inzercia, predaj, predám, bazár

Sety sklených pohárikov na alkohol

Kategória: Sklo, keramika

Mám v ponuke tieto 3 sety každý po 6 ks pohárikov na alkohol. 1 set 2 eurá plus pošta.
Sety sklených pohárikov na alkohol
Podobné inzeráty
Retro keramické sady na alkohol
Predám 3 retro keramické sady na víno/alkohol. Každá sada sa skladá z džbánika a 6 pohárikov. 1. sada - bača s fľašou a 6 pohárikov s hroznovým strapcom, 2. sada - veľká ryba a 6 pohárikov v tvare malých rybičiek, 3. sada - kohút a 6 pohárikov v tvare kuriatok. Všetky sady sú kompletné a bez poškodení v perfektnom stave - boli iba vystavované vo vitríne. Vek odhadom cca 30 až 40 rokov. Cena za sadu, prípadne ponúknite
Rôzne sety  mini šalok a poharikov, váz
Rôzne sety mini šalok a poharikov Cenu ponuknite
Súprava pohárov
Súprava pohárov : veľmi staré tenké sklo, pozlátené, krčah , džbán a 6 ks pohárikov, Karafa a 6 pohárikov na alkohol. Rovnaký dizajn, gravírované. Cena spolu 7O EUR, nepoškodené , vhodný darček na Vianoce.
Pohár na alkohol
Porcenávová súprava - hruška, tácka a 6 ks pohárikov, 6 ks pohárikov, poháriky s fľašou v hracej skrinke . Poháriky s fľašou na dervenom podstavci. Nepoškodené . Darček k Vianociam poteší.
Sklo: brusene sklo, salky, pohare
1/2: 9 ks poharov na alkohol z bruseneho skla; dekor kvetov. Jeden poharik ma jemny otuk, druhy taktiez, ale takmer neviditelny, citelny viac-menej len pri prechode prstom po okraji pohara; vid. foto. Inak krasny stav. Poharikov je uz len 9!!! Rozmery: vyska: 9,5 cm; sirka: 7 cm; priemer hrdla: 5 cm Cena: 10 EUR 3/4: Pamatne pohare na digestiv, tvrdy alkohol z roku 2008, Expo Zaragoza, napis: Eslovaquia (Slovensko) v pocte 12 ks bez poskodeni: PREDANE 5/6: 5 ks salok na kavu, SIMAX Czechoslovakia, cierne. Pekny stav, bez otukov. Salky su priblizne zo 60-tych rokov. Salky nemaju podsalky. Cena: 10 EUR Rozmery: vyska: 6 cm; sirka: 6,5 cm 7/8: Sada 5 ks sklenenych salok (poharov) v nerezovom stojane so znacenim Toner Stainless Czechoslovakia. Jeden poharik nas uz bohuzial opustil. Rozmery: - nerezova cast: 6x6cm - sklo: 8.5x9cm Cena: 10 EUR Poprosim osobny odber BA-Petrzalka. Dakujem.
pohariky na alkohol aj s podnosom
Predam pohariky na alkohol aj s podnosom. Su dva. Jeden v tmavom dreve a druhy v svetlom dreve. Kazdy po 8 poharikov. Jeden set za 8E. Spolu za oba len 10 EUR. Nepouzite, len odlozene. Na skrini sa mi na to len prasi....