inzercia, predaj, predám, bazár

Servirovacie podnosy

Kategória: Kuchyne

Servirovacie podnosy k rôznym príležitostiam vhodné aj ako darček materiál čerešňa, jelša, orech
Servirovacie podnosy
Podobné inzeráty
Retro podnosy
Predáme vintage podnosy z alpaky od 15 € podľa veľkosti a veľke antikorové podnosy 30€
servírovacie dosky
servirovacie dosky 450x300 orechove drevo +epoxidova živica
kuchynské potreby
Predám servírovaciu súpravu značky BERGNER - 20€, servírovaciu súpravu značky BLACK OLIVE - 20€. Servírovacie súpravy neboli používané, sú v pôvodnom balení. Po dohode predám aj osobitne.
kuchynské náčinie Fackelmann
Kuchynské náčinie Fackelmann, séria Stanley Rogers je vyrobená z polyftalamidu s tepelnou odolnosťou do 270°C. Možno umývať v umývačke riadu. - súprava obsahuje 4 varešky (2 s hrotom), 2 servírovacie lyžice, 1 naberačku a 1 obracačku - pôvodná cena 44€ (5,50€/ks)
Kuchynsky riad
Predam: 1.sadu tanierov (2x velky tanier, 2x maly tanier, 2x miska/hlboky tanier), 10€ spolu 2.sada salka + tanier, 5€ 3.salky velke farebne, 5€ spolu 4.dve biele salky + tri misky na dip, 5€ spolu 5.pät poldecakov, 3€ spolu 6.styri sklenene pohare, 5€ spolu 7.styri sklenene misky, 5€ spolu 8.skleneny cajnik, 5€ 9.plastovy cedic na citron, ZADARMO k nakupu 10.osem plastovych mini doziciek (vyborne na skladovanie zostatku cibule, citrona, cesnaku, orieskov, atd), 3€ spolu 11.keramicka mini zapekacia miska, ZADARMO k nakupu 12.drevene pomocky na varenie/pecenie, 5€ spolu 13.pribor na doplnenie (ak niekomu chyba par kusov), ZADARMO k nakupu 14.NEPOUZITE slamky, ZADARMO k nakupu 15.cierne kameninove servirovacie tacky, 5€ spolu V pripade zaujmu poslem viac foto. V pripade odberu viacerych veci z mojich inzeratov moznost dohody na cene.
5ks servirovacie taniere fine line
fine line porcelain 5 ks tanierov, bez poskodenia