inzercia, predaj, predám, bazár

Separátor smetí

Kategória: Kuchyne

Praktický separátor smetí "Emil" v nadčasovom dizajne
Sofistikovaná funkcia a moderný dizajn idú ruka v ruke s praktickým separátorom odpadu. Za dvomi klapkami sú jednotlivo vyberateľné plastové odpadkové koše, každý s objemom cca 15 litrov. Plastové odpadkové koše sú súčasťou odpadkového koša.

Materiál:
vrchný materiál: plast,
mdf
Farba:
biely
Ukážka:
Monochromatický
balenie/sada:
1 balenie
Široká:
60 cm
výška:
92 cm
Hĺbka:
25 cm
v ponuke aj Sivý
Separátor smetí
Podobné inzeráty
Predám kuchyňu so spotrebičmi
Predam kuchynskú linku, celková dĺžka 280 cm, skrinky majú hĺbku 60 cm, so spotrebičmi sklokeramická varná doska,vysúvací digestor) s kvalitnou batériou a drezom, pod drezom je vysúvací systém na smeti, kvalitná pracovná doska, Linka je už v demonte, Záujemcovi prosím píšte len mail, mobilné číslo je vymyslené!!!
Recyklačný kôš na separáciu odpadu
Dobrý deň, predám nový recyklačný kôš na separáciu/triedenie odpadu. Arregui Basic CR601-B recyklačný systém na separáciu odpadu so 4 odnímateľnými plastovými vnútornými nádobami s rukoväťou, 4 x 17 l (68 l), biela Rozmery: 24,5 x 90,5 x 58,5 centimetrov Materiál: legovaná oceľ - Jednoduchá recyklácia: navrhnuté pre pohodlné a jednoduché triedenie odpadu. - 4 nezávislé priehradky: výklopný otvor, každá 2 vedrá. - Odnímateľné vnútorné vedro: súčasťou sú 4 vyberateľné vnútorné vedrá, každé s objemom 17 l. Ideálne pre 20 alebo 30 litrové vložky do košov (bežne používané). Jednoduché vyberanie a čistenie vďaka kovovej rukoväti. - Kombinuje sa s akoukoľvek dekoráciou: vďaka svojmu dizajnu sa táto skrinka na separáciu odpadu hodí do kuchyne, ale aj do kancelárie či iných miestností. Keďže má hĺbku len 24,5 cm, miesta je v nej dostatok. Rozmery: 90,5 x 358,5 x 24,5 cm (výška x šírka x hĺbka) - Na vnútorné použitie: robustný a odolný, vyrobený z ocele. Vhodné pre vnútorné použitie. Dodáva sa v jednom kuse, takže nie je potrebná žiadna montáž. - Postavte sa alebo zaveste na stenu: tento kôš možno vďaka svojej veľkej stabilite postaviť priamo na podlahu. Dá sa zavesiť aj na stenu vďaka 3 zadným otvorom (skrutky sú súčasťou balenia). Triedenie odpadu, separácia smeti, smetný kôš, triediaci smetiak, recyklačný smetný kôš
Zabudovateľný odpadkový kôš BLANCO LEXON ii 45/2
Predám tento úplne nový zabudovateľný odpadkový kôš, nový ešte zabalený v krabici. Najlepšie vidieť naživo, čiže ideálny osobný odber. (Podolie, Moravské Lieskové, prípadne Nové Mesto nad Váhom Blanco Flexon II 45/2 je košový systém s 2 x 16 l nádobami. Predstavuje systém triedeného odpadu pre zabudovanie do spodných skriniek so zásuvkou. Potrebná šírka skrinky pre zabudovanie je 45 cm. Každá nádoba je vybavená samostatným madlom a možno do nej vkladať sáčky na smeti. Tento pomocník Vám pomôže efektívne triediť domový odpad.
Blanco Select II 60/3 3x15l
Predám uplne novy košovy systém, este zabaleny v original baleni! Blanco Select II 60/3 predstavuje košový a organizačný systém novej generácie. Potrebná šírka skrinky pre zabudovanie je 60 cm. Každá nádoba je vybavená samostatným madlom a možno do nej vkladať sáčky na smeti.
NOVÝ kôš na odpad BLANCO BOTTON
Predám úplne nový, nikdy nepoužitý kôš na smeti BLANCO BOTTON II. Kôš obsahuje dve nádoby na odpad, každá s objemom 15l. Rýchla a jednoduchá montáž o dno skrinky. Rozmery nájdete na jednom z priložených obrázkov. Zakúpené za 149€ na stránke Poprosím o osobný odber. V prípade Vášho záujmu píšte prosím tu do formuláru alebo volajte na po 18tej hod., ďakujem.
NOVÝ kôš na odpad BLANCO SINGOLO XL
Predám úplne nový, nikdy nepoužitý kôš na smeti, od značky Blanco. Kôš sa skladá z 20L nádoby a krytu. Systém zabudovateľný na dvierka skrinky. Rozmery nájdete na jednom z priložených obrázkov. Zakúpený za 92€ na stránke Poprosím o osobný odber. V prípade Vášho záujmu píšte prosím tu do formuláru alebo volajte na po 18tej hod., ďakujem.