inzercia, predaj, predám, bazár

Set 2 šálok v darčekovom balení Queen Isabell

Kategória: Sklo, keramika

Set 2 šálok s motívom čajových ruží obsahuje 2 šálky, 2sitka na čaj, 2 pokrievky a 2 keramické lyžičky. V darčekovej krabici v tvare srdca. Pôvodný obal, nepoužívané, vhodné pre zberateľa alebo ako dar.
Možnosť osobného odberu v DS, BA, MA, SC... alebo podľa dohody.
Set 2 šálok v darčekovom balení Queen Isabell
Podobné inzeráty
Set na kávu, Alfons Mucha, Queen Isabell kolekcia
Predám novú, nepoužívanú sadu na kávu v darčekovom balení. Kolekcia Alfons Mucha, zn. Queen Isabell. Cena 25 EUR. Možný osobný odber v BA alebo poštou/ cez Packetu.
Sada šálok Queen Elisabeth v darčekovom balení
Sada 2 ks porcelánových šálok značky Queen Elisabeth v darčekovom balení, vhodné aj na Valentína ;) Sada je nová, krabica nepoškodená. Vhodné ako darček. Cena 8€. V prípade záujmu poprosím mail alebo SMS.
Sada šálok Queen Elisabeth v darčekovom balení
Sada 2 ks porcelánových šálok značky Queen Elisabeth v darčekovom balení, vhodné aj na Valentína ;) Sada je nová, krabica nepoškodená. Vhodné ako darček. Cena 6€. V prípade záujmu poprosím mail alebo SMS.
QUEEN ISABELL - Limited collection
Predám túto nepoužívanú súpravu QUEEN ISABELL - Limited collection trochu atypického tvaru. V súprave sa nachádzajú dva hrnčeky s tanierikmi, cukornička a dva malé poháriky na mliečko. Predám to ako sadu spolu za 35€ v darčekovej krabičke. Píšte prosím emaily.
Queen Isabell Limited Collection
Predám limitovanú edíciu 2ks hrnčekov s lyžičkami značky Queen Isabell. Porcelánové hrnceky, biele s ruzami, nové, nikdy nepoužité. Jedná sa o starožitnost, cena 50€, prípadne dohoda. Inzerát platí do zmazania.
Predam sadu mini salok v darcekovom baleni
Predam sadu mini salok s podsalkami v darcekovom baleni zn.Queen Isabel. Posielam aj na dobierku postou, ako krehku zasielku. Cena je vratane postovneho.