inzercia, predaj, predám, bazár

Sicher B1+

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

Predám kursbuch und arbeitsbuch Sicher B1+ vo výbornom stave, písané je v nej minimálne (možno 10 cvičení vyplnených) ceruzkou.
Sicher B1+
Podobné inzeráty
Sicher B2/2 Kursbuch + Arbeitsbuch + CD(7-12) (2014)
Ponúkam úplne novú, nikdy nepoužívanú učebnicu nemčiny Sicher! B2/2 Kursbuch + Arbeitsbuch + CD(7-12) - učebnica s pracovným zošitom a CD 2.poldiel. 2. poldiel učebnice a pracovného zošita s CD Sicher! B2/2 Kursbuch + Arbeitsbuch + CD(7-12) - každá lekcia je tematicky zameraná na jednu oblasť z bežného života, práce či štúdia. Pracovná časť Sicher! B2/2 Arbeitsbuch mit CD(1) obsahuje cvičenia na precvičovanie, upevňovanie a opakovanie získaných vedomostí podľa učebnice Sicher! B2/2 Kursbuch. Ku každej lekcii v učebnici má približne 25 rôznorodých cvičení.
Sicher C1.1 a C1.2
Predám učebnice nemčiny s pracovnými zošitmi: - Sicher C1.1 (lektion 1-6) čiastočne popísaná, bez CD, za 3 eur; - Sicher C1.2 (lektion 7-12) ako nová, aj s CD, za 7 eur. V prípade kúpy oboch ponúkaných učebníc ponúkam celkovú zľavu 10 %. Učebnice je možné odovzdať osobne v Bratislave alebo potom poštou, pričom poštovné hradí prijímateľ (poštovné v prípade odoslanie jednej učebnice je cca 2 eur a v prípade oboch cca 3 eur).
Sicher C1 KOMPLET NEMCINA / DEUTSCH
Predam vo velmi dobrom stave komplet knihu, pracovny zosit a CD ku ucebnici Sicher! C1. Je to vsetko komplet kapitoly 1-12, cize oba diely v jednom. Bolo do nej pisane ceruzkou, vygumovane, neposkodene. Cd nerozbalene. Povodna cena 29. Piste, volante, dohodneme sa. Zasielam okamzite.
Sicher Aktuell B2
Predám Kursbuch a Arbeitsbuch Sicher Aktuell B2, ako nové, nepopísané, málo používané, obsahujú lekcie 1-12. Dobierka nie je v cene, cena je za obe knihy spolu.
Sicher B2.1
Predám kursbuch und arbeitsbuch Sicher B2.1 aktuell vo výbornom stave, písané je v nej minimálne (možno 10 cvičení vyplnených) ceruzkou.
Sicher B2.2
Predám úplne novú,nepoužívanú učebnicu nemeckého jazyka pre pokročilých. Úroveň B2.2 - lekcia 7-12 CD je súčasťou.