inzercia, predaj, predám, bazár

SIET PROTI KRTOM 120m2

Kategória: Záhradná technika

Predám sieť proti krtom, šírka 1m, dĺžka 120m (120m2)
SIET PROTI KRTOM 120m2
Podobné inzeráty
Predám sieť proti krtom.
Predam sieť proti krtom. 2x100m jedna rolka a v druhej rolke asi 2x30m
Predám zahradnú hojdaciu sieť
Predám záhradnú hojdaciu sieť s drevennou konštrukciou + nová sieť s lanami nerozbalená (nova stoji 90eur), dĺžka konštrukcie cca 280 cm, v prípade záujmu premeriam, je bez poškodení.maximálne treba pretrieť vyblednutú to z masívneho.borovicového dreva.kupované bolo v drewmax..póvodná cena 370e..
Sieť pre elektrické ohradníky
Predám : Sieť pre elektrický ohradník OviNet Maxi 122 cm , 50 m ,na ovce , proti vlkom, divej zveri - dvojitá špička.Plus zdroj pre el.ohradník,plus zemniaca tyč. Používané 1 týždeň ( kým sme spravili plot - chodila nám srnka do záhrady )
Slnečník 2,7m x 3.0m
Záhradný dáždnik – Ø270 cm – béžový | UNI_UMBRELLA_R270TA tienidlo z odolného polyesteru s gramážou 180 g / m 2 poskytuje tieň po mnoho rokov vďaka priemeru 270 cm zaistí veľkú tienistú plochu bezpečná ochrana proti UV žiareniu vďaka UV filtra UPF 50+ nepremokavý materiál blokuje dážď i nečistoty nakloniteľný – vďaka tomu ho ľahko prispôsobíte smere slnečného žiarenia Veľký slnečník Vám poskytne tienisté miestečko pri letnom odpočinku na terase alebo záhrade. Dokonca Vás ochráni aj počas dažďové prehánky – pod týmto stabilným, ale zároveň priestorovo úsporným slnečníkom zostanete vždy v suchu a bezpečí. Slnečníky do záhrady, na terasu alebo balkón zo sortimentu výrobcu Uniprodo vynikajú vysokou kvalitou, moderným dizajnom a dlhou životnosťou. Zháňate veľký slnečník? Šesťhranný záhradný slnečník poskytuje vďaka priemeru tienidla 270 cm veľkú tienistú plochu, ktorá Vás spoľahlivo ochráni pred spálením, teplom i pred dažďom. Vďaka nadčasovému dizajnu, vysoko kvalitným materiálom a starostlivému spracovaniu je tento priestranný slnečník tiež príjemný na pohľad. Len niekoľkými kliknutiami môžete tento slnečník rýchlo a podľa potreby prispôsobiť akémukoľvek počasiu. Podľa pozície slnko ho môžete nakloniť, aby vrhal tieň tak, ako potrebujete. To možno pomocou ručnej kľučky vykonať rovnako ľahko, ako ho možno otvoriť alebo zatvoriť. Tento slnečník na terasu z pevného polyesteru s gramážou 180 g / m 2 Vám bude poskytovať tieň po mnoho rokov. Tento materiál vykazuje vysokú pevnosť v ťahu a odolnosť proti roztrhnutiu, je odolný voči UV žiareniu, vodeodolný, má dlhú životnosť a veľmi ľahko sa čistí. Konštrukcia a materiál vynikajú špeciálne odolnosťou proti opotrebeniu a stabilitou, a to dokonca aj za nepriaznivých podmienok. Tyč slnečníka s priemerom 38 milimetrov je vyrobená z ľahkého, nerozbitného hliníka; vzpery sú vyrobené z ocele, a sú preto obzvlášť odolné voči poškodeniu. Okrem lepšej cirkulácie vzduchu poskytuje systém ochrany proti vetru slnečníka stabilitu aj pri búrlivom počasí.
Lapač lístia a ovocia
Dostupný je aj na E-SHOPE Ponúkam lapač / zachytávač lístia a ovocia ktorý - na rozdiel od bežného prístupu - plody alebo lístie zachytáva do siete predtým, ako padnú na zem. Montuje sa na kmeň stromu priamo pod korunu. Montáž je jednoduchá a rýchla bez použitia akéhokoľvek náradia. Sieť je prispôsobiteľná tvaru koruny zatiahnutím, resp. uvoľnením napínacej šnúry. • Materiál: pozinkovaný oceľový plech + odolné agátové drevo, HDPE sieť, sklolaminátové tyče • Veľkosti podľa priemeru koruny: - S - pre stromy s priemerom koruny do 2,5 m (73 EUR) - M - do 4,5 m. (85 EUR) • Obruč sa dá namontovať na kmeň s priemerom 4-28 cm. Pre väčšiu efektivitu a aby obruč bola čo najbližšie ku kmeňu, je vyhotovená v 3 veľkostiach. - priemer kmeňa: 4-16 cm (max. obvod: 50 cm) - kmeň: 16-22 cm (max. obvod: 70 cm) - kmeň: 22-28 cm (max. obvod: 90 cm) Možnosť osobného odberu v Trsticiach (okr. GA) alebo kuriérom na dobierku.
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám nový záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .