inzercia, predaj, predám, bazár

Sightmark r spec

Kategória: Poľovníctvo, lov

predám kolimator americkej značky sightmark r spec,4 osnovy,dve farby podsvietenia,8 stupňov intenzity, váha 155 g, minimálne používaný, veľmi dobrý stav, seriózna dohoda možná
Sightmark r spec
Podobné inzeráty
sightmark wraith  4-32x50
predám nepouživaný sightmark wraith 4-32x50
Legendárny Barrett REC 10 v .308WIN, NOVÝ
Značku Barrett netreba predstavovať asi žiadnemu strelcovi. Firma vyrába zbrane pre polície, špeciálne jednotky a armády sveta. Konkrétne Barrett REC10 je napríklad vo výzbroji izraelskej armády, čo jej dáva obrovské dva palce hore. Každá jedna zbraň je premyslená a navrhnutá so zreteľom na jej použitie. REC10 je určená pre armádne a policajné využitie, takže dizajn sa sústreďuje na skladnosť, možnosti využitia množstva príslušenstva ale hlavne na trvácnosť použitých materiálov. Váhovo optimalizovaná 16" hlaveň je zvnútra chrómovaná, nízko-profilový stredne dlhý systém odberu plynov zaručuje jemnejší spätný ráz, DLC úprava záveru zaručuje nádherne hladký chod. REC10 má Mlok predpažbie a Geissele ALG spúšť. Celý set ma iba neuveriteľných 4,8kg. Táto puška je opatrená optikou Sightmark Citadel 5-30x56 s osnovou LR2. Americká značka Sightmark predstavuje výborný pomer cena/ kvalita. V cene je zahrnutý aj kvalitný Mlok bipod. Puška je úplne nová, nastrelená piatimi ranami. Cena nastreleného setu 4280€. V prípade samostatnej pušky 3499€. Ak poznáte značky Haenel, HK, Heckler, Tikka, Mossberg, Ruger, ČZ, Breda, Sako, Oberland, Aero, Anderson, Daniel Defense DD, Geissele, Sig Sauer, Springfield a Windham, tak určite poznáte aj Barrett.
Legendárny Barrett REC 10 v .308WIN, NOVÝ
Značku Barrett netreba predstavovať asi žiadnemu strelcovi. Firma vyrába zbrane pre polície, špeciálne jednotky a armády sveta. Konkrétne Barrett REC10 je napríklad vo výzbroji izraelskej armády, čo jej dáva obrovské dva palce hore. Každá jedna zbraň je premyslená a navrhnutá so zreteľom na jej použitie. REC10 je určená pre armádne a policajné využitie, takže dizajn sa sústreďuje na skladnosť, možnosti využitia množstva príslušenstva ale hlavne na trvácnosť použitých materiálov. Váhovo optimalizovaná 16" hlaveň je zvnútra chrómovaná, nízko-profilový stredne dlhý systém odberu plynov zaručuje jemnejší spätný ráz, DLC úprava záveru zaručuje nádherne hladký chod. REC10 má Mlok predpažbie a Geissele ALG spúšť. Táto puška sa dá opatriť optikou Sightmark Citadel 5-30x56 s osnovou LR2. Americká značka Sightmark predstavuje výborný pomer cena/ kvalita - 669€ Puška je úplne nová. Ak poznáte značky Haenel, HK, Heckler, Tikka, Mossberg, Ruger, ČZ, Breda, Sako, Oberland, Aero, Anderson, Daniel Defense DD, Geissele, Sig Sauer, Springfield a Windham, tak určite poznáte aj Barrett. Inzerát platí do zmazania Iba na zbrojný preukaz!
Pažba Magpul MOE SL-K
Predám pažbu Magpul MOE SL-K STOCK. Stav ako nová. Poštovné a dobierka: +5 EUR. Hmotnosť: 272 g Farba: čierna Kompatibilita: Mil-Spec carabine tubusy pažby Dĺžka: 18,3 cm Alternatívna pažba pre AR15/M4 Pažba MOE SL® Carbine Stock Mil-Spec od spoločnosti Magpul® (MOE Slim Line) je náhradná pažba pre karabíny AR15/M4, ktoré využívajú rozširujúce trubice prijímača veľkosti Mil-Spec. Pažba je vyrobená v USA. Optimalizácia pre vestu a modulárnu výstroj Všetky prvky pažby sú optimalizované, aby bolo pažbu možné použiť v kombinácii s nepriestrelnou vestou alebo modulárnou výstrojou. Pažba, navrhnutá pre moderné bojisko, disponuje elegantným profilom, obojstrannými uvoľňovacími západkami či šikmou gumovou topánkou. Benefity: kvalitné spracovanie náhradná pažba pre karabíny AR15/M4 pre použitie s vestou alebo modulárne výstroje vyrobené v USA
Grand Power Stribog RSR9A3 samonabíjacia guľovnica 9mm
Predám zbraň Grand Power model Stribog 13" palcová hlaveň. 9x19 LUGER. Zakúpená priamo vo fabrike Grand Power. Kupoval som ju ako fungel novú zbraň + dokúpené predpažbie za 200€. Vystrelené MAX. cca 1 000 nabojov. Zbraň má od výrobcu fabricky ladenú spúšť a predáva sa bez kolimátora Sightmark A-spec. (v prípade záujmu je doplatok 200eur). Zbraň bola používaná len na mierenku a relaxovú streľbu. Nakoľko je to veľmi presná zbraň. Dôvod predaja je že je nevyužitá v trezore. Nikdy nebola padnutá ani nijak poškodená. Vyčistená po každéj streľbe. Cena zahŕňa: 1x zbraň, 1x zásobník 20, 1x zásobník 30, 1x originál prepravný kufrík, návod na použitie. Možná výmena za Browning BLR SS, Marlin 1895 SBL +/- doplatok. ... v prípade záujmu o ponuku sa ozvem. Ďakujem za pochopenie. Poprosím preferujem e-mail nakoľko nemôžem vždy dvíhať telefon (prípadne napíšte sms) ... Cena je 1149€.(možná rozumná dohoda) Prepis v MT s nakupným povolenim a zbrojným preukazom.
Grand Power Stribog RSR9A3 samonabíjacia guľovnica 9mm
Predám zbraň Grand Power model Stribog 13" palcová hlaveň. 9x19 LUGER. Zakúpená priamo vo fabrike Grand Power. Kupoval som ju ako fungel novú zbraň + dokúpené predpažbie za 200€. Vystrelené MAX. cca 1 000 nabojov. Zbraň má od výrobcu fabricky ladenú spúšť a predáva sa bez kolimátora Sightmark A-spec. (v prípade záujmu je doplatok 200eur). Zbraň bola používaná len na mierenku a relaxovú streľbu. Nakoľko je to veľmi presná zbraň. Dôvod predaja je že je nevyužitá v trezore. Nikdy nebola padnutá ani nijak poškodená. Vyčistená po každéj streľbe. Cena zahŕňa: 1x zbraň, 1x zásobník 20, 1x zásobník 30, 1x originál prepravný kufrík, návod na použitie. Možná výmena za Browning BLR SS, Marlin 1895 SBL +/- doplatok. ... v prípade záujmu o ponuku sa ozvem. Ďakujem za pochopenie. Poprosím preferujem e-mail nakoľko nemôžem vždy dvíhať telefon (prípadne napíšte sms) ... Cena je 1099€.(možná rozumná dohoda) Prepis v MT s nakupným povolenim a zbrojným preukazom.