inzercia, predaj, predám, bazár

Sensillo klin do postieľky

Kategória: Kojenecké potreby

Predám používaný klin do postieľky Sensillo 59*37*7 cm. Iba osobný odber BA
Sensillo klin do postieľky
Podobné inzeráty
Kojenecký vankúš - klin do postieľky Sensillo
Predam Kojenecký vankúš - klin do postieľky Sensillo. Profilovaný tvar zaisťuje správnu polohu chrbtice bábätka. Vankúš má poťah, ktorý možno sňať a vyprať. Zloženie obliečky: 100% polyester. Výplň: molitan. Rozmery: šxh cca 59x37 cm, výška v najvyššom bode cca 7 cm. Kupovaný v auguste 2022,pôvodná cena 6,90 eur. Minimálne používaný, ako nový.
Klin do postielky Candide Zen Bamboo 15° Zen
Predam 2 ks malo pouzivanych klinov do postielky vo vybornom stave. Vhodne do postielky s rozmerom 120x60cm. Povodna cena za 1ks: 22,90€ Cena za ks: 7€ Osobny odber Stupava V pripade zaujmu prosim pisat sms. Dakujem Kľúčové vlastnosti klina do postieľky Candide Zen 15° - Klin do postieľky Candide Zen 15° je vyrobený z bambusových vlákien - Klin do postieľky má sklon 15° Vhodný pre deti od narodenia do 24 mesiacov - Bambusové vlákna pôsobia antibakteriálne - Odpudzuje baktérie, plesne a kvasinky - Rýchly odvod vlhkosti - Termoregulácia Vhodný aj pre citlivé a alergické deti - Zaručí deťom ľahšie dýchanie - Pokrýva postieľku od boku k boku
Kojenecký vankúš - klin do kočíka Sensillo pre bábätká
Predám Kojenecký vankúš - klin do kočíka Sensillo pre bábätká spolu s poťahom. Pôvodná cena 12,50€ - predám za 9€. Profilovaný tvar zaisťuje správnu polohu chrbtice bábätka. Položenie hlavičky o niečo vyššie než telíčka zabraňuje grckaniu a zaisťuje kvalitný a bezpečný spánok či odpočinok Vášho dieťaťa. Je vyrobený z akostného antialergického materiálu. Vankúš má poťah, ktorý možno sňať a vyprať. Zloženie obliečky: 100% polyester. Výplň: molitan. Rozmery: šxh cca 30x37 cm, výška v najvyššom bode cca 7 cm.
Refluxný vankúš
Predám refluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Refluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Refluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale.
Antirefluxný vankúš
Predám antirefluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Antirefluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Antirefluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale. Viac info:
Sensillo dojčenský klinový vankúš
Predám Sensillo dojčenský vankúš - klin Luxe s aloe vera 30x37 cm. Je vyrobený z akostného antialergického materiálu. Po dohode možný odber v KE alebo PO