inzercia, predaj, predám, bazár

Sereď- parkovacie státia pri Meandri/Bille na prenájom

Kategória: Garáže

Ponúkame Vám na prenájom parkovacie státia na Kukučínovej ulici pri Meandri/Bille o výmere:
1.parkovacie státie= 12m2,
2.parkovacie státie= 11m2,
3.parkovacie státie= 11m2.
Parkovacie státie 1.a 2.sú vedľa seba.
Cena: 25,-eur/mesiac =jedno parkovacie státie.
Kontakt: Buchová
Sereď- parkovacie státia pri Meandri/Bille na prenájom
Podobné inzeráty
BOSEN | Parkovacie státia na predaj, Šándorova - Ružinov
Typ: Garáže Ulica: Šándorova Mestská časť: Pošeň Obec: Bratislava-Ružinov Bosen Group Vám ponúka na predaj parkovacie státia na ulici Šándorova, Bratislava - m.č. Ružinov. PARKOVACIE STÁTIA: Na predaj sú 3 parkovacie státia. 2 parkovacie státia z toho majú výmeru 13 m2 a jedno má výmeru 20 m2. CENA: 16 000,- EUR jedno parkovacie státie. Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 13 m2 Parkovanie: áno
Parkovacie státie v Piešťanoch v areáli „Ružový mlyn“
V areáli bytového domu „Ružový mlyn“ medzi ulicami Partizánska a Vrbovská cesta ponúkame na predaj vonkajšie parkovacie státia. V predaji sú aj parkovacie státia pre držiteľov ZŤP preukazu. Parkovacie státie sa predáva spolu s podielom na prístupovej komunikácii. Prístupová cesta je betónová a parkovacie státia sú vydláždené zámkovou dlažbou. Každé státie je označené číslom. Cena za parkovacie státie je od 10 395 € do 15 000 €. Za cenu 10 395 € ponúkame parkovacie státie číslo: 25, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 49, 50, 51, 52, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 81. Každé miesto má výmeru 12 – 14 m². Za cenu 10 780 € ponúkame parkovacie státie číslo: 30, 33, 34, 35, 37, 78. Každé miesto má výmeru 13 m². Za cenu 11 880 € ponúkame parkovacie státie číslo: 92, 93, 94, 95. Každé miesto má výmeru 14 m². Za cenu 13 200 € ponúkame parkovacie státie číslo: 1 (ZŤP), 2 (ZŤP), 87 (ZŤP), 88 (ZŤP), 97, 98, 99, 101. Každé miesto má výmeru 13 – 19 m². Za cenu 15 000 € ponúkame parkovacie státie číslo: 123 (ZŤP), 124 (ZŤP). Každé miesto má výmeru 19 m². Plán parkovacích miest môžete vidieť na fotografii. Zabezpečte si vždy dostupné miesto na parkovanie. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať. Rozloha pozemku: 13m² Vlastníctvo: firemné Terén: rovina
Parkovacie státie Bratislava Rača - Komplex Zlate krídlo
Predám parkovacie státia v mestskej časti Bratislava Rača, na Kadnárovej ulici 105, v bytovom komplexe Zlaté krídlo. Parkovacie státia sú vybavené uzamykateľnou parkovacou zábranou. V ponuke sú už posledné dve (č.19,č.20) parkovacie státia a 1x ZŤP č.46. Cena parkovacieho státia je 14.400€ a ZŤP státia 15.400€. Ceny su uvedene s DPH. RK nevolať!
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobka
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobkami v rezidencii Grand Koliba v Bratislave Parkovacie miesta v podzemnej garáži nového bytového komplexu Grand Koliba. Adresa: Frankovská ul. - Bratislava III, Nové Mesto K dispozícii sú tri parkovacie státia vedľa seba a tri pivničné kobky prístupné priamo za parkovcími státiami. Murovené uzavreté pivničné kobky majú po 4 m2. BYTOVÝ DOM: Garážové státie sa nachádza v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA, do ktorého sa vchádza vlastnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Celý areál je zabezpečený kamerovým systémom. CENA: Cena za prenájom jedného parkovacieho státia s jednou pivničnou kobkou je 100,-€ / mesačne vrátane energií. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobka
RE/MAX ponúka na prenájom Garážové státia s pivničními kobkami v rezidencii Grand Koliba v Bratislave Parkovacie miesta v podzemnej garáži nového bytového komplexu Grand Koliba. Adresa: Frankovská ul. - Bratislava III, Nové Mesto K dispozícii sú tri parkovacie státia vedľa seba a tri pivničné kobky prístupné priamo za parkovcími státiami. Murovené uzavreté pivničné kobky majú po 4 m2. BYTOVÝ DOM: Garážové státie sa nachádza v novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA, do ktorého sa vchádza vlastnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Celý areál je zabezpečený kamerovým systémom. CENA: Cena za prenájom jedného parkovacieho státia s jednou pivničnou kobkou je 80,-€ / mesačne vrátane energií. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.
Na prenájom vonkajšie parkovacie miesta blízko centra mesta
Ponúkam na dlhodobý prenájom dve vonkajšie parkovacie státia v osobnom vlastníctve, nachádzajúce sa na Inoveckej ulici č. 4 na sídlisku Nová Terasa III v blízkosti centra mesta Košice. Parkovacie miesta sú minútu chôdzou od VÚSCH, 3 minúty chôdzou od Novej nemocnice či lekárskej fakulty, 3 minúty chôdzou od Cassovaru, 7 minút chôdzou od OC Galéria, 6 minút chôdzou od Hlavnej pošty, 10 minút chôdzou od Hlavnej ulice a centra mesta. Státia sú dostatočne dlhé a široké aj pre väčšie automobily. Státia sú k dispozícii ihneď. Cena za jedno státie: 50€ Cena za obe státia: 80€ Kontakt mailom, mobil neexistuje!