada nožov v kufriku zn Bergner
Predám nekomoletnu sadu nožov zn Bergner v kufriku
Hrniec zn. Bergner
Predám úplne nový, nerozbalený hrniec zn. Bergner so sklenenou pokrievkou, bližšie na obrázku.
Etažér-Bergner
Predám 3-poschodovy etažér značky Bergner , použitý 1x.Cena 10Eur+poštovné.Mozna platba na účet, osobný odber, dobierka.
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo/maso/
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo Krájač na jedlo/mäso s 1,8 l sklenenou misou Bez BAP, 2 pracovné režimy a bezpečnostné funkcie, 4 čepele z nerezovej ocele 1. Efektívny pracovný výkon Maximálny 400W motor z čistej medi poháňa dvojvrstvovú čepeľ z nerezovej ocele a vytvára stav rezania typu tornáda. S vylepšenou čepeľou v tvare S môže elektrický krájač potravín dosiahnuť 360 ° rýchle a rovnomerné mixovanie, aby v priebehu niekoľkých sekúnd rozomlel mäso, ovocie, zeleninu, cibuľu, cesnak, zemiaky a detskú výživu. 2. Dve pracovné rýchlosti Pracovnú rýchlosť na prípravu jedla si môžete ľubovoľne zvoliť. Vysoká rýchlosť je dobrá pre mäso, fazuľa, mrkva; Pomalá rýchlosť sa aplikuje na vajcia, cibuľu, zeleninu, ovocie atď. Ľahko pripravte zemiakovú kašu, mliečne koktaily, šaláty a omáčky na cestoviny. 3. Inteligentné ovládanie a bezproblémové používanie Tento mlynček na mäso AMZCHEF oproti iným vrtuľníkom využíva funkciu brzdy, vrtuľa sa zastaví okamžite, keď zdvihnete motor. Žiadne špliechanie jedla! 3 vrstvy hrubého plášťa z nerezovej ocele, odolné a odolné proti deformácii. Vstavaná podložka stlmenia môže účinne znížiť hluk vysokorýchlostného motora a vytvoriť tak pohodlné prostredie na varenie.
retro sekáčik nástenný
Predám retro sekáčik nástenný z obdobia 60 rokov, cena 15 eura. Dajú sa zavesiť. V Nitre osobný odber, alebo + poštovné.
Sekáčik
sekáčik na mäso, širší - ručná práca 30-te roky, uší nepoužitý dovoz z bývalého ZSSR 80-te roky. Oba kvalitná oceľ. Dohodou prípadne ponúknite