inzercia, predaj, predám, bazár

Set Hobbit

Kategória: Doplnky

Predám tašku, batoh a tetovačky Hobbit za 35 eur plus poštovné alebo osobný odber BA.
Set Hobbit
Podobné inzeráty
Skateboard pivo / hobbit
Predam tieto rucne malovane skateboardy. POPIS: -Skateboard pivo zlaty bazant 73 (akrylove farby, tempera,centrofixa) -Skateboard Hobbit (centrofixa, lak) -vhodne ako dekoracia na stenu izby, baru a pidobne -stav dosiek - pouzivane Kontakt mailom Platba vopred Odosielam aj postou, kupujuci hradi postovne Cena uvedena za kus Oznacenia: pivo beer hobit hobbit tolkien lord of the rings pan prstenov handmade
Poster Hobbit
poster (plagát) Hobbit: neočakávaná cesta vo výbornom stave Rozmery: 46 x 61 cm Osobný odber Bratislava/Trnava
Pánsky drevený motýlik FOLK set otec a syn
Predám pekný drevený motýlik, set OTEC a SYN. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky. - prvý obrázok, set FOLK, cena 24 eur - druhý obrázok, set FOLK DUBIT , cena 20 eur - tretí obrázok, set FOLK ORECH , cena 20 eur - štvrtý obrázok, set FOLK TMAVÝ , cena 20 eur Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Pánsky drevený motýlik FOLK otec a syn
Predám pekný drevený motýlik, set OTEC a SYN. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky. - prvý obrázok, set FOLK, cena 20 eur - druhý obrázok, set FOLK DUBIT , cena 18 eur - tretí obrázok, set FOLK ORECH , cena 18 eur - štvrtý obrázok, set FOLK TMAVÝ , cena 18 eur Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Paličkovaná čipka, soľnobanská čipka- set
Ponúkam tento paličkovaný set. Je vyrobený v Solivare, ktorý je súčasť Prešova. Bol známy ťažbou soli a v súčasnosti sa tam nachádza technické múzeum. Paličkovanie je považované za jedno z najťažších ručných umení. Set je vhodný na prestieranie, pre zachovanie jeho jedinečnosti je vhodná voľba zarámovanie. Nebol škrobený. Naškrobením sa jeho veľkosť o niečo zväčší. Prať iba ručne, odporúčam detské biele mydlo, alebo čistiareň. Pre lepšiu predstavivosť, je set nafotený s viacerými farebnými pozadiami. Možný osobný odber v Rovinke, v Šamoríne. Po dohode aj v BA. Pošlem aj poštou. Veľkosť: Set obsahuje: 1x priemer 21,5cm 6x priemer 13,5cm Materiál: bavlnená priadza Spôsob výroby: paličkovanie Platné do zmazania. Prosím písať mail. Pozri aj iné moje ponuky.
Paličkovaná čipka, set - originálna ručná práca
Soľnobanská čipka Ponúkam tento set ručne vyrobený (vyrobené v Solivare). Set obsahuje 1x väčšiu čipku (dečku) a 6x menších čipiek (dečiek). Neboli škrobené.Nepoužívané. Veľkosť: 1x čipka priemer 21,5cm 6x čipka priemer 13cm Materiál: bavlnená priadza Spôsob výroby: paličkovanie Čipka je v Rovinke. Samozrejme nieje problém zaslať poštou. Cena za set je 200€. Predaj iba v celku. Platné do zmazania. Číslo vymyslené, prosím písať mail.