inzercia, predaj, predám, bazár

Sieťový dátový kábel F/UTP Cat6 4p

Kategória: Ostatné - biela

Dobrý deň, predám sieťový dátový kábel F/UTP Cat6 4p.
4x500m
Cena 0,40€ za m
Sieťový dátový kábel F/UTP Cat6 4p
Podobné inzeráty
Dátový rozvádzač
Predám dátový rozvádzač , nepoškodený,len rozbalený.
Predlžovací kábel BREMAXX (40m) IP44
Predám nepoužívaný predlžovací kábel na bubne. Technické údaje: Kábel: stavebný kábel BREMAXX – AT-N07V3V3-F 3G2,5mm2, 40m Farba kábla: oranžová Priemer bubna: 320mm Zásuvky: 4 zásuvky 230V/16A, so samozatvárajúcimi ochrannými viečkami Krytie: IP44 – pre použitie vo vonkajších priestoroch pôvodná cena 180,- EUR viac info nájdete tu:
Predám ryžovar SOLAC AR 6290
Predám ryžovar SOLAC AR 6290 Kapacita: 1,8l, ekvivalent 10 šálok Varí ryžu a udržuje ju teplú Parné príslušenstvo Sklenená pokrievka pre kontrolu varného procesu Jednoduché čistenie: nepriľnavý povrch ktorý sa dá celý vybrať Svetelná kontrolka Dávkovacia šálka ako príslušenstvo Odpojiteľný sieťový kábel pre jednoduchšiu manipuláciu Povrch chladný na dotyk Napätie: 220–240 V Výkon: 650 W Cena: 15€ Inzerát je platný do zmazania Pozrite si aj moje ostatné inzeráty
Vention 3 In 1 Out HDMI Switcher 3 in 1 out
Vention 3 In 1 Out HDMI Switcher Gray Metay Type Prepínač čiže switch je aktívny sieťový komponent, ktorý prepája koncové zariadenia a ďalšie sieťové prvky. Používa sa v pripade ak máte v TV 1 HDMI ale pripojíte chcete Playstation, Xbox, android box, Apple TV Čiže 3x vstup a 1x výstup. Ma automatické prepínanie medzi aktívnym vstupom, nie je teda potrebné prepínať ak je aktívny jeden vstup a jeden výstup. Dokonca v mojom pripade nebolo potrebné ani samotný Vention prepínač napájať, v každom pripade pridávam aj napájací kabel aj ovládač.
Predám Playstation 4 Slim 1tb
Predám playstation Slim 4 1tb k tomu mám 14 hier a 4 ovladače a napájaci kábel a HDMI kábel plus nabijaci kabel na ovladače ak máte záujem píšte na gmail posielam aj na dobierku alebo kurierom za nejakú zálohu vopred na účet
Predam Zabezpecovacie zariadenie.
Predam Alarm A50/AX50 Series.Vhodne do objektov/garaze,zahradne domceky ale aj byty a domy. Wriless Alert System. Bezdrotove PIR 2x, sietovy Adapter, Riadiaca jednotka z GSM modulom, Pri naruseni objektu zavola na naprogramovane tel cisla alebo posle sms.