inzercia, predaj, predám, bazár

Sety keramických hrnčekov

Kategória: Sklo, keramika

Predám tento mix hrnčekov a keramiky, cenu ponúknite
Sety keramických hrnčekov
Podobné inzeráty
Predám jednotlivé hrnčeky alebo sadu hrnčekov
Predám jednotlivé hrnčeky alebo sadu hrnčekov. Bez poškodení, doma mi zaberajú miesto a nepoužívam ich. Cena symbolická 2eurá/hrnček (druhý obrázok), sada hrnčekov aj s podšálkami 5eur (prvý obrázok). Osobný odber v BA/SE alebo na dobierku, cena + poštovné.
Čajové sety
Predám sady krásnych porcelánových čajníkov. Vyberte si z ponuky keramických čajníkových setov a doprajte si pravú chuť a pôžitok z čaju v pohodlí svojho domova! Ponúkame vám kvalitné a elegantné čajníkové sety, ktoré sú ideálne pre každodenné používanie alebo na špeciálne príležitosti. Všetky sety sú vyrobené z keramiky a zabezpečia vám požitok pri pití kávy alebo čaju. Vhodné pre domácnosti ale aj kaviarne. V prípade vačšieho záujmu, dohoda možná. Obmedzené množstvo.
Sada modrych sklenenych hrncekov, tanierikov
Sada modrých sklenených hrnčekov a tanierikov, 6ks. Nepoužívané. Trochu zaprášené (na fotkách). Bez poškodenia. Len KE ~~~ (predávam toho viac, rôzne veci. Skúste pozrieť aj iné moje inzeráty
6-dielna sada tmavomodrých hrnčekov
Ponúkam na predaj novú, nepoužitú 6-dielnu sadu tmavomodrých hrnčekov V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
SUPRAVA HRNčEKOV
PREDáM TUTO SADU HRNčEKOV CHýBA 1 TANIERIK,NEPOUžíVANé,LEN BOLA AKO OZDOBA PEKNý MOTíV CENA JE 5 EURO POšLEM AJ NA DOB.
sada hrnčekov čajník podšálky porcelán
sada hrnčekov a čajník, podšálky vyrobené v USSR 6x hrnček 6x podšálka 6x tanierik 1x cukornička 1x na mlieko 1x čajník sada poštovné dobierka packeta na výdajné miesto 4.60 alebo kurierom 7.10 pri prevode na účet výdajné miesto 3.30 kurier na adresu 5.80 vázy, váza, sklo, porcelán, starožitne, činske, kryštal