inzercia, predaj, predám, bazár

Senné kvety na prípravu na pôrod

Kategória: Kojenecké potreby

„Od začiatku 38. týždňa sú pre prípravu pôrodu veľmi vhodné parné sedacie kúpele so sennými kvetmi, ktoré pomáhajú zmäkčiť a zvláčniť tkanivo. To je dôležité obzvlášť pre prvorodičky, keďže majú ešte pevné svaly panvového dna. U žien, ktoré už rodili je to tiež dôležité, hlavne ak bol vykonaný nástrih hrádze pri predchádzajúcom pôrode. Niektoré pôrodné asistentky používali senné kvety pri nepravidelných, alebo slabých sťahoch.“ Ingeborg Stadelmann – Zdravé těhotenství, přirozený porod.


Tehotenstvo: Parný sedací kúpeľ od 38 týždňa tehotnosti, 1 x týždenne na uvoľnenie svalstva panvového dna. Od vypočítaného predpokladaného termínu pôrodu 1 x denne. Dávkovanie: 3 polievkové lyžice na 1 liter vody – nalejte do hrnca a seďte nad ním pokiaľ sa tvorí para.

Predám zmes sennych kvetov na prípravu na pôrod sú NOVÉ
Cena 3€ plus poštovné
Senné kvety na prípravu na pôrod
Podobné inzeráty
Prípravník mlieka a ohrievač fliaš, 2 v 1
Predam pripravnik mlieka/ohrievac flasiek. V super stave pouzivane 1 rok, velmi dobry pomocnik. Tesnenie v hoavnej nadobe slabsie pri dvoch za sebou zivretych vodach preteka. Preto taka cena kupene bolo za 80€ teraz predam za 40€ urcite este posluzi. V pripade rychleho jednania sa dohode nebranim. Na prípravu teplého mliečka pre deti budete odteraz potrebovať iba jednu ruku, jednu fľašu a 30 sekúnd! Prístroj na prípravu mlieka a ohrievač fliaš Beaba Bib'expresso® Night Blue je dokonalý pomocník do domácnosti s malým bábätkom. Rýchlo a jednoducho vám pomôže pripraviť mlieko kedykoľvek počas dňa i noci. Tento šikovný pomocník na prípravu mlieka Beaba v tmavomodrej farbe je veľmi intuitívny a okamžite uľahčí váš život. Dokáže ohriať už pripravené fľaše s mliekom alebo zohreje vodu na mlieko, a to všetko v rekordnom čase! Ideálny pomocník Manipulácia s prístrojom na výrobu mlieka Bib'expresso® od Beaba je veľmi jednoduchá a zvládnete ju aj s bábätkom na rukách. Do zásobníka jednoducho nalejete vodu a stlačením jedného tlačidla ju zohrejete. Voda na prípravu mlieka sa zohreje za krátkych 30 sekúnd na ideálnu teplotu 22°C alebo 37°C. Ohrievač na fľaše sa dá demontovať a premiestniť, takže mlieko pre bábo ohrejete kdekoľvek. Prístroj Beaba Bib'expresso® čistite mydlovou vodou a vodný kameň odstraňujte pomocou čistiaceho prostriedku Beaba alebo pomocou bieleho vínneho octu. O Beaba Obľúbená francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov. Vlastnosti prístroj na prípravu mlieka vhodný od narodenia dá sa ovládať jednou rukou ohrieva vodu a fľaše s mliekom dosiahne teplotu 22°C a 37°C za 30 sekúnd moderný francúzsky dizajn výrobok vysokej kvality
Ohrievač vody / mlieka pre dieťa
pripravnik mlieka/ohrievac flasiek a môžte v ňom ohriať aj príkrm Používany rok. Mám krabicu aj záručný list. Plne funkčný. Veľky pomocník. Odporúčam ho každému. Na prípravu teplého mliečka pre deti budete odteraz potrebovať iba jednu ruku, jednu fľašu a 30 sekúnd! Prístroj na prípravu mlieka a ohrievač fliaš Beaba Bib'expresso® Night Blue je dokonalý pomocník do domácnosti s malým bábätkom. Rýchlo a jednoducho vám pomôže pripraviť mlieko kedykoľvek počas dňa i noci. Tento šikovný pomocník na prípravu mlieka Beaba v tmavomodrej farbe je veľmi intuitívny a okamžite uľahčí váš život. Dokáže ohriať už pripravené fľaše s mliekom alebo zohreje vodu na mlieko, a to všetko v rekordnom čase! Manipulácia s prístrojom na výrobu mlieka Bib'expresso® od Beaba je veľmi jednoduchá a zvládnete ju aj s bábätkom na rukách. Do zásobníka jednoducho nalejete vodu a stlačením jedného tlačidla ju zohrejete. Voda na prípravu mlieka sa zohreje za krátkych 30 sekúnd na ideálnu teplotu 22°C alebo 37°C. Ohrievač na fľaše sa dá demontovať a premiestniť, takže mlieko pre bábo ohrejete kdekoľvek. Prístroj Beaba Bib'expresso® čistite mydlovou vodou a vodný kameň odstraňujte pomocou čistiaceho prostriedku Beaba alebo pomocou bieleho vínneho octu. Vlastnosti prístroj na prípravu mlieka vhodný od narodenia dá sa ovládať jednou rukou ohrieva vodu a fľaše s mliekom dosiahne teplotu 22°C a 37°C za 30 sekúnd moderný francúzsky dizajn výrobok vysokej kvality
Tommee Tippee Prístroj na prípravu dojčenského mliekai
Prístroj na prípravu dojčenského mlieka Tommee Tippee Perfect PrepTM Day & Night vám umožní počas dvoch minút pripraviť fľaštičku s umelým mliekom v optimálnej teplote pre podanie dieťaťu. Zabudovaný vodný filter odstráni z vody akékoľvek nečistoty. Jemné nočné osvetlenie prístroja uľahčí prípravu mlieka v noci bez nutnosti rozsvietenia v miestnosti. Prístroj sa ľahko obsluhuje s pomocou digitálneho displeja. Počiatočné malé množstvo horúcej vody, ktoré prístroj napustí do fľaštičky, uľahčí rozpustenie sušeného mlieka a zároveň zaistí zničenie prípadných baktérií, ktoré by mohli byť v sušenom mlieku obsiahnuté. Následne prístroj doplní fľaštičku na zvolený celkový objem (120 - 330 ml) chladnejšou vodou tak, aby výsledná teplota mlieka bola optimálna pre podanie dieťaťu. Príprava dojčenského mlieka s prístrojom Perfect PrepTM je rýchla, spoľahlivá a úplne hygienicky čistá pre zdravie vášho dieťaťa. Výmenný vodný filter sa predáva samostatne. Súčasťou balenia prístroja Perfect PrepTMje jeden vodný filter. Vodný filter dokáže prefiltrovať 150 l vody (čo zodpovedá dobe životnosti približne 3 mesiace, pri príprave 6x 260ml méka denne). Balenie obsahuje aj jednu fľaštičku 150 ml vhodnú od narodenia a viečko na fľaštičku.
Pomôcka na uľachšenie pôrodu
Pomocka na trenovanie na prirodzeny porod.
Suavinex
Predám v dobrom stave Suavinex link na prípravu príkrmov. Miska na vakuovanie je zafarbená od mrkvičky, nejde to dole. Cena plus poštovné. Pomocník pre prípravu zdravej detskej stravy spôsobom pre zachovanie nutričných hodnôt stravy prechádzajúcej parným procesom. 5 funkcií: varenie v pare, mixovanie, ohrievanie, rozmrazovanie, a dokonca sterilizácia malých doplnkov.
Babymoov Nutri baby +
Predám používaný, ale vo velmi dobrom stave Multifunkčný prístroj Nutribaby+ Je to veľká pomoc pre mamičky alebo aj oteckov ;) Dobrá vec aj na cestvanie s babom, ked chcete mat domacu stravu . Multifunkčný prístroj s extra veľkou kapacitou. Pre prípravu jedál nielen pre bábätko, ale i celú rodinu. Rodičmi odporúčaný Nutribaby+ pomáha pri príprave mnohých zdravých a chutných receptov vďaka funkcii varenia v pare a 3 rýchlostnom mixovaní. Jedinečný modulárny dizajn, ktorý bude rásť s Vaším dieťaťom od narodenia až po jeho prvé jedlo a nezabúda ani na mamičku počas tehotenstva. Varením v pare sa zachovajú potrebné vitamíny a živiny. Prístroj má 5 funkcií: varí (v pare), mixuje (3 rýchlosti), rozmrazuje, ohrieva, sterilizuje. Automatický časovač: každá prísada je dokonale uvarená. Praktická nezávislá jednotka pre varenie v pare. Uchováva zachytenú vodu z varenia pre použitie v pripravenom pyré a polievkach pre maximálne využitie živín. LCD displej, intuitívne užívateľské rozhranie (1 tlačidlo = 1 funkcia). Veľká kapacita: 2200 ml (varí pre celú rodinu) – 1500 ml na varenie a 700 ml na mixovanie. Mixovacia nádoba a koše na varenie sú vyrobené z materiálu Tritan (neobsahuje BPA), miska na zachytávanie vody a viečka sú vyrobené z polypropylénu (neobsahuje BPA). Ďalšie parametre: Vhodné pre prípravu jedál pre celú rodinu, pre tehotnú matku i pre bábätko už od narodenia. Varenie: 230 V / 500 W. Mixovanie: 230 V / 3 rýchlosti. Rozmer a váha výrobku: 36 × 28 × 22 cm, 2,6 kg. (Rozmer a hmotnosť balenia: 40 × 32 × 25 cm, 4 kg.)