inzercia, predaj, predám, bazár

SET 12 vôní

Kategória: Ostatné

V ponuke box s 12 vônami! Len za 38.45€

Cena je po aktivácií 23% zľavy - zľava je doživotná!
Tu si aktivujete zľavu -> (link je potrebné si skopírovať)
SET 12 vôní
Podobné inzeráty
Detský set  Mimoni Avon, kozmetika pre deti, resp. od 2,50 €
Detské dievčenské alebo chlapčenské sety resp. Uni sety pre deti Mimons Avon Set štyroch výrobkov dievčenský 12 Eur Set troch výrobkov dievčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 8 Eur Alebo možné kombinácie podľa druhej foto: Set štyroch výrobkov dievčenský 14 Eur Set troch výrobkov dievčenský s mydlovou farbičkou 8 Eur Set troch výrobkov dievčenský s toaletnou vodou 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 6 Eur Alebo tretia foto Uni resp. chlapčenské sety: Set troch výrobkov Uni resp. chlapčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov s mydlovou farbičkou Uni resp. chlapčenský 6 Eur Set dvoch výrobkov s krémom OF50 Uni resp. chlapčenský 8 Eur Na fotkách s možnými kombináciami sú vyobrazené tieto výrobky v nasledovných cenách pri kúpe jednotlivo: 2v1 šampón s kondicionérom 200 ml 3,50 Eur Mydlová farbička na telo do kúpeľa 100 ml 3 Eur Ochranný krém s OF50 120 ml 5,50 Eur Toaletná voda dievčenská 150 ml 5,50 Eur Balzam na pery banánový 2,50 Eur V setoch sú výhodnejšie. Z jednotlivých výrobkov mám po 3-4 až 6 kusov z ktorých sú možné kombinácie setov ako na jednotlivých fotografiách. Ihneď k odberu.
Zbierka vôní, parfémov - DOPRAVA ZADARMO
- ZNÍŽENÉ CENY; DOPRAVA ZADARMO - Rozpredám moju zbierku parfémov. Mám dizajnérske, arabské, a aj inšpirácie vôní. Vône boli kupované z Notino/Vivantis/kosmetika-zdravi a inšpirácie priamo od výrobcu. V zátvorkách sú batch-code- dátumy výroby, nie sú tam, kde neboli. Predané vône sú prečiarknuté (viď obrázok). - Mancera Instant Crush EDP 58/120ml (s magnetickým vrchnákom) - 30€ - Lattafa Khamrah EDP (5x odstreknuté, bez krabice), vynikajúca inšpirácia Kilian Angels' Share, 100ml (05.2022) - 35€ - Gucci Intense Oud EDP 89/90ml (2185)- 75€ - Lattafa Suqraat EDP (1x odstreknuté), vynikajúca inšpirácia Acqua di Gio Profumo, 100ml - 25€ - Zara 800 Black EDT 78/80ml (20180) slabá náhrada za Salvatore Ferragamo Uomo Signature - 5€ Jenny Glow Wood & Sage 25/30ml (700208) - 5€ *KVALITNÉ NEMECKÉ INŠPIRÁCIE VÔNÍ Exquisit fragrances, Extrait de Parfum (35% koncentrácia vonných olejov), absolútne neporovnateľné s rôznymi FM vodičkami ktoré sa predávajú, tieto sú stokrát lepšie, na FM, ZAG, ESSENS ktoré vôbec nevoňajú ako vône ktoré sa snažia napodobniť, a vydržia 2 hodiny môžete zabudnúť. Sám som ich musel skúsiť a podobnosť je naozaj veľmi vysoká, porovnával som ich s originál odstrekmi a niektoré neboli mojím nosom rozoznateľné. Pre viac informácií alebo fotiek ma kontaktujte. Po objednaní ich výrobca ešte v ten týždeň namieša a sú čerstvo vyrobené z kvalitných olejov a parfumérskeho alkoholu, najlepšie však voňajú až po pár týždňoch "macerovania". Všetky 30ml za 15€ *Dolce & Gabbana By 28/30ml *Roja Parfums Elysium 23/30ml *Nishane Ani 30ml *Amouage Reflection Man 30ml *Parfums de Marly Sedley 29/30ml *Louis Vuitton Imagination 30ml *Maison Francis Kurkdjian (MFK) Gentle Fluidity Silver (GFS) 30ml *Marc Antoine Barrois Ganymede 100ml - 50€ Po novom !DOPRAVA ZADARMO!. Doprava Slovenskou poštou alebo cez Packeta (Zásielkovňu), môže byť aj osobný odber.
Zbierka vôní, parfémov - DOPRAVA ZADARMO
- ZNÍŽENÉ CENY; DOPRAVA ZADARMO - Rozpredám moju zbierku parfémov. Mám dizajnérske, arabské, a aj inšpirácie vôní. Vône boli kupované z Notino/Vivantis/kosmetika-zdravi a inšpirácie priamo od výrobcu. V zátvorkách sú batch-code- dátumy výroby, nie sú tam, kde neboli. Predané vône sú prečiarknuté (viď obrázok). - Mancera Instant Crush EDP 58/120ml (s magnetickým vrchnákom) - 30€ - Lattafa Khamrah EDP (5x odstreknuté, bez krabice), vynikajúca inšpirácia Kilian Angels' Share, 100ml (05.2022) - 25€ - Gucci Intense Oud EDP 89/90ml (2185)- 75€ - Lattafa Suqraat EDP (1x odstreknuté), vynikajúca inšpirácia Acqua di Gio Profumo, 100ml - 25€ - Zara 800 Black EDT 78/80ml (20180) slabá náhrada za Salvatore Ferragamo Uomo Signature - 5€ Jenny Glow Wood & Sage 25/30ml (700208) - 5€ *KVALITNÉ NEMECKÉ INŠPIRÁCIE VÔNÍ Exquisit fragrances, Extrait de Parfum (35% koncentrácia vonných olejov), absolútne neporovnateľné s rôznymi FM vodičkami ktoré sa predávajú, tieto sú stokrát lepšie, na FM, ZAG, ESSENS ktoré vôbec nevoňajú ako vône ktoré sa snažia napodobniť, a vydržia 2 hodiny môžete zabudnúť. Sám som ich musel skúsiť a podobnosť je naozaj veľmi vysoká, porovnával som ich s originál odstrekmi a niektoré neboli mojím nosom rozoznateľné. Pre viac informácií alebo fotiek ma kontaktujte. Po objednaní ich výrobca ešte v ten týždeň namieša a sú čerstvo vyrobené z kvalitných olejov a parfumérskeho alkoholu, najlepšie však voňajú až po pár týždňoch "macerovania". Všetky 30ml za 15€ *Dolce & Gabbana By 28/30ml *Roja Parfums Elysium 23/30ml *Nishane Ani 30ml *Amouage Reflection Man 30ml *Parfums de Marly Sedley 29/30ml *Louis Vuitton Imagination 30ml *Maison Francis Kurkdjian (MFK) Gentle Fluidity Silver (GFS) 30ml *Marc Antoine Barrois Ganymede 100ml - 50€ Po novom !DOPRAVA ZADARMO!. Doprava Slovenskou poštou alebo cez Packeta (Zásielkovňu), môže byť aj osobný odber.
Zbierka vôní, parfémov - DOPRAVA ZADARMO
- ZNÍŽENÉ CENY; DOPRAVA ZADARMO - Rozpredám moju zbierku parfémov. Mám dizajnérske, arabské, a aj inšpirácie vôní. Vône boli kupované z Notino/Vivantis/kosmetika-zdravi a inšpirácie priamo od výrobcu. V zátvorkách sú batch-code- dátumy výroby, nie sú tam, kde neboli. Predané vône sú prečiarknuté (viď obrázok). - Gucci Intense Oud EDP 89/90ml (2185)- 75€ - Zara 800 Black EDT 78/80ml (20180) slabá náhrada za Salvatore Ferragamo Uomo Signature - 5€ Jenny Glow Wood & Sage 25/30ml (700208) - 5€ *KVALITNÉ NEMECKÉ INŠPIRÁCIE VÔNÍ Exquisit fragrances, Extrait de Parfum (35% koncentrácia vonných olejov), absolútne neporovnateľné s rôznymi FM vodičkami ktoré sa predávajú, tieto sú stokrát lepšie, na FM, ZAG, ESSENS ktoré vôbec nevoňajú ako vône ktoré sa snažia napodobniť, a vydržia 2 hodiny môžete zabudnúť. Sám som ich musel skúsiť a podobnosť je naozaj veľmi vysoká, porovnával som ich s originál odstrekmi a niektoré neboli mojím nosom rozoznateľné. Pre viac informácií alebo fotiek ma kontaktujte. Po objednaní ich výrobca ešte v ten týždeň namieša a sú čerstvo vyrobené z kvalitných olejov a parfumérskeho alkoholu, najlepšie však voňajú až po pár týždňoch "macerovania". Všetky 30ml za 15€ *Dolce & Gabbana By 28/30ml *Roja Parfums Elysium 23/30ml *Nishane Ani 30ml *Amouage Reflection Man 30ml *Parfums de Marly Sedley 29/30ml *Louis Vuitton Imagination 30ml *Marc Antoine Barrois Ganymede 100ml - 45€ Po novom !DOPRAVA ZADARMO!. Doprava Slovenskou poštou alebo cez Packeta (Zásielkovňu), môže byť aj osobný odber.
Toaletný parfum Far Away Rebel AVON
IHNED K DISPOZICII!!!!!! Legendárna kolekcia vôní prináša novinku Far Away Rebel..voňa ako žiadna iná Vzrušujúca kombinácia čiernych ríbezlí a jazmínu položená na zvodnom základe slanej čokolády a karamelu. Z kategórie orientálno-kvetinových vôní. Objem: 50 ml POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Feromónové parfumy
PHERO MASTER (50ml) sa vyznačuje výraznou a sviežou vôňou s veľmi mužnou notou, vhodnou pre každú príležitosť. Vo vôni dominujú tóny čerstvého dreva, pálené kadidlo a koža, ktoré majú prilákať záujem žien a vzbudiť ich záujem. Základ vône odhaľuje cédrové, bazalkové a pižmové akcenty - silné afrodiziakum. Táto neobvyklá zmes pôsobí mimoriadnym spôsobom na ženské podvedomie. PHERO MASTER je produkt s vzrušujúcou, sviežou a veľmi mužnou vôňou. Jedinečná sada ingrediencií bola vybraná tak, aby vzbudila záujem žien a prinútila ich vnímať muža ako elegantného, ​​mužného a veľmi atraktívneho. Pôsobenie PHERO MASTER vyplýva zo špeciálnych vôní, ktoré obsahuje, ktoré pôsobením na čuch u žien vzbudzujú ich záujem. Zabezpečenie: Výberom PHERO MASTER si môžete byť istí, že ide o produkt: so starostlivo vyvinutým vzorcom, ktorý vytvorili skúsení technológovia, funguje efektívne a spoľahlivo, dermatologicky testované a zdravotne nezávadné, vyrobené z najkvalitnejších surovín, v súlade s normou GMP (Good Manufacturing Practice), ktorá zaisťuje plný dohľad nad výrobným procesom a pôvodom surovín Balenie: Sklenená fľaštička s objemom 50 ml, s rozprašovačom. Fero Mist (100ml - 55ml) je úplne nový prístup k feromónom. Je to silný feromónový koncentrát a vôňa, ktorá trvá celé hodiny. Je to tiež veľmi mužná vôňa. Upozorňujeme, že účinne podporujú pôsobenie pridaných feromónov . Vyčnívajte z davu vďaka Fero Mist. Všetci vieme, aké ťažké je vyniknúť, aké ťažké je upútať pozornosť inej osoby, ženy, na ktorej vám záleží. Zažite ako zmenia váš život, ako z vás urobia sebavedomého muža, ktorý je úspešný vo svojom súkromnom a profesionálnom živote. Čo získate vďaka feromónom: -Cítite sa sebavedomejšie, uvoľnenejšie a uvoľnenejšie. -Pôsobíte na ženské zmysly a podvedomie. -Zvyšujete libido a spokojnosť so sexom. -Získate energiu a vyzeráte mladšie. -Odstraňujete únavu, únavu a následky stresu. Jednotlivé zložky majú povzbudzujúci účinok. Vôňa vyvoláva vzrušenie podvedomia, túžbu po sexe, a vzbudzuje príťažlivosť. Na zložky obsiahnuté v prípravku reagujeme podvedomým spôsobom, pod svojim vplyvom začíname cítiť túžbu po blízkom kontakte. Jednoducho sa stávame vzrušenými a náchylnými k flirtovaniu. 2-3 vstreknutia na pokožku zabezpečia efekt po dobu zhruba 6 - 8 hodín. PHEROMASTER 50ml- 20 eur FEROMIST 100ml- predané FEROMIST 55ml- 15 eur U nás v obchodoch tieto produkty určite stoja viac, garantujem najlepšiu cenu na trhu.