inzercia, predaj, predám, bazár

Set odporových gúm Booty Band - BeastPink

Kategória: Fitness, jogging

Set odporových gúm Booty Band by nemal chýbať vo výbave žiadnej ženy, ktorá túži po dokonale vypracovanom guľatom pozadí. Ide o set troch textilných posilňovacích gúm s uzavretým obvodom, ktoré vám pomôžu efektívne precvičiť celé telo.
Úplne nové nepoužité!
V ponuke 3 balenia
1 balenie 15€

Set odporových gúm Booty Band - BeastPink
Podobné inzeráty
Predám 300 setov odporových gúm
Dobrý deň, predám 300 setov odporových gúm. Sú to ružové sety na cvičenie dolných končatín, najmä zadku. Set obsahuje 5 ružových gúm s rôznymi odpormi od najľahšieho po najťažší. Cena 3€/set bez DPH. Predaj len ako celok. Gumy sú potlačené zaujímavým logom. Možnosť založenia novej značky. Písať e-mail. Číslo neplatné. Vyhľadávanie: odporové gumy, booty bands, loop bands, gumy na cvičenie
Set odporových gúm.
Predám nový set odporových gúm. Ide o set troch textilných gúm s uzavretým obvodom + vrecko. Vhodné na tréning doma ale aj vo fitku. Set obsahuje 3 gumy s rôznym odporom (0-27kg, 0-40kg, 0-68kg) Cena je 15€.
Variabilna rezistencia + odporové gumy
Cena a info v popise: set určený na efektívne cvičenie celého tela pomocou odporových gúm. -Tyče:hrúbkou sadnú vynikajúco do ruky, v ponuke v dvoch farbách s hákmi: -otvorenými -otočnými -Podložka: dĺžka 50cm a šírka 30cm vďaka čomu budete mať komfortný postoj pri akomkoľvek cviku. Podložka je ošetrená v dvoch vrstvách špeciálnym náterom vďaka čomu je možné ju používať ako v exteriéri tak aj v interiéri. Je veľmi pevná a pritom ľahká. Ceny: Set otvorený (tyč+podložka)-70€ Set otočný protišmykový(tyč+podložka)-110€ Set odporových gúm - 65€ Sety sú veľmi kvalitne spracované a sú za bezkonkurenčné ceny. Ak neviete ktorý set by bol pre vás vhodný,kontaktujte ma a všetko vysvetlím. K setu zašlem aj inštruktážne video a poradím s tréningom. Ďakujem (X3 bar fitness činky zavážia Expander)
Variabilna rezistencia + odporové gumy
Cena a info v popise: set určený na efektívne cvičenie celého tela pomocou odporových gúm. -Tyče:hrúbkou sadnú vynikajúco do ruky, v ponuke v dvoch farbách s hákmi: -otvorenými -otočnými -Podložka: dĺžka 50cm a šírka 30cm vďaka čomu budete mať komfortný postoj pri akomkoľvek cviku. Podložka je ošetrená v dvoch vrstvách špeciálnym náterom vďaka čomu je možné ju používať ako v exteriéri tak aj v interiéri. Je veľmi pevná a pritom ľahká. Ceny: Set otvorený (tyč+podložka)-75€ Set otočný protišmykový(tyč+podložka)-115€ Set odporových gúm - 65€ Sety sú veľmi kvalitne spracované a sú za bezkonkurenčné ceny. Ak neviete ktorý set by bol pre vás vhodný,kontaktujte ma a všetko vysvetlím. K setu zašlem aj inštruktážne video a poradím s tréningom. Ďakujem (X3 bar fitness činky zavážia Expander)
Predám set odporových gúm - expanderov
Ponúkam na predaj nový set odporových gúm. Set obsahuje 1ks fialovú gumu, 1ks čiernu gumu a 1ks červenú gumu. Cena dokopy za celý set je 17€. Uprednostňujem osobný odber.
THICC CHALLENGE booty plan by Cyntia - BOOTY PROGRAM vol.2
Ponúkam najnovší BOOTY PROGRAM vol.2 - “thicc challenge by Cyntia”, určený na naberanie svalov zadku a zúženie pásu. Pre pokročilých ale aj pre začiatočníkov. Obsahuje nových cca 50 receptov a nové ilustrácie. Určený je na doma aj do fitka. Pôvodná cena 55€ (1433 kč) Posuniem ďalej za 8€ (200 kč) Ak zoberiete tento plan + klasický BP, plan na doma alebo bootyplan WL (weight loss) by Bianca, tak je zľava istá luciahoranska@ Posielam ešte v ten deň, kedy mi napíšete :))