inzercia, predaj, predám, bazár

SET NA CELULITíDU A PROBLÉMOVÉ ČASTI TELA

Kategória: Zdravie a krása

SADA OBSAHUJE :
MŔTVE MORE Anticelulitídny Krém na Telo BODY SLIM (200ml)
Minerály z Mŕtveho mora, komplex PRO-slim

- zlepšuje látkovú výmenu vody a tukov, zlepšuje odtok prebytočných tekutín;

- efektívne rozkladá tukové usadeniny a znižuje objem problémových oblastí;

- obohacuje pokožku morskými minerálmi a stopovými prvkami;

- znižuje ochabovanie pokožky, zvyšuje elasticitu.

Bohatá krémová receptúra je špeciálne navrhnutá na boj proti celulitíde. Je založená na silnom synergickom kokteile komponentov so zvýšeným cieleným pôsobením proti celulitíde.

Mineralizovaná esencia 20 liečivých minerálov z Mŕtveho mora vyživuje pokožku potrebnými látkami, pomáha urýchľovať látkovú výmenu buniek, zlepšuje metabolizmus lymfy. Povrch pokožky je vyhladený, stáva sa zreteľne viac tónovaným, elastickým, pevným, objem problémových oblastí sa zjavne zmenšuje.

Kolagén obnovuje štrukturálne väzby vlákien, napína pokožku, dodáva jej elasticitu, znižuje jej ochabnutie.

PRO-štíhly komplex (kofeín, teofylín, zelený kávový extrakt, zázvorový extrakt) v kombinácii s inovatívnou účinnou látkou Tens'Up ™ aktívne odbúrava a odstraňuje podkožný tuk, poskytuje výrazný liftingový účinok.

Výsledok: zníženie prejavov celulitídy, spevnená, elastická a hladká pokožka.

A

MŔTVE MORE Thalasso na Zábaly Termoaktívne Bahno pre Problémové Oblasti Tela (400 ml)
soľ, bahno z Mŕtveho mora

komplex PRO-slim

- zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky;

- redukuje telesný tuk a vzhľad celulitídy;

- má posilňujúci a liečivý účinok;

- stimuluje krvný obeh a elimináciu toxínov.

Thalasso-zábal založený na hlbokomorskom bahne a soli z Mŕtveho mora, obohatený o exkluzívny PRO-zoštíhľujúci anticelulitídový komplex, aktívne riasy a prírodný extrakt z červenej papriky, je vysoko účinný, spevňujúci a posilňujúci prípravok pre krásu a pružnosť vášho tela.

Bahno z Mŕtveho mora čistí pokožku, zlepšuje metabolizmus tukov v bunkách, stimuluje krvný obeh.

PRO-zoštíhľujúci komplex (kofeín, teofylín, zelený kávový extrakt, zázvorový extrakt) intenzívne štiepi podkožné usadeniny tuku, odstraňuje toxíny a prebytočnú tekutinu, má výrazný anticelulitídny účinok.

Mikrokryštály minerálov z Mŕtveho mora normalizujú základné funkcie pokožky, zlepšujú procesy metabolizmu pokožky, posilňujú spojivové tkanivo, vyhladzujú a napínajú pokožku.

Vysoko aktívne riasy poskytujú viditeľný vypínací účinok, zvyšujú hustotu pokožky, dávajú neprekonateľnú hladkosť, pružnosť a jemnosť.

Extrakt z červenej papriky má zohrievajúci účinok, stimuluje pokožku k intenzívnejšiemu a hlbšiemu prenikaniu účinných látok.

Výsledok: koža je napnutá a vyhladená, prejavy celulitídy sú znížené.

CENA SPOLU JE 16€
SET NA CELULITíDU A PROBLÉMOVÉ ČASTI TELA
Podobné inzeráty
Klasická masáž - MADEROTERAPIA
Ponúkam klasické masáže tela pre ľudí ktorý hľadajú relax po práci ťažkom dni alebo pre ľudí s nejakým zdravotným priblémom. Masáže vykonávam v tichom domácom prostredí , tak neváhajte kontaktujte ma a dohodneme si čas kedy vám to vyhovuje. Kontaktujte ma na tel.čísle alebo e-mail katarinatkacova2000@ EROTICKÉ MASÁŽE NEPONÚKAM A NEROBÍM ANI VÝNIMKY!! MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA PERNAMENTKY ČI UŽ NA MASÁŽ ALEBO MADEROTERAPI ???? Klasická masáž (60min.) 20€ Klasická masáž (45min.)18€ Klasická masáž (30min.) 15€ Okrem klasických masáží ponúkam aj Maderoterapi tela a tváre nie len ženy ale aj pre pánov. Je to masáž drevenými pomôckami ktoré vôbec nie sú bolestivé a pomáhajú vám spevniť vašu postavičku zredukovať prebytočný tuk. Pomáha vám odstrániť viditeľnú celulitídu.A to všetko sa vám upraví po Maderoterapii tak neváhajte.!!!! Maderoterapia tela 60 minút 25€( v cene oboznámenie sa s procedúrou , konzultácia odporúčania) Maderoterapia tela 60minut-5x vstup 115€ Maderoterapia tela 60 minút-10x vstup 200€ Maderoterapia tváre 30 minút 20€ Maderoterapia tváre 30 minút -6x vstup 140€ Výhody pri tvári: -odstránenie dvojitej brady -vyhladenie vrások - zdvihnutie líc
Set proti celulitide
STOP CELULITÍDA Škoricový gél Trápi vás celulitída ? Masážny škoricový gél účinne podporuje odbúravanie tukov v pokožke vďaka obsahu hrejivej škoricovej silice Pri pravidelnom masírovaní pokožky dochádza vyhladeniu kože a viditeľnej redukcii celulitídy • podporuje odbúravanie tuku v koži • viditeľne redukuje celulitídu • spevňuje a vypína pokožku •rozširuje cievy a prehrieva pokožku • zjemňuje a vyhladzuje pokožku ✔️škoricová silica – lokálne prehrieva pokožku ✔️bez konzervantov, syntetických farbív a parfumácie ✔️neobsahuje živočíšne zložky ani GMO Použitie : Gél naneste 10 minút pred očakávanou fyzickou záťažou Gél dôkladne vmasírujte do oblasti pokožky s prejavmi celulitídy Po masáži je vhodné tieto partie tela precvičiť, aby sa účinok znásobil Po nanesení gélu môže pokožka sčervenať, čo je žiaduca reakcia Nepoužívajte na sliznice a pri precitlivenosti na niektorú zložku prípravku Objem: 500ml + masážna kefa na celulitídu Cena setu 24,90€ Doručenie aj poštou Viac info sms, mail, Viber, whatsapp
Masáž Maderoterapia
Dobry deň. Som začínajúci certifikovaný masér som zameraním na Maderoterapiu Ponúkam masáž u vás v pohodlí domova . Prídem v rámci Trenčína bezplatne . Mederoterapia trvá cca 45 minút , jedna sa o masáž celého tela. Cena 15€ Maderoterapia je najúčinnejšia metóda proti celulitíde, je to masáž valčekmi z dreva. Prvé výsledky sú viditeľné už po 5-tich sedeniach Výsledky maderoterapie: Rozkladá celulitídu Vypne pokožku Tvaruje postavu Zbaví telo nadbytočnej vody, tým aj zmierňuje opuchy Rozprúdi lymfatický systém Naštartuje metabolizmus Zbaví telo toxínov Nadvihne zadok Je to zdraviu prospešná neinvazívna metóda Prvé výsledky sú viditeľné už po 5-tich sedeniach Maderoterapia je najúčinnejšia metóda proti celulitíde, je to masáž valčekmi z dreva. Rozkladá celulitídu, vypne pokožku, tvaruje postavu, zbaví telo nadbytočnej vody, tým aj zmierňuje opuchy, rozprúdi lymfatický systém, naštartuje metabolizmus, zbaví telo toxínov, nadvihne zadok. Je to zdraviu prospešná neinvazívna metóda. Prvé výsledky sú viditeľné už po 5-tich sedeniach.
BAHNO NA PROBLEMATICKÉ ČASTI TELA
MŔTVE MORE Thalasso na Zábaly Termoaktívne Bahno pre Problémové Oblasti Tela (400 ml) obsahuje : soľ, bahno z Mŕtveho mora, komplex PRO-slim - zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky; - redukuje telesný tuk a vzhľad celulitídy; - má posilňujúci a liečivý účinok; - stimuluje krvný obeh a elimináciu toxínov. Thalasso-zábal založený na hlbokomorskom bahne a soli z Mŕtveho mora, obohatený o exkluzívny PRO-zoštíhľujúci anticelulitídový komplex, aktívne riasy a prírodný extrakt z červenej papriky, je vysoko účinný, spevňujúci a posilňujúci prípravok pre krásu a pružnosť vášho tela. Bahno z Mŕtveho mora čistí pokožku, zlepšuje metabolizmus tukov v bunkách, stimuluje krvný obeh. PRO-zoštíhľujúci komplex (kofeín, teofylín, zelený kávový extrakt, zázvorový extrakt) intenzívne štiepi podkožné usadeniny tuku, odstraňuje toxíny a prebytočnú tekutinu, má výrazný anticelulitídny účinok. Mikrokryštály minerálov z Mŕtveho mora normalizujú základné funkcie pokožky, zlepšujú procesy metabolizmu pokožky, posilňujú spojivové tkanivo, vyhladzujú a napínajú pokožku. Vysoko aktívne riasy poskytujú viditeľný vypínací účinok, zvyšujú hustotu pokožky, dávajú neprekonateľnú hladkosť, pružnosť a jemnosť. Extrakt z červenej papriky má zohrievajúci účinok, stimuluje pokožku k intenzívnejšiemu a hlbšiemu prenikaniu účinných látok. Výsledok: koža je napnutá a vyhladená, prejavy celulitídy sú znížené. 400ml CENA JE 9,59€
ZEITGARD prístroj na domáce ošetrenie tváre a tela
Domáce Beauty štúdio u vás doma ? Prečo nie ? :) Dámy, tento úžasný prístroj je teraz v super cene a máte možnosť ušetriť takmer 200 € pri jeho kúpe. Napíšte mi a ja vám tento prístroj veľmi rada sprostredkujem - mám ho tiež a som neskutočne spokojná. Je to prístroj 4 v 1, pretože obsahuje 4 hlavice: 1. hlavica je hlavica s kefkou z mikrostriebra, ktorá kmitaním čistí vašu tvár efektívnejšie ako bežné prístroje na čistenie, v cene sady je aj krém na čistenie tváre. Táto hlavica sa používa ráno i večer, každý deň. 2. hlavica je peelingová špachtlička, ktorá na základe ultrazvuku odstraňuje nečistoty a odumrené bunky z tváre, pôsobí hĺbkovo a zahajuje proces hojenia v prípade problematickej pleti. Peelingová hlavica sa používa 2x do týždňa. V cene je tonikum na prečistenie tváre. Peelingovú hlavicu používate buď navlhčením tváre s týmto tonikom, alebo s čistiacim krémom, spomínaným v prvom bode. 3. treťou hlavicou je galvanická žehlička, ktorá tiež funguje na báze ultrazvuku. Galvanickou žehličkou si zapracujete denný, nočný krém, sérum - tieto krémiky máte možnosť si zakúpiť a do konca novembra je denný a nočný krém v super zľave, obsah je 50ml u denného a 50ml u nočného krému. Sérum máme tiež k dispozícií. Používaním našich krémov Zeitgard Diamond dosiahnete nádherné výsledky, zbavíte sa tak drobných vrások v priebehu niekoľkých použití. 4. poslednou hlavicou je hlavica na masáž tela, ktorá pokožku prekrví, v cene je telový krém, ktorý pomocou hlavice zapracujete do pokožky tela. Táto hlavica sa používa na ramená, bruško, stehná, zadok a tak isto aj na dvojitú bradu. Výsledkom je spevnená prekrvená pleť. Viete sa tak za krátky čas zbaviť dvojitej brady a redukovať aj celulitídu. Objednajte si tento prístroj ešte dnes a budete mať nádherný darček na Vianoce :) Výrobok vám rada sprostredkujem a pošlem kuriérom rovno z firmy na vašu adresu a ušetríte takmer 200 €. Kontaktovať ma môžte mailom, telefonicky alebo na sociálnej sieti. Istejšia ale bude SMS :) Instagram lr_miver Facebook LR Miver Mail @ Kliknutím na moje meno si viete pozrieť aj ďalšie moje inzeráty. LR má skvelé výrobky a viem vám poradiť aj ohľadne zdravia, krásy, parfémov. Teším sa na vás :)
Čaj
POSTAVA A OČISTA TELA Potrebovali by ste odvodniť, zbaviť telo toxínov a kyselín? Niečo zhodiť? ????☕ HERBAL FASTING ☕ Tento skvelý čajík má odvodňujúci účinok, vyplavuje toxíny z tela, znižuje únavu, zbavuje nafukovania, upravuje cholesterol, zmierňuje potenie aj celulitídu. Starostlivo vybrané zložky ???? zaženú pocit hladu navyše: ???? Žihľava - stimuluje funkciu ľadvín ???? Rooibos - podporuje vylučovanie ???? Maté - tlmí chuť do jedla ???? Lemongrass - vyplavuje toxíny z tela ???? Zelený čaj - zvyšuje bdelosť a produktivitu ???? Sladké drievko - podporuje spaľovanie tukov ???? Lapacho - aktivuje celé telo a prebúdza imunitu OBSAH balenia 250g (najlepšie je vypiť 3 šálky denne, max. 1 liter) Balenie vydrží 4-5 mesiacov. K nemu výborná vláknina!!! Fiber boost - užíva sa ako nízkokaloricky koktejl. Zaženie hlad a chut na sladké. V prípade záujmu vyskladam Detox balíček aj s jedalnickom.