inzercia, predaj, predám, bazár

Servírovací stolík

Kategória: Doplnky

Ponúkam na predaj elegantný servírovací stolík na funkčných kolieskach, z masívneho dreva. Pôvod Taliansko. Možnosť kontaktovať telefonicky a mailom.
Servírovací stolík
Podobné inzeráty
Barový retro  servirovací stolík na kolieskach Globus
Predám retro barový servirovací stolík na kolieskach Globusv top stave Barový servírovací stolík GLOBUS s tromi nohami na kolieskach. Vrchná časť stolíka s priemerom 50 cm je otočná. Materiál použitý na výrobu je MDF vo farbe čerešňa v kombinácii s plastom. Parametre: Šírka 45 cm Hĺbka 50 cm Výška 83 cm Váha cca 8kg Údržba: utierať vlhkou handričkou Hlavná farba: čerešňa, prevedenie s leskom Hlavný materiál: aglomerovaný materiál MateriálMDF / plast
Predám rozkladací servirovací stolík
Predám rozkladací servírovací stolík kombinácia koža a drevo. Súčasťou je aj stojan na fľaše. Rozm.V-74,š.52 (84), dĺžka 85. Cena dohodou.
Servirovaci stolik alebo polica na kolieskach
Predam dreveny servirovaci stolik na kolieskach, vhodne aj ako mobilna polica do kupellne, zn. IKEA MOLGER. Rozmery 76 x 47 X 33,5. 100% stav, neposkodene, takmer nepouzivane. iva osobny odber BA - Stare mesto, Cena 50€.
Predám servírovací stolík
Predám servírovací stolík s kovovou konštrukciou na kolieskach vo veľmi dobrom stave. Rozmery: výška 67cm, šírka 35cm, dĺžka 51cm.
Servírovací stolík
Predám nepoužívaný servírovací stolík na kolieskach.V64cm,dl.60cm,š40cm. Cena 100 e. Len osobný odber. Kontakt e-mail, sms. Nevolať!
Servirovaci barový stolík glóbus
Predám servirovaci barový stolík glóbus v perfektnom stave. Krásny doplnok . Len osobný odber