inzercia, predaj, predám, bazár

servítky - olivy 15 kusov

Kategória: Zberateľstvo

Predám servítky vhodné na servítkovú techniku alebo do zbierky. Cena servítok 2,85 € + poštovné podľa taríf sl. pošty. Na dobierku neposielam. Inzerát platí do vymazania.
servítky - olivy 15 kusov
Podobné inzeráty
magnetky -017-
Posielam jedine: 1.triedou 1.triedou doporučene 2.triedou (obyčajne) 2.triedou doporučene Poštovné je podľa cenníka pošty a podľa spôsobu doručenia, ktorý si vyberiete vy. V prípade nákupu viac magnetiek aj z iných mojich inzerátov je poštovné podľa celkovej váhy. Balné je 0,40€. Pri výbere 1.triedou a 2.triedou (obyčajne) neručím za nedoručenie zásielky kedže je to Vaša voľba (v týchto prípadoch nie je možnosť vyhľadania zásielky na pošte) a tým pádom neprijímam reklamáciu o nedoručení. Predaj ako je na foto. Materiál magnetky: Kovová (KO) Resinová (RE) Gumená (GU) Plastová (PL) Keramická (KE) Drevená (DR) Sadrová (SA) Kožená (KA) Počet dostupných kusov: (1,2,3) Cena: 01. Mali Lošinj olivy 3,50€ (SA) (1) 02. Mali Lošinj zvitok 3,50€ (SA) (1) 03. Mali Lošinj lode 3,50€ (SA) (1) 04. Mali Lošinj maják 3,50€ (SA) (1) 05. Mali Lošinj 3,50€ (SA) (1) 06. Mali Lošinj oválna 3,50€ (SA) (1) 07. Mali Lošinj Croatia 3,50€ (SA) (1) 08. Mali Lošinj kotva 3,50€ (SA) (1) 09. Mali Lošinj mesto 3,50€ (SA) (1) 10. Mali Lošinj olivy 3,50€ (SA) (1) Po dohode možný osobný odber Zvolen. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Poprosím kontaktovať emailom - magnetkos@, mobil je neplatný!!!
servítky
Dobry den, predam servitky na dalsiu tvorbu, napr. decoupage (servitkova technika). Mam este aj dalsie vzory v pripade zaujmu poslem foto. Cena za kus 0,07 € + poštovné. Len sms alebo mail. V ďalších mojich inzerátoch rôzne veci na decoupage (servítky, drevené bedne)
Kvetinkové servítky
Ponuka je aktuálna . Na každej fotografii je 45 servítok z mojej zbierky ktorú ruším . Každá je za 5€. Cena je pre osobný odber v Košiciach Ak vezmete všetky servítky , zaplatím postovne alebo pridám ďalšie -45 servitky.
Predam servítky zberatelovi
Predam servítky zberatelovi Symbicky za 5€ je ich asi 120 ks, rôzne motivy okres Zvolen, B. Bystrica Servitka servitky
Servitky na tvorbu alebo do zbierky
Ponúkam servítky do zbierky alebo na tvorbu, veľký výber, ponuka na FB Servítky predaj, prípadne pošlem foto na messenger
Vianočne ozdoby zvončeky a olivy
Nové vianočné. ozdoby zvončeky a olivy vo vynikajúcom stave, nepoužívane. Nevhodný dar.